Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 22-05-2008   #96 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

Alıntı:
naslicann adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Elinize sağlık tanıtım çok güzel olmuş. Fakat kafama takılan bir konu var; sizde reklam sayfaları açılmıyor üstüste benim makinamda birçok reklam sayfasını açıyor kurduğumdan beri böyle giderse kaldırmam gerekecek. Bunu kapamanın bir yolu yokmu?
Bu konuda bi yanlışınız olabilir veya başka bi şekilde bu reklam gelmiş olabilir. Çünkü son sürüm kurulduktan sonra oturum açan her kişi için sadece bir pencere çıkar ve yarışmaydı yanlış hatırlamıyorsam bunu önerir katılmak isteyip istemediğinizi sorar. Hayır, sağ ol olarak cevaplarsanız hesabı için daha sonraki her oturum açılışında reklam penceresi gelmeyecektir. Reklamla ilgili biraz daha bilgi verirseniz daha açık yardım edebilirim.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-05-2008   #97 (mesaj-linki)

Alıntı:
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hayır, hiçbir zararı ve kurulumda veya kurulumdan sonra zararlı içerik yoktur. Ancak messenger üstünde birden fazla eklenti olduğunda bunun da kurulmasıyla sistemde bir yavaşlık ve messenger ın çalışmasında yavaşlık olması muhtemel.

TeşekürLer torchbearer..
Eski 22-05-2008   #98 (mesaj-linki)

Alıntı:
naslicann adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Elinize sağlık tanıtım çok güzel olmuş. Fakat kafama takılan bir konu var; sizde reklam sayfaları açılmıyor üstüste benim makinamda birçok reklam sayfasını açıyor kurduğumdan beri böyle giderse kaldırmam gerekecek. Bunu kapamanın bir yolu yokmu?
Ya ne yalan söyleyeyim, bende de bir ara bu reklamlar çıkmaya başladı. Çok düşündüm, tek gerekçe olarak Discovery'nin kurulumu aklıma geliyordu. Sonra Discovery'yi kaldırdım, tekrar yükledim ama o reklamlar bir daha gelmez oldu.

Benim size sormak istediğim bir soru olacak bununla ilgili. Reklamların açıldığı pencerelerin başlıklarının başında "CiD:" diye bir yazı oluyor mu?
Eski 23-05-2008   #99 (mesaj-linki)

Alıntı:
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Messenger üzerinde fazla eklenti veya yama olduğunda aşırı yükleme olabilir bu yüzden de hata vermesi normal bi bakımdan. Misal Messenger Plus Live, Discovery Live eklentileri kullanıyordum ve yama olarak da A-Patch ve Mess Patch i uygulamıştım. Bilgisayarı olduğundan fazla meşgul etti ve işlemciye aşırı yük bindirdiği için yamaları iptal edip sadece eklentilerle kullanıyorum şimdi (Aç gözlülüğün sonucu bu da, adamlar program üretiyor ama herkes bunu kesin kurmalı diye bi ibareden söz etmiyor ) Programlar işlemciyi fazlaca meşgul ettiklerinde ve sistem programa haber gönderip de bilgi alamadığı zaman hata verir. 3.2 GHz ve 3.0 arasında çok küçük bir fark olduğunu sanarız ancak büyük farklar vardır. 3.0 da video görüşmesi yapıldığında işlemci % 50 lerin üstünde çalışırken 3.2 de 50 lere bile çıkmadığı görülür (Kendi gözlemime göre; kural olarak söylemiyorum). Sadece işlemciden değil tabiki, RAM inde büyük önemi var.

Başka bir deyişle bilgisayarın donanımına göre messenger a 2 eklentiden fazlası yüksek geliyor (programların özellikleri açıldığında daha da yorucu olur)

tesekkürler kardes kusura bakma birazda gec cevap yazdım ama 1 haftadır yoktum. ilgin için teşekkürler sorun hala devam ediyor zaten. birde sciprist yüklü bende sanırım birşey etkiliyor artık. hayırlısı olsun diyelim. sevgiler saygılar.
Eski 23-05-2008   #100 (mesaj-linki)

Alıntı:
ALTINPORTAKAL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
tesekkürler kardes kusura bakma birazda gec cevap yazdım ama 1 haftadır yoktum. ilgin için teşekkürler sorun hala devam ediyor zaten. birde sciprist yüklü bende sanırım birşey etkiliyor artık. hayırlısı olsun diyelim. sevgiler saygılar.

Messenger üzerinde kullanılan yama / eklenti olarak ne kullanılıyorsa söyleyebilir misiniz? Buna göre fikir yürütmek daha kolay olur.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
cid diye pencereler açılıyor, messenger discovery live 3.2, messenger discovery live reklam iptali, messenger reklamları iptali,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:39Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13799000 saniyede (68.29% PHP - 31.71% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR