MessengerDiscovery Live 1.4 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 21-04-2008   #11 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 21-04-2008   #12 (mesaj-linki)

msni simge durumuna küçültüp tekrar açtıktan sonra msn kişi listesi belli bi ara kararıyor,sonra tekrar düzeliyor...yeni versiyonu yükledikten sonra oldu....neden kaynaklanıyor,nasıl düzeltilebilir
Eski 21-04-2008   #13 (mesaj-linki)
dinazor1962 - avatarı

selamlar cok guzel ozellikler var dun gece 3 kez denedim ekranda masa ustunde aqua real baliklar var o yavasladi resimlerdekini aynisini yaptim msni kapatirken read olmadi kapatmak icin tamami tiklayin yazdi kisileri tikladigimda oturum acmadiniz yazdi guncellenmedide yazdi ve avira anti virus virus ikazinda bulundu 90 gunluk 24dunde bitiyor baska antivirus kaydettigimde daha sonra tekrar deneyecegim tesekkurler
Eski 21-04-2008   #14 (mesaj-linki)

8.5 kullanıyorum
discovery 1.4 kurdum güvenlik duvarında izin verdim kasperskyda izin verdim hatta kasperskyı kapattım ama hata kodu verio 81000306 nolu hata kodunu veriyor...

sistem : vista
Eski 21-04-2008   #15 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

bekmez adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
8.5 kullanıyorum
discovery 1.4 kurdum güvenlik duvarında izin verdim kasperskyda izin verdim hatta kasperskyı kapattım ama hata kodu verio 81000306 nolu hata kodunu veriyor...

sistem : vista
Windows Live Messenger, Kaspersky ve Vista sürümlerini sorunu kendi sistemlerimizde yeniden oluşturabilmek ve test edebilmek adına tam olarak belirtmeniz gerekiyor.
Eski 21-04-2008   #16 (mesaj-linki)

ekselansx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msni simge durumuna küçültüp tekrar açtıktan sonra msn kişi listesi belli bi ara kararıyor,sonra tekrar düzeliyor...yeni versiyonu yükledikten sonra oldu....neden kaynaklanıyor,nasıl düzeltilebilir
Aynı sorunu bende yaşıyorum bunun bi çözümü ya da sebebi var mı acaba?
Eski 21-04-2008   #17 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

kellepaca adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Aynı sorunu bende yaşıyorum bunun bi çözümü ya da sebebi var mı acaba?
Önceki sürümü tamamen kaldırmadan yeni sürümü kurduğunuz için bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bu konuda anlatıldığı şekilde MessengerDiscovery kurulumunu sıfırlayınız:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Eski 22-04-2008   #18 (mesaj-linki)
yosunaki

Arkadaşlar bnde oturum açmış değilsiniz diyor Yardımcı olabilrmsiniz?

EDİT: tamam halletim
Eski 22-04-2008   #19 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Önceki sürümü tamamen kaldırmadan yeni sürümü kurduğunuz için bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bu konuda anlatıldığı şekilde MessengerDiscovery kurulumunu sıfırlayınız:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?
discoveryi denildiği gibi kaldırıp tekrar yükledim ama sorun hala devam ediyor...msn'i simge durumuna küçültüp tekrar açtığımda kişi listesi belli bi süre kararıp tekrar düzeliyor
Eski 22-04-2008   #20 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

ekselansx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
discoveryi denildiği gibi kaldırıp tekrar yükledim ama sorun hala devam ediyor...msn'i simge durumuna küçültüp tekrar açtığımda kişi listesi belli bi süre kararıp tekrar düzeliyor
MessengerDiscovery Live 1.4.0402 sürümünü mu kullanıyorsunuz? İşlemci, RAM ve ekran kartı özellikleriniz nelerdir?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10