| | #1 (mesaj-linki) | |
| Cümleye Son Kelimeyle Başlama [Arşiv]
GeLeLim oyuna.. Üstteki üyenin Yazdıgı Cümlenin son kelimesiyle Yeni bir Cümle yaratacağız. Başlangıç benden; Bir ben varki benim içimde, benden öte benden ziyade (azıcık zor oldu sanırım ) | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cümleye Son Kelimeyle Başlama...
ziyadesi ile mutlu oluyorum bu acaib foruma katılmaktan... dagların başı olsa reyhan... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
reyhan karacayı dinledin mi hiç???
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
hiç bi ormanın kıyısında oturup,denize baktınmı,deniz ne kadar kirli ,orman ne kadar sisliydi demi.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cümleye Son Kelimeyle Başlama... evet ürkütücü ve issizdi | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ıssızdı orman ,sen ben ve karanlıgın içinde uguldayan,anavar taklidi agaclar vardı sadece,etrafta,güzel kus sesleri yoktu artık ,sen ben ve yalnızlıgımız iç içe bir sabaha uyanırkene,delirmek üzere birbirimizi sevdigimiz haykırıyorduk sanki bizden başkalarıda duysun bu geceye şahit olsun der gibi...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cümleye Son Kelimeyle Başlama... hic bitmesin istedik, gecenin sabaha ulasacagi ani korku dolu gözlerle bekledik | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cümleye Son Kelimeyle Başlama... bekledik yamur altında beraber yamurun kimi daha cok ıslatdığını: | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ıslandık bi mechul gecenin,mechul sabahında,bizlerde kaybolmustuk zaman bzden bagımsız,bizde onu umursamıyorduk..
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cümleye Son Kelimeyle Başlama... umursamiyorduk yagmuru, gecenin zifiri karanliginda kaybolmustuk | |
|
![]() |
Cümleye Son Kelimeyle Başlama [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cümleye Son Kelimeyle Başlama [Arşiv] | recruit87 | Arşive Kaldırılan Konular | 4207 | 22-10-2007 17:53 |
| Cümleye Son Kelimeyle Başlama [Arşiv] | HayLaZ61 | Arşive Kaldırılan Konular | 3449 | 21-08-2007 23:16 |
| Cümleye Son Kelimeyle Başlama [Arşiv] | BARIŞ | Arşive Kaldırılan Konular | 3529 | 19-06-2007 09:30 |
| Cümleye Son Kelimeyle Başlama [Arşiv] | MaTTo | Arşive Kaldırılan Konular | 1196 | 18-02-2007 12:55 |
| Cümleye Son Kelimeyle Başlama [Arşiv] | Morrigan | Arşive Kaldırılan Konular | 1853 | 21-11-2006 15:24 |