MessengerDiscovery Live 1.4 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 01-05-2008   #61 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

hazine adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende messenger 8.5 sürümü kullanıyorum discovery 1.4 yani bu son sürüm kurdum fakat durmadan oturum açmadınız diye hata veriyor acaba 8.5 le uyumlumu değil diye düşündüm bütün messenger live leri teker teker kurdum (silip)ve discovery le tekrar bütünleştirmeye çalıştım ama yine oturum açmadınız hatasını verdi şu an yine live messenger 8.5 sürümü messenger discovery 1.4 bilgisayarımda kurulu ama discovery hala oturum açmadınız diye uyarı veriyor denetim masasın güvenlik duvarından belirttiğiniz işlemide yaptım ama hala aynı uyarıyı veriyor ve ben discoveryi bi türlü çalıştıramdım bana yardımcı olursanız çok sevinirim lütfennnn en kısa sürede cevabınızı bekliyorum
Bu sorunla ilgili NeutralizeR'ın hazırladığı konuyu okudunuz zannedersem. Orada anlatılanlara ek olarak bir de şöyle birşey var. Eğer sistem tepsisindeki MessengerDiscovery simgesinin menüsündeki "MessengerDiscovery'i kapat" seçeneği etkinse (yani yanındaki işaret tik işareti v ise), o zaman da bu hatayı alırsınız. Şimdi kontrol edin, eğer dediğim gibi tik varsa, bir kez tıklayın ve x işaretine dönsün. Sonra Messenger'dan tamamen çıkıp, geri başlatın.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 02-05-2008   #62 (mesaj-linki)
_gZd_

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu sorunla ilgili NeutralizeR'ın hazırladığı konuyu okudunuz zannedersem. Orada anlatılanlara ek olarak bir de şöyle birşey var. Eğer sistem tepsisindeki MessengerDiscovery simgesinin menüsündeki "MessengerDiscovery'i kapat" seçeneği etkinse (yani yanındaki işaret tik işareti v ise), o zaman da bu hatayı alırsınız. Şimdi kontrol edin, eğer dediğim gibi tik varsa, bir kez tıklayın ve x işaretine dönsün. Sonra Messenger'dan tamamen çıkıp, geri başlatın.
ben dediğiniz konuyu okudum.Ben de 8.5 kullanıyorum.Yazılanların hepsini denedim fakat virüs programlarının listesinde benim kullandığım program yok.Ve hala sorun çözülmedi güvenlik duvarı ayarları falan hepsi tamam halbuki
Eski 03-05-2008   #63 (mesaj-linki)
raziş

arkadaşlar görmeyen varsa bu site gezerken ben buldum eğer açmadınız yazısı varsa Messenger discoveryi kapat var en altta sağ tıkladımızda yanıda +varsa açılır ama başka işaret varsa açılmaz onun için onun üstüne tıkllayın msni açıp kapatın bende oldu umarım işe yarar
Eski 04-05-2008   #64 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

raziş adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar görmeyen varsa bu site gezerken ben buldum eğer açmadınız yazısı varsa Messenger discoveryi kapat var en altta sağ tıkladımızda yanıda +varsa açılır ama başka işaret varsa açılmaz onun için onun üstüne tıkllayın msni açıp kapatın bende oldu umarım işe yarar
Siz görmediniz herhalde, 2 gönderi yukarıda aynen onu anlatmıştım. Oturum açmadınız uyarısını almamak için "MessengerDiscovery'yi Kapat"ın yanındaki işaret de + değil x olmalı. Bunlar önemli, lütfen dikkatli yazın.
Eski 04-05-2008   #65 (mesaj-linki)
delibey2008

çok teşekkürler bi deneyelim bakalım
Eski 04-05-2008   #66 (mesaj-linki)
caner gözübüyük - avatarı
Re: MessengerDiscovery Live 1.4

teşekkür ederim. discovery gerçekten çok güzel bir program. uzun zamandır kullanıyorum.

yeni sürümünü bilgisayarıma yükledim kullanıyorum. güzel özellikler eklenmiş.

yanlız benim bu yeni sürüm ile ilgili bir sorunum var.

msn yi açarken, konuşma benceresi açarken ya da, ekranımı siyah bir görüntü kaplıyor. sonra üst kısımda karışık reklerde bir parlama oluyor.

sonra da normale dönüyor.

programı kaldırdım normale döndü. yükleyince sorun tekrar başladı. yapmam gereken bir şey varmı.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

saygılarımla,
Eski 04-05-2008   #67 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Re: MessengerDiscovery Live 1.4

caner gözübüyük adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
teşekkür ederim. discovery gerçekten çok güzel bir program. uzun zamandır kullanıyorum.

yeni sürümünü bilgisayarıma yükledim kullanıyorum. güzel özellikler eklenmiş.

yanlız benim bu yeni sürüm ile ilgili bir sorunum var.

msn yi açarken, konuşma benceresi açarken ya da, ekranımı siyah bir görüntü kaplıyor. sonra üst kısımda karışık reklerde bir parlama oluyor.

sonra da normale dönüyor.

programı kaldırdım normale döndü. yükleyince sorun tekrar başladı. yapmam gereken bir şey varmı.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

saygılarımla,
1.4.5403 sürümünde (ki bu bildiğim kadarıyla son sürümü) bu hatanın giderilmiş olduğu açıklanıyordu. Hakkında penceresinden bakıp, sizdeki sürümün ne olduğunu kontrol edip eğer eskiyse en sonuncusu yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Eski 05-05-2008   #68 (mesaj-linki)
BNM26

İnndirdim ve kurdum. Hiç bir problem yaşanmadı Teşekkürler! (XP SP2)
Eski 05-05-2008   #69 (mesaj-linki)
SEDOZAA

شكرا على البرنامج

thank you for program
Eski 07-05-2008   #70 (mesaj-linki)
MoNaRoZa13

1.4 kurdum çok harika yalnız bilgisayarımı çok kastı başka bir bilgisayarda denedim onuda kastı bilginiz varmıdır?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10