MessengerDiscovery Live 1.4 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 31-05-2008   #111 (mesaj-linki)
befega
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

iyi günler,
sistemimde discovery kullanıyordum ama son zamanlarda discoveryinin çalışmadığını farkettim msni en baştan silip kurmak vs. de discoveryi etkin kılmada yardımcı olmadı.
program kuruluyor fakat işlemiyor, msnde gözüküyor ama etkin olarak çalışmıyor mesela discovery sekmesinden contacts'a tıkladığımda bu hatayı alıyorum;

sizce sorun ne olabilir ??
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 31-05-2008   #112 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

befega adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
iyi günler,
sistemimde discovery kullanıyordum ama son zamanlarda discoveryinin çalışmadığını farkettim msni en baştan silip kurmak vs. de discoveryi etkin kılmada yardımcı olmadı.
program kuruluyor fakat işlemiyor, msnde gözüküyor ama etkin olarak çalışmıyor mesela discovery sekmesinden contacts'a tıkladığımda bu hatayı alıyorum;

Ekran görüntüsü: http://img45.imageshack.us/img45/1589/ssat0.gif

sizce sorun ne olabilir ??
İlk iletinin tamamını, öbürlerinden de sizde bulunan antivirüs programı ile ilgili olanını okuyun: "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü
Eski 31-05-2008   #113 (mesaj-linki)
befega

o konuyu inceledim ama sorunu çözmedi ne yazıkki çünkü orda yapılan ayarları yapmıştım
şimdi biraz daha kurcaladım sitedeki bi konunun yardımıyla discoveryi komple silip tekrar kurdum ve çalışıyor
bu seferde açılışta bikez 80072745 hatasını verdi ama bakalım saolun
Eski 01-06-2008   #114 (mesaj-linki)
memorge1 - avatarı

forumdaki tüm mesajları ve sorunlar başlığı dahil olmak üzere hepsini inceledim. discovery kurmaktan program ekle kaldır yalama oldu diyebilirim. ama sorun yine devam ediyor. hala oturum açmadınız sorunu yaşıyorum.

live: 9.0
plus : 4.60
antivirüs nod32
Eski 01-06-2008   #115 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Mevcut çözüm önerileri işe yaramıyorsa modem ve ağ ayarlarınızı kontrol etmelisiniz. Modeminizin dahili güvenlik duvarı varsa ve en yüksek ayarda çalışıyorsa MessengerDiscovery Live'ın Messenger'la bütünleşmesini engelliyor olabilir.

Windows XP Service Pack 2 & 3, Windows Vista Ultimate & SP1 sürümlerinde, dahili güvenlik duvarı olan ve olmayan modemle internete bağlanan bilgisayarlarda MessengerDiscovery Live tarafımızca defalarca test edilmiştir ve sunulan çözüm önerilerinde anlatıldığı gibi "Oturum açmış değilsiniz" sorunu aşılmıştır.

Her şeyi denediğinize inanıyorsanız, sisteminizde bir problem var demektir.
Eski 01-06-2008   #116 (mesaj-linki)
memorge1 - avatarı

bende anlamadım şans diyecem ama pc işinde şans olmaz ultimate sp1 dahil edilmiş olarak yeni formatlı bir pc. ayarları defalarca yaptım. hattaki işletim sistemimin image ı olduğu için anti virus vs kurmadan önce yükledim (anlatılan ayarları uygulayarak) ama yine aynı şey. dur bakalım şans olmaz diyorum ama yeniden deneyeceğim.
Eski 01-06-2008   #117 (mesaj-linki)
memorge1 - avatarı

community forumlarını okudum. şuan zaten boşa uğraştığımı anladım. 9 versiyonu ile uyum sağlamıyormuş. bunun için max. 8.5 kullanılması gerekiyormuş. 1.5 sürümü ile live 9.0 da kullanılabilecekmiş. matt çalışıyomuş hala
Eski 02-06-2008   #118 (mesaj-linki)
cicek82

arkadasalr cok merak edip de bulamadigim bir sey var beni engelleyen kisileri nasil görebilirim
Eski 02-06-2008   #119 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

cicek82 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadasalr cok merak edip de bulamadigim bir sey var beni engelleyen kisileri nasil görebilirim

sizi engelleyenleri göremezsiniz bunu gösterebilen bir yazılım hala yapılamadı...
Eski 04-06-2008   #120 (mesaj-linki)
younous

yaff sağ alttaki simgeye tıklıyorum mesela kişiler yazan yere oturum açmış değilsiniz dio neden acaba ya bilen war mı nasıl çözcem bu sorunu msnimde açıkken böle diyo yani anlamadım ya walla bana yardım edecek biri çıkar inş :s
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10