| | #141 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 eline sağlık çok tşkedrim herşey süper burda | |
|
| | #142 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
çok tşk program da süper anlatım da elinize gönlünüze saglık | |
|
| | #143 (mesaj-linki) | |
bende kişisel ifadelerimi EKLE ile almalarına izin werme çalışmıyo....ki sadece bunun için belkide discoveryi kullanıyordum...nası düzeltebilirim???acil yardım.... | |
|
| | #144 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #145 (mesaj-linki) | |
ya ben bişi dicem ben kurdum xp var ama cok fena kasıo ya sizdede ölemi
| |
|
| | #146 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 | |
|
| | #147 (mesaj-linki) | |
ARKADAŞLAR BEN DİCOVERY LİVE 1.4 Ü KURDUKTAN SONRA BANA REKLAMINI YAPARSAN İPOD KAZANACAĞINI SÖYLEYEN BİR PENCERE ÇIKTI BENDE YANLIŞLIKLA ONAYLADIM VE BU REKLEM ARKADAŞLARIMA HER YAZDIĞIMDA KONUŞMA PENCERESİNE ÇIKIYOR KARŞIDAKİLERDE İSTERİSTEMEZ BUNDAN RAHATSIZ OLUYOR..BUNU KAPATMAMIN BİR ÇARESİ YOKMU ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER EMEĞİNİZE SAĞLIK..
| |
|
| | #148 (mesaj-linki) | |
tşkler kardeş emegine saglık
| |
|
| | #149 (mesaj-linki) | |||||
msn de kalmıoo ben Israrla 1.4 kullanmak istiyorum ve bu durumda ne yapmam lazım yardımcı olursanız memnun olurum ![]() Kolay gelsin diyor ve tesekkür ediyorum şimdiden.... | |||||
|
| | #150 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4Sisteminizle ilgili yapılanları bilemediğim için ön görü yaparak söyleyeyim. - Sisteminizde bir bozulma olabilir, bu bozulma da kurduğunuz programı ya da o oturum içinde yaptığınız değişikleri kaydetmeme gibi bir durum gösteriyordur. - Güvenlik programı size herhangi bir uyarı vermeden zararlı içerikte bulunan programları kaldırıyor olabilir. - Herhangi bir sistem düzenleme programında yine böyle küçük zararı da olsa bunun çalışmasını engelleyebilecek bir ayar yapmış olabilirsiniz. Şunları deneyin; Messenger Discovery Live ve Windows Live Messenger'ı tamamen kaldırın (yazdığım sıraya göre) ve sonra kurduğunuzda başta Windows Live Messenger ve sonrasında eklentileri / yamaları kurabilirsiniz. | |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |