| | #96 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Bu konuda bi yanlışınız olabilir veya başka bi şekilde bu reklam gelmiş olabilir. Çünkü son sürüm kurulduktan sonra oturum açan her kişi için sadece bir pencere çıkar ve yarışmaydı yanlış hatırlamıyorsam bunu önerir katılmak isteyip istemediğinizi sorar. Hayır, sağ ol olarak cevaplarsanız hesabı için daha sonraki her oturum açılışında reklam penceresi gelmeyecektir. Reklamla ilgili biraz daha bilgi verirseniz daha açık yardım edebilirim. | |
|
| | #97 (mesaj-linki) | |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Alıntı:
TeşekürLer torchbearer.. | ||
|
| | #98 (mesaj-linki) | |
Benim size sormak istediğim bir soru olacak bununla ilgili. Reklamların açıldığı pencerelerin başlıklarının başında "CiD:" diye bir yazı oluyor mu? | ||
|
| | #99 (mesaj-linki) | |
tesekkürler kardes kusura bakma birazda gec cevap yazdım ama 1 haftadır yoktum. ilgin için teşekkürler sorun hala devam ediyor zaten. birde sciprist yüklü bende sanırım birşey etkiliyor artık. hayırlısı olsun diyelim. sevgiler saygılar. | ||
|
| | #100 (mesaj-linki) | |
Messenger üzerinde kullanılan yama / eklenti olarak ne kullanılıyorsa söyleyebilir misiniz? Buna göre fikir yürütmek daha kolay olur. | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| cid diye pencereler açılıyor, messenger discovery live 3.2, messenger discovery live reklam iptali, messenger reklamları iptali, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||