Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 07-05-2008   #71 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

Alıntı:
MoNaRoZa13 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
1.4 kurdum çok harika yalnız bilgisayarımı çok kastı başka bir bilgisayarda denedim onuda kastı bilginiz varmıdır?
Kastı derken ?? Bilgisayarınızda ne gibi etkileşimleri oluyor daha açık anlatırmısınız ?Lütfen
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 07-05-2008   #72 (mesaj-linki)

şu taklit etmeyi nasıl yapıyoruz
Eski 07-05-2008   #73 (mesaj-linki)

dostum kişi listesini kullanabilmek için oturum açmıs olmalosınız hatası veriyor
Eski 08-05-2008   #74 (mesaj-linki)

Alıntı:
tarikcan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dostum kişi listesini kullanabilmek için oturum açmıs olmalosınız hatası veriyor
"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü ,konuyu 1 inceleyin
Eski 08-05-2008   #75 (mesaj-linki)

The Unique ,
arkadaşım...
mesajıma cevap verdiğin için tşk edrm yeni üyeyim ve ilk mesajım olmuştu ...
ben çalışıyorum bu 1.4 bilgisayarıma msn yüklemek isterken biryerden indirdim çok harika bir program lakin?
ya ben mi kuramadım tam olarak anlamış değilim..
mousumu hareket ettirmekte güçlük çekiyorum ekran donuyor.. işyerinde olduğum için programlardan dolayısıyla olabilir diye düşünmüştüm....?
lakin evdeki bilgisayarımada aynısını yüklediğimdede aynısını yaptı bende tamamen bilgisayarımdan bu programı silmek zorunda kaldım.. sorunum bu....?
şimdiden tşk edrm.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:51Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11279893 saniyede (56.68% PHP - 43.32% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR