| | #91 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Hayır, hiçbir zararı ve kurulumda veya kurulumdan sonra zararlı içerik yoktur. Ancak messenger üstünde birden fazla eklenti olduğunda bunun da kurulmasıyla sistemde bir yavaşlık ve messenger ın çalışmasında yavaşlık olması muhtemel. | |
|
| | #92 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
MSNDİSCOVERY LİVE1.4 ÜN TÜRKÇE YAMASI VAR MI NASIL KURABİLİRİM ÖZELLİKLERİNİ DE ÇOK FAZLA BİLMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER... | |
|
| | #93 (mesaj-linki) | |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Alıntı:
Program kendinden Türkçe olarak kurulmaktadır. Eğer işletim sisteminiz Türkçe ise kurulum Türkçe olarak başlayacak ve böyle bitecektir. Messenger Discovery Live 1.4.5408 | ||
|
| | #94 (mesaj-linki) |
Eline sağlık kardeş bu discovery çıkALI RAHATLADIK DESEK DAHA İYİ OLUR
| |
|
| | #95 (mesaj-linki) |
Elinize sağlık tanıtım çok güzel olmuş. Fakat kafama takılan bir konu var; sizde reklam sayfaları açılmıyor üstüste benim makinamda birçok reklam sayfasını açıyor kurduğumdan beri böyle giderse kaldırmam gerekecek. Bunu kapamanın bir yolu yokmu?
| |
|
![]() |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||