Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 25-04-2008   #46 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

Alıntı:
courts adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Çevrimdışı olduğunda muhtemelen seçeneği işaretli,ama bütün çevrimdışı olanları listeliyor şuanda,yani bir kişi oturumunu kapatınca direk oraya geliyor.herhangi bir uyarı vermiyor çevrimdışı göster dediğinde.
Bahsettiğiniz Kişiler penceresinin çevrimdışı görünenleri gösterme/listeleme gibi bir özelliği yok. Orada Çevrimiçi sekmesinde çevrimiçi kişilerinizi, Tümü sekmesinde de Discovery yüklendikten sonra bir kez çevrimiçi görülmüş kişilerinizin hepsini ve haklarındaki çeşitli bilgileri gösterir.

Bu yeni eklenen "...muhtemelen..." seçeneğinden de anlaşılacağı üzere çevrimdışı görünmeye ayarlı olanları göstermesi kesin değil, yani uyarı alsanız bile uyarı yanlış olabilecek. Bunu neye dayanarak söyleyebiliyor o ayrı konu ama, kendisi de kesin söyleyemeyeceğini belirten bir özelliğe nasıl güvenilip ondan medet umulur ki...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 26-04-2008   #47 (mesaj-linki)

benim sorunun şu şekilde discovery 1.4 yükledim oturumu actım, gayet güzel açıldı ama 1-2 dk sonra msn exe hatası verip kendi kendini kapatıyor. acaba ben yanlış birşeymi yaptım dedim bilgisayara restart attım ve sadece msn i açtım ve bekledim hiç birşeye dokunmadan yine 1 dk sonra msn exe hatası verip kendi kendine kapandı. discovery 1,3 sorunsuz olarak çalışıyor.

msn 8.5
xp sp2 türkçe
kis 7.2.407
başka yazmam gereken birşey varmı biliyorum teşekkürler.
Eski 27-04-2008   #48 (mesaj-linki)

MessengerDiscovery Live - Download - msgdiscovery.com
,

msn discovery 1.4.5408 linki
Eski 27-04-2008   #49 (mesaj-linki)

Kuruluma Türkçe dil desteğinin eklendiği, Türkçe çevirideki ve programdaki bazı hataların giderildiği MessengerDiscovery Live 1.4.5408 sürümü yayımlanmıştır. İlk mesajdaki ek dosyasından indirebilirsiniz.

Sorun yaşayanlar bu konuda anlatıldığı gibi mevcut MDL sürümünü kaldırıp yeni sürümü kurmalılar:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Eski 27-04-2008   #50 (mesaj-linki)

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kuruluma Türkçe dil desteğinin eklendiği, Türkçe çevirideki ve programdaki bazı hataların giderildiği MessengerDiscovery Live 1.4.5408 sürümü yayımlanmıştır. İlk mesajdaki ek dosyasından indirebilirsiniz.

Sorun yaşayanlar bu konuda anlatıldığı gibi mevcut MDL sürümünü kaldırıp yeni sürümü kurmalılar:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Benim sorunlarım bu sürümde giderildi....tşkler msxlabs NeutralizeR
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bir ki%u015fi muhtemelen evrimd%u0131%u015f%u0131 grnmeye ayarl%u0131 oldu%u011funda, discovery uyarı vermiyor, messenger discovery 1,0, messenger discovery 1.4 türkçe, messenger discovery live 1.4.5408 türkçe, messenger discovery live 1.4.5408 yükle, messengerdiscovery live 1.4.5408 türkçe, msn cevrimdisi gorunenler, msn discovery 1.4 türkçe, çevrimdışı uyarısı vermiyor,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:55Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13644195 saniyede (60.40% PHP - 39.60% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR