Alıntı:
hazine adlı kullanıcıdan alıntı
bende messenger 8.5 sürümü kullanıyorum discovery 1.4 yani bu son sürüm kurdum fakat durmadan oturum açmadınız diye hata veriyor acaba 8.5 le uyumlumu değil diye düşündüm bütün messenger live leri teker teker kurdum (silip)ve discovery le tekrar bütünleştirmeye çalıştım ama yine oturum açmadınız hatasını verdi şu an yine live messenger 8.5 sürümü messenger discovery 1.4 bilgisayarımda kurulu ama discovery hala oturum açmadınız diye uyarı veriyor denetim masasın güvenlik duvarından belirttiğiniz işlemide yaptım ama hala aynı uyarıyı veriyor ve ben discoveryi bi türlü çalıştıramdım bana yardımcı olursanız çok sevinirim lütfennnn en kısa sürede cevabınızı bekliyorum |
Bu sorunla ilgili NeutralizeR'ın hazırladığı konuyu okudunuz zannedersem. Orada anlatılanlara ek olarak bir de şöyle birşey var. Eğer sistem tepsisindeki MessengerDiscovery simgesinin menüsündeki "MessengerDiscovery'i kapat" seçeneği etkinse (yani yanındaki işaret tik işareti v ise), o zaman da bu hatayı alırsınız. Şimdi kontrol edin, eğer dediğim gibi tik varsa, bir kez tıklayın ve x işaretine dönsün. Sonra Messenger'dan tamamen çıkıp, geri başlatın.