MessengerDiscovery Live 1.4 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 07-06-2008   #131 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

cerkezkızı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bu proğramı yükledim wirüs bulaştı çok saolun bilgisayarı format attırmak zorunda kaldım
walla çok zoruma gitti size çok güweniyodum
Bu program herhangi bir virüs barındırmamaktadır. Antivirüs programınızın vermiş olabileceği kırmızı uyarılardan dolayı bu hisse kapıldıysanız, "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü ve MessengerDiscovery ve Anti-Virüs Programları konuları okumanızı öneririz.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 09-06-2008   #132 (mesaj-linki)
Nodex

Messenger Plusta konuşmaları gruplama eklentisi vardı.Mesela aynı anda 4 5 kişi ile konuşurken hepsini ayrı ayrı pencerelerde göstermiyordu da tek bir pencerede gösteriyor ve sol tarafta veya ortada onları gösteriyordu.Discoveryde böyle bir özellik yok mu?
Eski 09-06-2008   #133 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Nodex adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Messenger Plusta konuşmaları gruplama eklentisi vardı.Mesela aynı anda 4 5 kişi ile konuşurken hepsini ayrı ayrı pencerelerde göstermiyordu da tek bir pencerede gösteriyor ve sol tarafta veya ortada onları gösteriyordu.Discoveryde böyle bir özellik yok mu?
Discovery'de yok ama düşünürseniz StuffPlug'da var.
Eski 10-06-2008   #134 (mesaj-linki)

lütfen banada yardımcı olun

bende bu programın taa seneler önce ilk kullanıcılarındanım ama şimdi ne yaparsam yapıyım msn in hata vermesine engel olamıyorum indiriyorum kuruyorum inndir den indirdim bu arada kuruyorum ama bi açılıo çalışıo gibi oluo hemen kapanıo msn bende plus da yüklü ondan mı ki dicem ama o şekilde kullananan arkadaşlar var

HATA yı nerde yapıyorum yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim
bu programın pc de çalışmasını istiyorum artık
Eski 11-06-2008   #135 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

ruya1905 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
lütfen banada yardımcı olun

bende bu programın taa seneler önce ilk kullanıcılarındanım ama şimdi ne yaparsam yapıyım msn in hata vermesine engel olamıyorum indiriyorum kuruyorum inndir den indirdim bu arada kuruyorum ama bi açılıo çalışıo gibi oluo hemen kapanıo msn bende plus da yüklü ondan mı ki dicem ama o şekilde kullananan arkadaşlar var

HATA yı nerde yapıyorum yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim
bu programın pc de çalışmasını istiyorum artık

Açmanız esnasında karşılaştığınız hata mesajı nedir? Açılmama sorunu Messenger Plus Live dan kaynaklanmamaktadır. Yalnız messenger için kullandığınız eklentiler bilgisayarın sistem özellikleri yönünden yeterli değilse çok fazla zorlayıp msn den atabilir sizi.
Eski 11-06-2008   #136 (mesaj-linki)

aynen öle atıo beni msn hata mesajı da hata rapor gönderimmi windows bilmem bişele karşılaştı filan dio sildim şimdi de napacam yaaa off gerildim sildim bende ha bu arada o hata mesajı ekrandayken arkadaşlarıma yazabiliyorum falan eğer hata raporu gönder yada gönderme tıklarsam kapanı hemen garip valla hiç kullanmamış olsam şaşırmıcam ama ilk çıktığında bu programı kullananlardanım msn eski sürümde ondan mı yapıo acaba dedim hepsini yeniledim plus ı da msn i de
valla artık şu makinada o programı çalıştırmak iddaaa oldu bende
Eski 12-06-2008   #137 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ruya1905 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
aynen öle atıo beni msn hata mesajı da hata rapor gönderimmi windows bilmem bişele karşılaştı filan dio sildim şimdi de napacam yaaa off gerildim sildim bende ha bu arada o hata mesajı ekrandayken arkadaşlarıma yazabiliyorum falan eğer hata raporu gönder yada gönderme tıklarsam kapanı hemen garip valla hiç kullanmamış olsam şaşırmıcam ama ilk çıktığında bu programı kullananlardanım msn eski sürümde ondan mı yapıo acaba dedim hepsini yeniledim plus ı da msn i de
valla artık şu makinada o programı çalıştırmak iddaaa oldu bende
Sizde MessengerDiscovery yüklü mü? Yoksa bu konuya yanlışlıkla mı geldiniz? Yüklüyse, Discovery'yi kaldırdığınızda sorun da gidiyor mu?
Eski 12-06-2008   #138 (mesaj-linki)

NEYSE TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZE OK
Eski 20-06-2008   #139 (mesaj-linki)
MesthLeS

Rüya'nın sorunu bende 2 gün önce ortaya çıkmaya başladı.Yaklaşık 1.5 senedir sorunsuz discovery kullanıyordum,2 gün önce bir sebepten dolayı "Avg" anti-vir programını silmem gerekiyordu o programı sildikten sonra aşağıdaki gibi hata almaya başladım..

şimdiden teşekkürler..
Eski 20-06-2008   #140 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

MesthLeS adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Rüya'nın sorunu bende 2 gün önce ortaya çıkmaya başladı.Yaklaşık 1.5 senedir sorunsuz discovery kullanıyordum,2 gün önce bir sebepten dolayı "Avg" anti-vir programını silmem gerekiyordu o programı sildikten sonra aşağıdaki gibi hata almaya başladım..
şimdiden teşekkürler..

Messenger Discovery programını tamamen kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra kurulum işlemini gerçekleştirin. Eğer yine de sorun devam ederse Windows Live Messenger programını da tamamen kaldırıp sırasıyla önce Messenger'ı sonra da Discovery programını kurun.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10