| | #121 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin. daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.5 daha sonra mdl 1.4 son sürümlerini pcnize kurunuz. | |
|
| | #122 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü | |
|
| | #123 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
bu akşam itibariyle çıkan Kaspersky Internet Security 2009 Final versiyonu ile discovery kullanılamaz hale geldi..kaspersky ı kapatınca normal giriyor..veya discovery i kapatınca..güvenli listeye ekledim herşeyi denedim ama maalesef bi çözüm bulamadım..bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı ? (VistaSP1,MsnLive 8.5 ve Discovery Lİve 1.4 build 5408 sürümlerini kullanıyorum )
| |
|
| | #124 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4Kaspersky Anti-Virüs/Internet Security > Settings > Threats and Exclusions > Trusted Applications > Add > burada messenger ı açtığınızda güvenilecek dosyalara eklemeniz daha basit olacaktır. Add yazısına tıkladığınızda Applications bölümünden o anki işlemlerden Messenger ve Discovery i seçebilirsiniz. | |
|
| | #125 (mesaj-linki) | |
sağol yalnız 2 gunde bır kendı kendıne hata verıyor ve wındowslıve dan kendını(programı)kaldırıyor
| |
|
| | #126 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 | |
|
| | #127 (mesaj-linki) | |||||
Son Düzenleyen FoRZaMeMeT; 07-06-2008 @ 00:31. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #128 (mesaj-linki) | |
normalde çok pasif bir forum kullanıcısıyımdır, hatta bu benim ilk mesajım. neyse programı yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, windows xp de eski sürüm sorun değildi, vista'da ise problemli başladı ama iyi gidiyor. ayrıca norton aylık otomatik taramada yüksek tehlike görüp sürekli discoveri siliyor, bende tekrar yüklüyorum. sanırım bu yüzden bir pencere açarken ve ekranı simge durumundan normale getirirken 2 saniye kararıyor ekran. kapkara messenger oluveriyor. bilgisayarım ölüyor mu yoksa hem eski sürümü silmedim hem de bu sürümü sürekli yükleye yükleye bilgisayarı ben mi öldürdüm.
| |
|
| | #129 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4Windows Vista'da son sürümden öncekilerde sorunlar vardı ancak son sürümle birlikte bu hata ortadan kalktı. Messenger ınıza çok yük binmesinden dolayı bu karartı olmuş olabilir veya son sürümü yüklemeyip de bikaç sürüm öncesini kullanıyorsanız böyle bir hata baş göstermiş olabilir. Eski sürümün üstüne yeni sürüm yüklediğiniz zaman o programla ilgili sıkıntı olmaz. | |
|
| | #130 (mesaj-linki) | |
ya bu proğramı yükledim wirüs bulaştı çok saolun bilgisayarı format attırmak zorunda kaldım walla çok zoruma gitti size çok güweniyodum | |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |