MessengerDiscovery Live 1.4 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 27-04-2008   #51 (mesaj-linki)
KORKİT
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

bende kurdum ama sayfalar çok agırlaştı bir pencereyi kaydırmak isterken çok agır gidiyor donuyor neden böyle oluyor anlamadım yardıcı olursanzı sevinirim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 27-04-2008   #52 (mesaj-linki)
keremnazebru

merhabalar,

konusma penceresi acti ve kapatti her zaman dogru bir sekilde calisiyor mu sizde. sanirim bende her zaman islemiyor. bir de bazen bana extra bir pencere acip veriyor bu olaylari, bazen de sadece olay gunlugunde gorebiliyorum. bu konuda yapabilecegim bir sey var mi simdiden tesekkurler.
Eski 28-04-2008   #53 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

keremnazebru adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhabalar,

konusma penceresi acti ve kapatti her zaman dogru bir sekilde calisiyor mu sizde. sanirim bende her zaman islemiyor.
Hayır, bende de her zaman düzgün çalışmıyor. Sebebi Windows Live Messenger'ın, bunun kesin olarak söylenebilmesine izin vermeyen bir sistemi olması.
Alıntı:
bir de bazen bana extra bir pencere acip veriyor bu olaylari, bazen de sadece olay gunlugunde gorebiliyorum. bu konuda yapabilecegim bir sey var mi simdiden tesekkurler.
Hangi olayların açılır pencere ile gösterileceği Discovery'nin ayarlarından yapılıyor.
Eski 29-04-2008   #54 (mesaj-linki)

Emeğinize ve yüreğinize sağlık
Eski 29-04-2008   #55 (mesaj-linki)
yalnızlık mevsimi

Programı indirmistim bir kere ama hata verdi calısmadı , bu konuda yardım edebilirsenız sevinirim.
Eski 29-04-2008   #56 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

yalnızlık mevsimi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Programı indirmistim bir kere ama hata verdi calısmadı , bu konuda yardım edebilirsenız sevinirim.

Kurulum dosyasını ilk mesajdan indirin ve messenger kapalı durumdayken ve saatin yanından kaldırılmış haldeyken kurun. Program ile ilgili açıklamalar ve yapılabilinecek ayarlar orada mevcuttur.
Eski 29-04-2008   #57 (mesaj-linki)
magnet90

iyi hoş güsel de yükledik kaldık öle yaa oturum açıom biriyle konuşuom konuşma penceresi kapanınca msnde direkt kapannıo çıldırcam..biri bişi desin
Eski 29-04-2008   #58 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

magnet90 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
iyi hoş güsel de yükledik kaldık öle yaa oturum açıom biriyle konuşuom konuşma penceresi kapanınca msnde direkt kapannıo çıldırcam..biri bişi desin

Eğer Messenger Discovery Live ın son sürümünü yüklemediyseniz böyle bir sorun var (sadece Vista için). Ancak son sürümde bu hata giderilmiş durumda. Siz son sürümü yükleyip de hala bu hata var ise, öncelikle Discovery i kaldırın ve sonrasında da Windows Live Messenger ı Onar ın. Sorun giderilmiş olacaktır.

İlk mesajdan indirebilirsiniz.
Eski 01-05-2008   #59 (mesaj-linki)
karpuz213

sağol kardeş
Eski 01-05-2008   #60 (mesaj-linki)
hazine

bende messenger 8.5 sürümü kullanıyorum discovery 1.4 yani bu son sürüm kurdum fakat durmadan oturum açmadınız diye hata veriyor acaba 8.5 le uyumlumu değil diye düşündüm bütün messenger live leri teker teker kurdum (silip)ve discovery le tekrar bütünleştirmeye çalıştım ama yine oturum açmadınız hatasını verdi şu an yine live messenger 8.5 sürümü messenger discovery 1.4 bilgisayarımda kurulu ama discovery hala oturum açmadınız diye uyarı veriyor denetim masasın güvenlik duvarından belirttiğiniz işlemide yaptım ama hala aynı uyarıyı veriyor ve ben discoveryi bi türlü çalıştıramdım bana yardımcı olursanız çok sevinirim lütfennnn en kısa sürede cevabınızı bekliyorum
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10