| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
arkadaşlar görmeyen varsa bu site gezerken ben buldum eğer açmadınız yazısı varsa Messenger discoveryi kapat var en altta sağ tıkladımızda yanıda +varsa açılır ama başka işaret varsa açılmaz onun için onun üstüne tıkllayın msni açıp kapatın bende oldu umarım işe yarar
| |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
çok teşekkürler bi deneyelim bakalım
| |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
| Re: MessengerDiscovery Live 1.4
teşekkür ederim. discovery gerçekten çok güzel bir program. uzun zamandır kullanıyorum. yeni sürümünü bilgisayarıma yükledim kullanıyorum. güzel özellikler eklenmiş. yanlız benim bu yeni sürüm ile ilgili bir sorunum var. msn yi açarken, konuşma benceresi açarken ya da, ekranımı siyah bir görüntü kaplıyor. sonra üst kısımda karışık reklerde bir parlama oluyor. sonra da normale dönüyor. programı kaldırdım normale döndü. yükleyince sorun tekrar başladı. yapmam gereken bir şey varmı. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. saygılarımla, | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Re: MessengerDiscovery Live 1.4 | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
İnndirdim ve kurdum. Hiç bir problem yaşanmadı Teşekkürler! (XP SP2)
| |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4شكرا على البرنامج thank you for program | |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
1.4 kurdum çok harika yalnız bilgisayarımı çok kastı başka bir bilgisayarda denedim onuda kastı bilginiz varmıdır?
| |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |