Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 29-04-2008   #56 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

Alıntı:
yalnızlık mevsimi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Programı indirmistim bir kere ama hata verdi calısmadı , bu konuda yardım edebilirsenız sevinirim.

Kurulum dosyasını ilk mesajdan indirin ve messenger kapalı durumdayken ve saatin yanından kaldırılmış haldeyken kurun. Program ile ilgili açıklamalar ve yapılabilinecek ayarlar orada mevcuttur.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 29-04-2008   #57 (mesaj-linki)

iyi hoş güsel de yükledik kaldık öle yaa oturum açıom biriyle konuşuom konuşma penceresi kapanınca msnde direkt kapannıo çıldırcam..biri bişi desin
Eski 29-04-2008   #58 (mesaj-linki)

Alıntı:
magnet90 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
iyi hoş güsel de yükledik kaldık öle yaa oturum açıom biriyle konuşuom konuşma penceresi kapanınca msnde direkt kapannıo çıldırcam..biri bişi desin

Eğer Messenger Discovery Live ın son sürümünü yüklemediyseniz böyle bir sorun var (sadece Vista için). Ancak son sürümde bu hata giderilmiş durumda. Siz son sürümü yükleyip de hala bu hata var ise, öncelikle Discovery i kaldırın ve sonrasında da Windows Live Messenger ı Onar ın. Sorun giderilmiş olacaktır.

İlk mesajdan indirebilirsiniz.
Eski 01-05-2008   #59 (mesaj-linki)

sağol kardeş
Eski 01-05-2008   #60 (mesaj-linki)

bende messenger 8.5 sürümü kullanıyorum discovery 1.4 yani bu son sürüm kurdum fakat durmadan oturum açmadınız diye hata veriyor acaba 8.5 le uyumlumu değil diye düşündüm bütün messenger live leri teker teker kurdum (silip)ve discovery le tekrar bütünleştirmeye çalıştım ama yine oturum açmadınız hatasını verdi şu an yine live messenger 8.5 sürümü messenger discovery 1.4 bilgisayarımda kurulu ama discovery hala oturum açmadınız diye uyarı veriyor denetim masasın güvenlik duvarından belirttiğiniz işlemide yaptım ama hala aynı uyarıyı veriyor ve ben discoveryi bi türlü çalıştıramdım bana yardımcı olursanız çok sevinirim lütfennnn en kısa sürede cevabınızı bekliyorum
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
discovery hata veriyo oturum açmadınız, discovery kurulumu, discovery oturum açmadınız uyarısı veriyo, live msgdiscovery oturumu açmadınız hatası veriyor, messenger discovery live 8.5 hatasi, messenger discovery oturum açma hatası veriyor, messenger discovery oturum açmadınız hatası, messenger discovry oturum açmadınız hatası, messengerdiscovery oturum açmadınız, msgdiscovery hata veriyor, msn discovery 1.4 hata raporu, msn discovery oturum açmadınız, msn discovery sürüm 1.4 yükle, msn son sürüm hatası veriyor, msxlabs live discovery oturum açmadınız,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 22:31Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10292196 saniyede (50.64% PHP - 49.36% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR