| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
YA BU PROGRAMI AÇINCA OTURUM AÇILMADI DİYOR DEDİĞİNİZ GİBİ BÜTÜN AYARLARI YAPTIM AMA OLMUYO SİSTEM XP
| |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |||||
Sistem bölümünde (saatin yanında) yer alan messenger discovery simgelerinin üstüne sağ tıklayın ve burada yer alan Messenger Discovery Live'ı kapat seçeneğinin yanında X işareti olmalıdır. Eğer böyle değilse bi kere tıklayarak düzelmesini sağlayın ve messenger ı tamamen kapatarak (saatin yanından messenger üstünde sağ tıklayarak çıkış yapın) messenger ı tekrar başlattıktan sonra sorun giderilmiş olacaktır. | |||||
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
teşekkürler kardeş sayende düzeltebildim allah razı olsun
| |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
abiler bu çok güzel bir proğram tşkler
| |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4Arkadaşlar Ben Messenger Discovery 1.4 Kurdum. Messenger'im 8.5 Final. Ve Gayet Güzel ÇaLışıyor Elinize Sağlık.. | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
Ben de Messenger Discovery'yi kurdum. Gayet güzel çalışıyor,özellikleri de gayet güzel. Ancak virüs programım sağolsun bir süre sonra Adware içerdiği gerekçesiyle dosyaların birçoğunu silerek çalışmaz hale getiriyor.Messengeri açtığımda da sorunumla ilgili dicoveryforumdan yardım almam veya yeniden yüklemem konusunda uyarı veriyor. Zannederem virüs programım, msn açıkken arada çıkan reklamlar yüzünden öyle birşeye gereksinim duyuyor ama ben günde 4-5 defa discovery'yi yükleyip ayarlamaktan gerçekten yoruldum onun için de şimdilik bilgisayarımdan tamamen kaldırdım. | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |||||
İzin verilen programlar listesine almış olmama rağmen her seferinde aynı şey oluyor. | |||||
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4"Oturum açmadınız?" uyarısı ile ilgili konuda NeutralizeR bayağı bir anti virüs programı için yönergeleri vermişti, orada verilen programlardan birini mi kullanıyorsun? Bahsettiğim konuyu Messenger Discovery alt-forumunda bulabilirsin. | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4"Oturum açmadınız" uyarısıyla hiç karşılaşmadım onun için o sorunla ilgili açıklamaları da okumadım. | |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |