Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 01-05-2008   #61 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

Alıntı:
hazine adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende messenger 8.5 sürümü kullanıyorum discovery 1.4 yani bu son sürüm kurdum fakat durmadan oturum açmadınız diye hata veriyor acaba 8.5 le uyumlumu değil diye düşündüm bütün messenger live leri teker teker kurdum (silip)ve discovery le tekrar bütünleştirmeye çalıştım ama yine oturum açmadınız hatasını verdi şu an yine live messenger 8.5 sürümü messenger discovery 1.4 bilgisayarımda kurulu ama discovery hala oturum açmadınız diye uyarı veriyor denetim masasın güvenlik duvarından belirttiğiniz işlemide yaptım ama hala aynı uyarıyı veriyor ve ben discoveryi bi türlü çalıştıramdım bana yardımcı olursanız çok sevinirim lütfennnn en kısa sürede cevabınızı bekliyorum
Bu sorunla ilgili NeutralizeR'ın hazırladığı konuyu okudunuz zannedersem. Orada anlatılanlara ek olarak bir de şöyle birşey var. Eğer sistem tepsisindeki MessengerDiscovery simgesinin menüsündeki "MessengerDiscovery'i kapat" seçeneği etkinse (yani yanındaki işaret tik işareti v ise), o zaman da bu hatayı alırsınız. Şimdi kontrol edin, eğer dediğim gibi tik varsa, bir kez tıklayın ve x işaretine dönsün. Sonra Messenger'dan tamamen çıkıp, geri başlatın.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-05-2008   #62 (mesaj-linki)

Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu sorunla ilgili NeutralizeR'ın hazırladığı konuyu okudunuz zannedersem. Orada anlatılanlara ek olarak bir de şöyle birşey var. Eğer sistem tepsisindeki MessengerDiscovery simgesinin menüsündeki "MessengerDiscovery'i kapat" seçeneği etkinse (yani yanındaki işaret tik işareti v ise), o zaman da bu hatayı alırsınız. Şimdi kontrol edin, eğer dediğim gibi tik varsa, bir kez tıklayın ve x işaretine dönsün. Sonra Messenger'dan tamamen çıkıp, geri başlatın.
ben dediğiniz konuyu okudum.Ben de 8.5 kullanıyorum.Yazılanların hepsini denedim fakat virüs programlarının listesinde benim kullandığım program yok.Ve hala sorun çözülmedi güvenlik duvarı ayarları falan hepsi tamam halbuki
Eski 03-05-2008   #63 (mesaj-linki)

arkadaşlar görmeyen varsa bu site gezerken ben buldum eğer açmadınız yazısı varsa Messenger discoveryi kapat var en altta sağ tıkladımızda yanıda +varsa açılır ama başka işaret varsa açılmaz onun için onun üstüne tıkllayın msni açıp kapatın bende oldu umarım işe yarar
Eski 03-05-2008   #64 (mesaj-linki)

Alıntı:
raziş adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar görmeyen varsa bu site gezerken ben buldum eğer açmadınız yazısı varsa Messenger discoveryi kapat var en altta sağ tıkladımızda yanıda +varsa açılır ama başka işaret varsa açılmaz onun için onun üstüne tıkllayın msni açıp kapatın bende oldu umarım işe yarar
Siz görmediniz herhalde, 2 gönderi yukarıda aynen onu anlatmıştım. Oturum açmadınız uyarısını almamak için "MessengerDiscovery'yi Kapat"ın yanındaki işaret de + değil x olmalı. Bunlar önemli, lütfen dikkatli yazın.
Eski 04-05-2008   #65 (mesaj-linki)

çok teşekkürler bi deneyelim bakalım
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
discover 1.4, messenger discovery kapat, messenger discovery kapatmak, messenger discovery live 8.5 ler icin, messenger discovery live nedir ne işe yarar, messenger discovery live oturum açmadınız sorunu, messengerdiscovery live 13, messengerdiscovery oturum açmadınız hatası, msn discovery 1.4 oturum kapatma hatası, msn discovery ne ise yarar,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:47Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13882709 saniyede (56.14% PHP - 43.86% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR