| | #136 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
aynen öle atıo beni msn hata mesajı da hata rapor gönderimmi windows bilmem bişele karşılaştı filan dio sildim şimdi de napacam yaaa off gerildim sildim bende ha bu arada o hata mesajı ekrandayken arkadaşlarıma yazabiliyorum falan eğer hata raporu gönder yada gönderme tıklarsam kapanı hemen garip valla hiç kullanmamış olsam şaşırmıcam ama ilk çıktığında bu programı kullananlardanım msn eski sürümde ondan mı yapıo acaba dedim hepsini yeniledim plus ı da msn i de valla artık şu makinada o programı çalıştırmak iddaaa oldu bende | |
|
| | #137 (mesaj-linki) | |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Alıntı:
| ||
|
| | #138 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
NEYSE TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZE OK
| |
|
| | #139 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 | |
|
| | #140 (mesaj-linki) | |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Alıntı:
Messenger Discovery programını tamamen kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra kurulum işlemini gerçekleştirin. Eğer yine de sorun devam ederse Windows Live Messenger programını da tamamen kaldırıp sırasıyla önce Messenger'ı sonra da Discovery programını kurun. Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? | ||
|
![]() |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||