| | #106 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
Ben de Messenger Discovery'yi kurdum. Gayet güzel çalışıyor,özellikleri de gayet güzel. Ancak virüs programım sağolsun bir süre sonra Adware içerdiği gerekçesiyle dosyaların birçoğunu silerek çalışmaz hale getiriyor.Messengeri açtığımda da sorunumla ilgili dicoveryforumdan yardım almam veya yeniden yüklemem konusunda uyarı veriyor. Zannederem virüs programım, msn açıkken arada çıkan reklamlar yüzünden öyle birşeye gereksinim duyuyor ama ben günde 4-5 defa discovery'yi yükleyip ayarlamaktan gerçekten yoruldum onun için de şimdilik bilgisayarımdan tamamen kaldırdım. | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Alıntı:
| ||
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
İzin verilen programlar listesine almış olmama rağmen her seferinde aynı şey oluyor. | ||
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
"Oturum açmadınız?" uyarısı ile ilgili konuda NeutralizeR bayağı bir anti virüs programı için yönergeleri vermişti, orada verilen programlardan birini mi kullanıyorsun? Bahsettiğim konuyu Messenger Discovery alt-forumunda bulabilirsin. | ||
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
"Oturum açmadınız" uyarısıyla hiç karşılaşmadım onun için o sorunla ilgili açıklamaları da okumadım. | ||
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| engellemeyi kaldırdım, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||