Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 11-06-2008   #136 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

aynen öle atıo beni msn hata mesajı da hata rapor gönderimmi windows bilmem bişele karşılaştı filan dio sildim şimdi de napacam yaaa off gerildim sildim bende ha bu arada o hata mesajı ekrandayken arkadaşlarıma yazabiliyorum falan eğer hata raporu gönder yada gönderme tıklarsam kapanı hemen garip valla hiç kullanmamış olsam şaşırmıcam ama ilk çıktığında bu programı kullananlardanım msn eski sürümde ondan mı yapıo acaba dedim hepsini yeniledim plus ı da msn i de
valla artık şu makinada o programı çalıştırmak iddaaa oldu bende
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-06-2008   #137 (mesaj-linki)

Alıntı:
ruya1905 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
aynen öle atıo beni msn hata mesajı da hata rapor gönderimmi windows bilmem bişele karşılaştı filan dio sildim şimdi de napacam yaaa off gerildim sildim bende ha bu arada o hata mesajı ekrandayken arkadaşlarıma yazabiliyorum falan eğer hata raporu gönder yada gönderme tıklarsam kapanı hemen garip valla hiç kullanmamış olsam şaşırmıcam ama ilk çıktığında bu programı kullananlardanım msn eski sürümde ondan mı yapıo acaba dedim hepsini yeniledim plus ı da msn i de
valla artık şu makinada o programı çalıştırmak iddaaa oldu bende
Sizde MessengerDiscovery yüklü mü? Yoksa bu konuya yanlışlıkla mı geldiniz? Yüklüyse, Discovery'yi kaldırdığınızda sorun da gidiyor mu?
Eski 12-06-2008   #138 (mesaj-linki)

NEYSE TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZE OK
Eski 20-06-2008   #139 (mesaj-linki)

Rüya'nın sorunu bende 2 gün önce ortaya çıkmaya başladı.Yaklaşık 1.5 senedir sorunsuz discovery kullanıyordum,2 gün önce bir sebepten dolayı "Avg" anti-vir programını silmem gerekiyordu o programı sildikten sonra aşağıdaki gibi hata almaya başladım..

şimdiden teşekkürler..
Eski 20-06-2008   #140 (mesaj-linki)

Alıntı:
MesthLeS adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Rüya'nın sorunu bende 2 gün önce ortaya çıkmaya başladı.Yaklaşık 1.5 senedir sorunsuz discovery kullanıyordum,2 gün önce bir sebepten dolayı "Avg" anti-vir programını silmem gerekiyordu o programı sildikten sonra aşağıdaki gibi hata almaya başladım..
şimdiden teşekkürler..

Messenger Discovery programını tamamen kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra kurulum işlemini gerçekleştirin. Eğer yine de sorun devam ederse Windows Live Messenger programını da tamamen kaldırıp sırasıyla önce Messenger'ı sonra da Discovery programını kurun.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:52Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11998296 saniyede (64.25% PHP - 35.75% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR