| | #91 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 | |
|
| | #92 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
MSNDİSCOVERY LİVE1.4 ÜN TÜRKÇE YAMASI VAR MI NASIL KURABİLİRİM ÖZELLİKLERİNİ DE ÇOK FAZLA BİLMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER... | |
|
| | #93 (mesaj-linki) | |||||
Program kendinden Türkçe olarak kurulmaktadır. Eğer işletim sisteminiz Türkçe ise kurulum Türkçe olarak başlayacak ve böyle bitecektir. Messenger Discovery Live 1.4.5408 | |||||
|
| | #94 (mesaj-linki) | |
Eline sağlık kardeş bu discovery çıkALI RAHATLADIK DESEK DAHA İYİ OLUR
| |
|
| | #95 (mesaj-linki) | |
Elinize sağlık tanıtım çok güzel olmuş. Fakat kafama takılan bir konu var; sizde reklam sayfaları açılmıyor üstüste benim makinamda birçok reklam sayfasını açıyor kurduğumdan beri böyle giderse kaldırmam gerekecek. Bunu kapamanın bir yolu yokmu?
| |
|
| | #96 (mesaj-linki) | |
|
| | #97 (mesaj-linki) | |
|
| | #98 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4Benim size sormak istediğim bir soru olacak bununla ilgili. Reklamların açıldığı pencerelerin başlıklarının başında "CiD:" diye bir yazı oluyor mu? | |
|
| | #99 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4tesekkürler kardes kusura bakma birazda gec cevap yazdım ama 1 haftadır yoktum. ilgin için teşekkürler sorun hala devam ediyor zaten. birde sciprist yüklü bende sanırım birşey etkiliyor artık. hayırlısı olsun diyelim. sevgiler saygılar. | |
|
| | #100 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4Messenger üzerinde kullanılan yama / eklenti olarak ne kullanılıyorsa söyleyebilir misiniz? Buna göre fikir yürütmek daha kolay olur. | |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |