Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 12-05-2008   #81 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

Alıntı:
ALTINPORTAKAL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ÖZELLİKLER:

vista 4.8
işlemci: intel core 2 duo cpu t7700 2.40 ghz
bellek: 2047 mb
sistem türü: 32 bit

YÜKLÜ PROĞTAMLAR:

WLM.8.5.FINAL.TR
MsgPlusLive-450
StuffPlug.3.5.590
MessengerDiscovery Live 1.4.5408

Norton AntiVirus
Norton Internet Security
Spyware Doctor 5.0.5.259

MDL 1.4 kurulduktan sonra 2 veya 3 tane simge oluyor. mdn acılıyor, birisiyle pencerede görüsüyorum ama görüşmeden sonra pencereyi kapattıgımda vlm calısmayı durdurdu diye uyarı geliyor ve msn kapanıyor. kaldırdım tekrar kurdum yine aynı. ayarları sizin dediginiz gibi kurdum. programı kaldırıp tekrar kurdugumda ayarladıgım gibi kalıyor. sıfırdan baslamıyor. kaldırmak içinde yourunınstal 2008 i kullanıyorum ama o bile bazı dosyaları kaldırmıyor. programfilesten siliyorum daha sonra cokies temizleyip yeniden kuruyorum ama her kurdugumda aynı sorunu yasıyorum. daha önce 1.3 dede aynı sorunlar oldugu için kaldırmıstım. vlm yi simgeden kaldırsam dahi mdl simgesi kalkmıyor tepsiden. ancak cıkıs diyerek kaldırabiliyorum. kurulum asamasında izin verdiğim için antüvürüs programlarından bir uyarıda almıyorum. ilgilenirseniz sevinirim.
Dediğiniz üzere MDL simgeleri messenger çalıştığı sürece simgeleri orada yer alacaktır. Siz Discovery ayarları içinden o simgelerin orada yer almasını istemediğiniz sürece de kalacaktır. Sorunuza gelince de cookies leri temizlemek size herhangi bir kazanç sağlamayacaktır. Linki takip ederek Messenger Discovery Live'ı Tamamen kaldırın Sistemi yeniden başlatın ve açıldığında da tekrar kurun. Kayıt defterindeki Messenger Discovery Live ile ilgili (Matt Hollywood) bölümleri silin. Program Files içindeki ve C:\Users\Kullanıcı adı\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\ içindeki klasörleri veya dosyaları silin.

Bu arada küçük bi ayrıntı Vista'nızın sürümü 6.0.16386 dır (SP1 yüklüyse 6.0.18000'dir).
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 13-05-2008   #82 (mesaj-linki)

Alıntı:
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Dediğiniz üzere MDL simgeleri messenger çalıştığı sürece simgeleri orada yer alacaktır. Siz Discovery ayarları içinden o simgelerin orada yer almasını istemediğiniz sürece de kalacaktır. Sorunuza gelince de cookies leri temizlemek size herhangi bir kazanç sağlamayacaktır. Linki takip ederek Messenger Discovery Live'ı Tamamen kaldırın Sistemi yeniden başlatın ve açıldığında da tekrar kurun. Kayıt defterindeki Messenger Discovery Live ile ilgili (Matt Hollywood) bölümleri silin. Program Files içindeki ve C:\Users\Kullanıcı adı\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\ içindeki klasörleri veya dosyaları silin.

Bu arada küçük bi ayrıntı Vista'nızın sürümü 6.0.16386 dır (SP1 yüklüyse 6.0.18000'dir).
tesekkürler aynı sorunları yıne yasıyorum. sızın dedıklerınızı aynen uygalayayım bakayım onan göre bır cevap yazarım tekrar. ilginiz için tesekkürler. bu arada sp2 yüklü
Eski 13-05-2008   #83 (mesaj-linki)

selam discovery'nin bi önceki sürümü elinizde var mı acaba ? 1.4'e ısınamadım
saygılar...
Eski 13-05-2008   #84 (mesaj-linki)

Alıntı:
bigstorm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam discovery'nin bi önceki sürümü elinizde var mı acaba ? 1.4'e ısınamadım
saygılar...

Messenger Discovery Live 1.3.0322
Eski 14-05-2008   #85 (mesaj-linki)

Alıntı:
ALTINPORTAKAL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
tesekkürler aynı sorunları yıne yasıyorum. sızın dedıklerınızı aynen uygalayayım bakayım onan göre bır cevap yazarım tekrar. ilginiz için tesekkürler. bu arada sp2 yüklü

evet arkadaşım sildim tekrar yükledim ve kullanıyorum. fakat söyle bir sorun var. mdl yi ilk kurdum sorun olmadı pencere acıp kapattım donma ve kapanma olayları olmadı. ama suanda hıcbir özelliğiyle oynamadıgım halde tekrar aynı hatayı vermeye basladı. dünde aynısı olmustu. ilk basta hata vermiyor ama ilerleyen saatlerde gorusme bittikten sonra penceyi kapatınca msn calısmaytı durdurdu hatası cıkıyor ve kapanıyor.

Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
discovery ayarlar, discovery live 1.3, discovery mdl ayarları, mdn discovery live download, norton messengere izin vermiyor, norton msn discovery, norton msn izin vermiyor, norton ve discovery live, yourunınstal, yourunınstal 2008,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:37Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14099002 saniyede (59.31% PHP - 40.69% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR