| | #81 (mesaj-linki) | |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Alıntı:
Bu arada küçük bi ayrıntı Vista'nızın sürümü 6.0.16386 dır (SP1 yüklüyse 6.0.18000'dir). | ||
|
| | #82 (mesaj-linki) | |
| ||
|
| | #83 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
selam discovery'nin bi önceki sürümü elinizde var mı acaba ? 1.4'e ısınamadım ![]() saygılar... | |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
Messenger Discovery Live 1.3.0322 | ||
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
evet arkadaşım sildim tekrar yükledim ve kullanıyorum. fakat söyle bir sorun var. mdl yi ilk kurdum sorun olmadı pencere acıp kapattım donma ve kapanma olayları olmadı. ama suanda hıcbir özelliğiyle oynamadıgım halde tekrar aynı hatayı vermeye basladı. dünde aynısı olmustu. ilk basta hata vermiyor ama ilerleyen saatlerde gorusme bittikten sonra penceyi kapatınca msn calısmaytı durdurdu hatası cıkıyor ve kapanıyor. | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| discovery ayarlar, discovery live 1.3, discovery mdl ayarları, mdn discovery live download, norton messengere izin vermiyor, norton msn discovery, norton msn izin vermiyor, norton ve discovery live, yourunınstal, yourunınstal 2008, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||