| | #56 (mesaj-linki) | |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Alıntı:
Kurulum dosyasını ilk mesajdan indirin ve messenger kapalı durumdayken ve saatin yanından kaldırılmış haldeyken kurun. Program ile ilgili açıklamalar ve yapılabilinecek ayarlar orada mevcuttur. | ||
|
| | #57 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
iyi hoş güsel de yükledik kaldık öle yaa oturum açıom biriyle konuşuom konuşma penceresi kapanınca msnde direkt kapannıo çıldırcam..biri bişi desin | |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Alıntı:
Eğer Messenger Discovery Live ın son sürümünü yüklemediyseniz böyle bir sorun var (sadece Vista için). Ancak son sürümde bu hata giderilmiş durumda. Siz son sürümü yükleyip de hala bu hata var ise, öncelikle Discovery i kaldırın ve sonrasında da Windows Live Messenger ı Onar ın. Sorun giderilmiş olacaktır. İlk mesajdan indirebilirsiniz. | ||
|
| | #59 (mesaj-linki) |
sağol kardeş
| |
|
| | #60 (mesaj-linki) |
bende messenger 8.5 sürümü kullanıyorum discovery 1.4 yani bu son sürüm kurdum fakat durmadan oturum açmadınız diye hata veriyor acaba 8.5 le uyumlumu değil diye düşündüm bütün messenger live leri teker teker kurdum (silip)ve discovery le tekrar bütünleştirmeye çalıştım ama yine oturum açmadınız hatasını verdi şu an yine live messenger 8.5 sürümü messenger discovery 1.4 bilgisayarımda kurulu ama discovery hala oturum açmadınız diye uyarı veriyor denetim masasın güvenlik duvarından belirttiğiniz işlemide yaptım ama hala aynı uyarıyı veriyor ve ben discoveryi bi türlü çalıştıramdım bana yardımcı olursanız çok sevinirim lütfennnn en kısa sürede cevabınızı bekliyorum
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||