MessengerDiscovery Live 1.4 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 23-05-2008   #101 (mesaj-linki)
emrex92 - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

YA BU PROGRAMI AÇINCA OTURUM AÇILMADI DİYOR DEDİĞİNİZ GİBİ BÜTÜN AYARLARI YAPTIM AMA OLMUYO SİSTEM XP
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 23-05-2008   #102 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

emrex92 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
YA BU PROGRAMI AÇINCA OTURUM AÇILMADI DİYOR DEDİĞİNİZ GİBİ BÜTÜN AYARLARI YAPTIM AMA OLMUYO SİSTEM XP

Sistem bölümünde (saatin yanında) yer alan messenger discovery simgelerinin üstüne sağ tıklayın ve burada yer alan Messenger Discovery Live'ı kapat seçeneğinin yanında X işareti olmalıdır. Eğer böyle değilse bi kere tıklayarak düzelmesini sağlayın ve messenger ı tamamen kapatarak (saatin yanından messenger üstünde sağ tıklayarak çıkış yapın) messenger ı tekrar başlattıktan sonra sorun giderilmiş olacaktır.
Eski 23-05-2008   #103 (mesaj-linki)
emrex92 - avatarı

teşekkürler kardeş sayende düzeltebildim allah razı olsun
Eski 24-05-2008   #104 (mesaj-linki)
karahanli

abiler bu çok güzel bir proğram tşkler
Eski 27-05-2008   #105 (mesaj-linki)
Pwnage - avatarı

Arkadaşlar Ben Messenger Discovery 1.4 Kurdum.
Messenger'im 8.5 Final. Ve Gayet Güzel ÇaLışıyor Elinize Sağlık..

Eski 28-05-2008   #106 (mesaj-linki)
YeRa - avatarı

Ben de Messenger Discovery'yi kurdum.
Gayet güzel çalışıyor,özellikleri de gayet güzel.
Ancak virüs programım sağolsun bir süre sonra Adware içerdiği gerekçesiyle dosyaların birçoğunu silerek çalışmaz hale getiriyor.Messengeri açtığımda da sorunumla ilgili dicoveryforumdan yardım almam veya yeniden yüklemem konusunda uyarı veriyor.
Zannederem virüs programım, msn açıkken arada çıkan reklamlar yüzünden öyle birşeye gereksinim duyuyor ama ben günde 4-5 defa discovery'yi yükleyip ayarlamaktan gerçekten yoruldum onun için de şimdilik bilgisayarımdan tamamen kaldırdım.
Eski 28-05-2008   #107 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

Never Die adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben de Messenger Discovery'yi kurdum.
Gayet güzel çalışıyor,özellikleri de gayet güzel.
Ancak virüs programım sağolsun bir süre sonra Adware içerdiği gerekçesiyle dosyaların birçoğunu silerek çalışmaz hale getiriyor.Messengeri açtığımda da sorunumla ilgili dicoveryforumdan yardım almam veya yeniden yüklemem konusunda uyarı veriyor.
Zannederem virüs programım, msn açıkken arada çıkan reklamlar yüzünden öyle birşeye gereksinim duyuyor ama ben günde 4-5 defa discovery'yi yükleyip ayarlamaktan gerçekten yoruldum onun için de şimdilik bilgisayarımdan tamamen kaldırdım.
virüs programınıza mdl güvenilir program olarak tanıtınız.bazı güvenlik programları belirttiğiniz sorunu yaşamanıza denen oluyor malesef...
Eski 28-05-2008   #108 (mesaj-linki)
YeRa - avatarı

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
virüs programınıza mdl güvenilir program olarak tanıtınız.bazı güvenlik programları belirttiğiniz sorunu yaşamanıza denen oluyor malesef...
Güvenlik duvarında engellemeyi kaldırdım ama virüs programında aynı şeyi yapamadım sanırım.
İzin verilen programlar listesine almış olmama rağmen her seferinde aynı şey oluyor.
Eski 28-05-2008   #109 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Never Die adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Güvenlik duvarında engellemeyi kaldırdım ama virüs programında aynı şeyi yapamadım sanırım.
İzin verilen programlar listesine almış olmama rağmen her seferinde aynı şey oluyor.
Virüs programı Discovery'nin dosyalarını sildikten sonra Discovery hala virüs programının İzinli programlar listesinde durmaya devam ediyor mu peki? Yoksa oradan da mı siliniyor?

"Oturum açmadınız?" uyarısı ile ilgili konuda NeutralizeR bayağı bir anti virüs programı için yönergeleri vermişti, orada verilen programlardan birini mi kullanıyorsun? Bahsettiğim konuyu Messenger Discovery alt-forumunda bulabilirsin.
Eski 28-05-2008   #110 (mesaj-linki)
YeRa - avatarı

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Virüs programı Discovery'nin dosyalarını sildikten sonra Discovery hala virüs programının İzinli programlar listesinde durmaya devam ediyor mu peki? Yoksa oradan da mı siliniyor?

"Oturum açmadınız?" uyarısı ile ilgili konuda NeutralizeR bayağı bir anti virüs programı için yönergeleri vermişti, orada verilen programlardan birini mi kullanıyorsun? Bahsettiğim konuyu Messenger Discovery alt-forumunda bulabilirsin.
Kontrol ettim Discovery dosyalar silindikten sonra hala izinli programlar listesindeydi.Hatta Discovery programını bilgisayarımdan tamamen kaldırmak için NeutralizeR'in açıklamalarını izleyerek kaldırmıştım.Bu açıklamalar doğrultusunda izinli programlar listesinden de silmiştim.

"Oturum açmadınız" uyarısıyla hiç karşılaşmadım onun için o sorunla ilgili açıklamaları da okumadım.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10