MessengerDiscovery Live 1.4 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-06-2008   #121 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

younous adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaff sağ alttaki simgeye tıklıyorum mesela kişiler yazan yere oturum açmış değilsiniz dio neden acaba ya bilen war mı nasıl çözcem bu sorunu msnimde açıkken böle diyo yani anlamadım ya walla bana yardım edecek biri çıkar inş :s
wlm ile mdl arasında eşleşme sağlanamamış.yapmanız gereken;

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.5 daha sonra mdl 1.4 son sürümlerini pcnize kurunuz.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 04-06-2008   #122 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

younous adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaff sağ alttaki simgeye tıklıyorum mesela kişiler yazan yere oturum açmış değilsiniz dio neden acaba ya bilen war mı nasıl çözcem bu sorunu msnimde açıkken böle diyo yani anlamadım ya walla bana yardım edecek biri çıkar inş :s
mevcut konuyu inceleyiniz:

"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü
Eski 06-06-2008   #123 (mesaj-linki)
FoRZaMeMeT

bu akşam itibariyle çıkan Kaspersky Internet Security 2009 Final versiyonu ile discovery kullanılamaz hale geldi..kaspersky ı kapatınca normal giriyor..veya discovery i kapatınca..güvenli listeye ekledim herşeyi denedim ama maalesef bi çözüm bulamadım..bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı ? (VistaSP1,MsnLive 8.5 ve Discovery Lİve 1.4 build 5408 sürümlerini kullanıyorum )
Eski 06-06-2008   #124 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

FoRZaMeMeT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu akşam itibariyle çıkan Kaspersky Internet Security 2009 Final versiyonu ile discovery kullanılamaz hale geldi..kaspersky ı kapatınca normal giriyor..veya discovery i kapatınca..güvenli listeye ekledim herşeyi denedim ama maalesef bi çözüm bulamadım..bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı ? (VistaSP1,MsnLive 8.5 ve Discovery Lİve 1.4 build 5408 sürümlerini kullanıyorum )
Windows Live Messenger ve Discovery Live ı güvenilir uygulamalar listesine koyarsanız sorun çıkarmadan girebilirsiniz.
Kaspersky Anti-Virüs/Internet Security > Settings > Threats and Exclusions > Trusted Applications > Add > burada messenger ı açtığınızda güvenilecek dosyalara eklemeniz daha basit olacaktır. Add yazısına tıkladığınızda Applications bölümünden o anki işlemlerden Messenger ve Discovery i seçebilirsiniz.
Eski 06-06-2008   #125 (mesaj-linki)

sağol yalnız 2 gunde bır kendı kendıne hata verıyor ve wındowslıve dan kendını(programı)kaldırıyor
Eski 06-06-2008   #126 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

KızçemEce adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sağol yalnız 2 gunde bır kendı kendıne hata verıyor ve wındowslıve dan kendını(programı)kaldırıyor
2 günde bir tarama yapan bir güvenlik programınız MessengerDiscovery'nin dosyalarını siliyor olabilir mi acaba? Verdiği hata ne tam olarak?
Eski 07-06-2008   #127 (mesaj-linki)
FoRZaMeMeT

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger ve Discovery Live ı güvenilir uygulamalar listesine koyarsanız sorun çıkarmadan girebilirsiniz.
Kaspersky Anti-Virüs/Internet Security > Settings > Threats and Exclusions > Trusted Applications > Add > burada messenger ı açtığınızda güvenilecek dosyalara eklemeniz daha basit olacaktır. Add yazısına tıkladığınızda Applications bölümünden o anki işlemlerden Messenger ve Discovery i seçebilirsiniz.
sağol dostum ama bunları zaten denemiştim..tekrar denedim ve sorunu çözdüm tekrar buraya girdim ve güvenli listeye ekle dediğimde çıkan 3 seçenekli yerde en alttaki "Do not scan network traffic" yani "network trafiğini tarama" !! seçeneğini seçmek gerekiyor diğerlerinin açık olması bişey ifade etmiyor..ve artık ne kadar güvenebiliriz bilemiyorum ama 2009 ile kullanmak isteyenler bu şekilde yapmalılar.aksi takdirde oturum açamazlar..torchbearer yardımın için teşekkür ederim..

KızçemEce adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
muhtemelen güvenlik programındandır..kullandığın güvenlik programını yazarsan yardımcı olurum..

Son Düzenleyen FoRZaMeMeT; 07-06-2008 @ 00:31. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 07-06-2008   #128 (mesaj-linki)

normalde çok pasif bir forum kullanıcısıyımdır, hatta bu benim ilk mesajım. neyse programı yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, windows xp de eski sürüm sorun değildi, vista'da ise problemli başladı ama iyi gidiyor. ayrıca norton aylık otomatik taramada yüksek tehlike görüp sürekli discoveri siliyor, bende tekrar yüklüyorum. sanırım bu yüzden bir pencere açarken ve ekranı simge durumundan normale getirirken 2 saniye kararıyor ekran. kapkara messenger oluveriyor. bilgisayarım ölüyor mu yoksa hem eski sürümü silmedim hem de bu sürümü sürekli yükleye yükleye bilgisayarı ben mi öldürdüm.
Eski 07-06-2008   #129 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

zaferbal adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
normalde çok pasif bir forum kullanıcısıyımdır, hatta bu benim ilk mesajım. neyse programı yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, windows xp de eski sürüm sorun değildi, vista'da ise problemli başladı ama iyi gidiyor. ayrıca norton aylık otomatik taramada yüksek tehlike görüp sürekli discoveri siliyor, bende tekrar yüklüyorum. sanırım bu yüzden bir pencere açarken ve ekranı simge durumundan normale getirirken 2 saniye kararıyor ekran. kapkara messenger oluveriyor. bilgisayarım ölüyor mu yoksa hem eski sürümü silmedim hem de bu sürümü sürekli yükleye yükleye bilgisayarı ben mi öldürdüm.

Windows Vista'da son sürümden öncekilerde sorunlar vardı ancak son sürümle birlikte bu hata ortadan kalktı. Messenger ınıza çok yük binmesinden dolayı bu karartı olmuş olabilir veya son sürümü yüklemeyip de bikaç sürüm öncesini kullanıyorsanız böyle bir hata baş göstermiş olabilir. Eski sürümün üstüne yeni sürüm yüklediğiniz zaman o programla ilgili sıkıntı olmaz.

Eski 07-06-2008   #130 (mesaj-linki)
cerkezkızı

ya bu proğramı yükledim wirüs bulaştı çok saolun bilgisayarı format attırmak zorunda kaldım
walla çok zoruma gitti size çok güweniyodum
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10