Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 14-05-2008   #86 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

Alıntı:
ALTINPORTAKAL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
evet arkadaşım sildim tekrar yükledim ve kullanıyorum. fakat söyle bir sorun var. mdl yi ilk kurdum sorun olmadı pencere acıp kapattım donma ve kapanma olayları olmadı. ama suanda hıcbir özelliğiyle oynamadıgım halde tekrar aynı hatayı vermeye basladı. dünde aynısı olmustu. ilk basta hata vermiyor ama ilerleyen saatlerde gorusme bittikten sonra penceyi kapatınca msn calısmaytı durdurdu hatası cıkıyor ve kapanıyor.

Messenger üzerinde fazla eklenti veya yama olduğunda aşırı yükleme olabilir bu yüzden de hata vermesi normal bi bakımdan. Misal Messenger Plus Live, Discovery Live eklentileri kullanıyordum ve yama olarak da A-Patch ve Mess Patch i uygulamıştım. Bilgisayarı olduğundan fazla meşgul etti ve işlemciye aşırı yük bindirdiği için yamaları iptal edip sadece eklentilerle kullanıyorum şimdi (Aç gözlülüğün sonucu bu da, adamlar program üretiyor ama herkes bunu kesin kurmalı diye bi ibareden söz etmiyor ) Programlar işlemciyi fazlaca meşgul ettiklerinde ve sistem programa haber gönderip de bilgi alamadığı zaman hata verir. 3.2 GHz ve 3.0 arasında çok küçük bir fark olduğunu sanarız ancak büyük farklar vardır. 3.0 da video görüşmesi yapıldığında işlemci % 50 lerin üstünde çalışırken 3.2 de 50 lere bile çıkmadığı görülür (Kendi gözlemime göre; kural olarak söylemiyorum). Sadece işlemciden değil tabiki, RAM inde büyük önemi var.

Başka bir deyişle bilgisayarın donanımına göre messenger a 2 eklentiden fazlası yüksek geliyor (programların özellikleri açıldığında daha da yorucu olur)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-05-2008   #87 (mesaj-linki)

süper hiç bir hatada vermiyor tşk...
Eski 16-05-2008   #88 (mesaj-linki)

qüzel paylaşım için Tşkler. ...
Eski 17-05-2008   #89 (mesaj-linki)

Emeğe Saygı..
Eski 17-05-2008   #90 (mesaj-linki)

bir Zararı varmı acaba ?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
live 1,4,18, messenger arama yapıldığında kapanıyor,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:11Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11821294 saniyede (41.06% PHP - 58.94% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR