Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 22-04-2008   #31 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

sorunsuz bi şekilde çalışıyor..teşekkürler
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 23-04-2008   #32 (mesaj-linki)

slm doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama benim sorunum messencer discoveriyin son sürümümü yükledim msn 8.5 kullanıyordum düzenli calışıyordu sorun yoktu discoveride msn 9 yükledim oturum açmış degilsiniz diye uyarı geldi açık oldugu halde bilgi için bu adrese yönlendirdi işin garip tarafı msn yi kaldırdım msn ile ilgili ne varsa kaldırdım geri kurdum discoveriyi birdaha calıştıramadım her sürümü denedim 8.1 kurulu su an onda bile calışmıyor discoveriy bu konuda yönlendirseniz beni sevinirim şimdiden tşk
Eski 23-04-2008   #33 (mesaj-linki)

Alıntı:
KayipSehirli adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama benim sorunum messencer discoveriyin son sürümümü yükledim msn 8.5 kullanıyordum düzenli calışıyordu sorun yoktu discoveride msn 9 yükledim oturum açmış degilsiniz diye uyarı geldi açık oldugu halde bilgi için bu adrese yönlendirdi işin garip tarafı msn yi kaldırdım msn ile ilgili ne varsa kaldırdım geri kurdum discoveriyi birdaha calıştıramadım her sürümü denedim 8.1 kurulu su an onda bile calışmıyor discoveriy bu konuda yönlendirseniz beni sevinirim şimdiden tşk
Bu konuyu inceleyin:
"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü

MessengerDiscovery Live 1.4, WLM 9.0 Beta ile uyumlu değildir.
Eski 23-04-2008   #34 (mesaj-linki)

kardes bende bugun 1.4 surumunu kurdum baglanirken baglanamiyor yazisigeliyor firewall u kontrol edin diyor fakat ondaki atamalaryapildi . 1.3 versiona gecince gayet rahat baglaniyorum. hem vistada hem xp olan makinamda ayni seyi yapti ...

ariza kodu: 80072745

windowslive oturumuzu acamadik

sorun üzerinde calisip gidermeyi deneyebilmemiz icin lütfen sorun gider dugmesine tiklayin diyor
Eski 23-04-2008   #35 (mesaj-linki)

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MessengerDiscovery Live 1.4 sürümünü XP'de ve Vista'da yaklaşık 30 kez kurup, ayarlayıp, kaldırdım. Bu soruna hiç rastlamadım."MessengerDiscovery - Tamamen nasıl kaldırırım" konusunda anlatıldığı gibi bir sıfırlama yapmayı deneyebilirsiniz.
Teşekkürler, bugün bilgisayarı başlattığımda bu sorunun oluşmadığını gördüm, dilerim bundan sonra da oluşmaz.

Bu arada "Yeni sürümleri kontrol etme" seçeneğinin ters çalıştığını bildirdim Discovery forumlarında, yani işaretlerseniz kontrol ediyor, işaretlemezseniz kontrol etmiyor, sanki seçenek "Yeni sürümleri kontrol et" diyormuş gibi. Programcı cevap verdi. Bu hatanın Discovery 1.5'te düzeltileceğini yazdı. Herhalde diyorum, bu Discovery 2 çıkana kadar 1.5, 1.6,...1.9'u da göreceğiz
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
discoveriyi, discovery 1.5 çalışmıyor, discovery msn 1.4, messenger discovery 9.0, messenger discovery live çalışmıyor, msn 9 discovery çalışmıyor, msn 9.0 dıscovery, msn 9.0 için discovery, msn 9.0 çalışmıyor, msn discovery live oturum açmış değilsiniz diyor,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:50Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12817097 saniyede (65.94% PHP - 34.06% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR