| | #101 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
YA BU PROGRAMI AÇINCA OTURUM AÇILMADI DİYOR DEDİĞİNİZ GİBİ BÜTÜN AYARLARI YAPTIM AMA OLMUYO SİSTEM XP
| |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Alıntı:
Sistem bölümünde (saatin yanında) yer alan messenger discovery simgelerinin üstüne sağ tıklayın ve burada yer alan Messenger Discovery Live'ı kapat seçeneğinin yanında X işareti olmalıdır. Eğer böyle değilse bi kere tıklayarak düzelmesini sağlayın ve messenger ı tamamen kapatarak (saatin yanından messenger üstünde sağ tıklayarak çıkış yapın) messenger ı tekrar başlattıktan sonra sorun giderilmiş olacaktır. | ||
|
| | #103 (mesaj-linki) |
teşekkürler kardeş sayende düzeltebildim allah razı olsun
| |
|
| | #104 (mesaj-linki) |
abiler bu çok güzel bir proğram tşkler
| |
|
| | #105 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Arkadaşlar Ben Messenger Discovery 1.4 Kurdum. Messenger'im 8.5 Final. Ve Gayet Güzel ÇaLışıyor Elinize Sağlık.. | |
|
![]() |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||