| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
| |||||
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |||||
Şu mesajı inceleyip güvenlik ayarlarını varsayılana getirmeyi deneyin: "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü - Tekil Mesaj - MsXLabs | |||||
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
Kaspersky Internet Security 7 resimdeki herseyi yaptım hatta kis i kapattım gene olmadı | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
ya arkadaslar banada yardimci olybirlirmisiniz ben de yeni sürümü kurdum ama hersaman oturum acmis degisiniz diye yaziyor ben nerede hata yapiyorum. Lütfen ustalar yardim edin nasil yapacagima | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
kurdum ve gayette güzel çalışıyor... tşkler iyi çalışmalar
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
Merhaba, MDL 1.4.0402 yükledim. Ancak kişi ekran penceresinde yazı yazarken veya alırken msn penceresi donuyor. Yazdığım yazıya devam edip enter a bastığımda yada karşıdan mesaj geldiğinde geliyor ancak o pencere donduğu için göstermiyor. O anda herhangi bir başka pencereye tıkladığımda giden ve gelen mesajlar görünüyor. MDL 1.4.0402 i kaldırıp MDL 1.3.0322 kurduğumda sorun olmuyor. Bu konuda da sorun çözümü yaparsanız sevinirim. İşletim Sistemi: Windows XP Pro Özellikler: Core2Duo 2.00 Ghz 1 GB Ram MSN Sürümü: 8.5.1302.1018 Antivirüs Kullanmıyorum... Kullandığım Firewall da bütün izinler verilmiş olup Firewall u kapatsam dahi aynı sorun yaşanmaktadır. İyi Günler | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
1.3 sürümünde de bu vardı, 1.4'te de oldu. Ben Messenger'ı başlattığım zaman iki tane açılıyor çoğunlukla, bazen 3 olduğu da görülüyor, bazen ikincisi kendiliğinden geri kapanıyor ama geriye benim sistem tepsimde iki tane Discovery simgesi kalıyor. Bu sorun başına gelen ve çözmeyi bilen var mı? Discovery'yi kaldırdığımda sorun kalmıyor ve hiçbir program ile (Discovery dahil) çoklu oturumu etkinleştirmedim. | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |||||
"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü MessengerDiscovery - MessengerDiscovery Live 1.4 Resimli Anlatım | MsXLabs Sorun devam ederse MessengerDiscovery Live'ın tüm özelliklerini kapatın, WLM'yi yeniden başlatın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Tek bir özellik bu soruna neden oluyor olabilir... Ayrıca eski sürümden yeni sürüme geçerken temiz bir kurulum yapmanız tavsiye edilir. Bu konuda detaylı bir şekilde anlatılıyor: MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |||||
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |