| | #71 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 | |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4şu taklit etmeyi nasıl yapıyoruz | |
|
| | #73 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
dostum kişi listesini kullanabilmek için oturum açmıs olmalosınız hatası veriyor
| |
|
| | #74 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #75 (mesaj-linki) | |
The Unique , arkadaşım... mesajıma cevap verdiğin için tşk edrm yeni üyeyim ve ilk mesajım olmuştu ... ben çalışıyorum bu 1.4 bilgisayarıma msn yüklemek isterken biryerden indirdim çok harika bir program lakin? ya ben mi kuramadım tam olarak anlamış değilim.. mousumu hareket ettirmekte güçlük çekiyorum ekran donuyor.. işyerinde olduğum için programlardan dolayısıyla olabilir diye düşünmüştüm....? lakin evdeki bilgisayarımada aynısını yüklediğimdede aynısını yaptı bende tamamen bilgisayarımdan bu programı silmek zorunda kaldım.. sorunum bu....? şimdiden tşk edrm. | |
|
| | #76 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |
|
| | #77 (mesaj-linki) | |
tşk edrm bakıyorum ... ama dediğin gibi RAM' danda olabilir... saolasın arkadaşım | |
|
| | #78 (mesaj-linki) | |||||
![]() Discovery'le İlgili Teknik Destek Sorunlarınız İçin Konu >> MessengerDiscovery - Teknik Destek - MsXLabs | |||||
|
| | #79 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Teşekürler.. | |
|
| | #80 (mesaj-linki) | |
ÖZELLİKLER: vista 4.8 işlemci: intel core 2 duo cpu t7700 2.40 ghz bellek: 2047 mb sistem türü: 32 bit YÜKLÜ PROĞTAMLAR: WLM.8.5.FINAL.TR MsgPlusLive-450 StuffPlug.3.5.590 MessengerDiscovery Live 1.4.5408 Norton AntiVirus Norton Internet Security Spyware Doctor 5.0.5.259 MDL 1.4 kurulduktan sonra 2 veya 3 tane simge oluyor. mdn acılıyor, birisiyle pencerede görüsüyorum ama görüşmeden sonra pencereyi kapattıgımda vlm calısmayı durdurdu diye uyarı geliyor ve msn kapanıyor. kaldırdım tekrar kurdum yine aynı. ayarları sizin dediginiz gibi kurdum. programı kaldırıp tekrar kurdugumda ayarladıgım gibi kalıyor. sıfırdan baslamıyor. kaldırmak içinde yourunınstal 2008 i kullanıyorum ama o bile bazı dosyaları kaldırmıyor. programfilesten siliyorum daha sonra cokies temizleyip yeniden kuruyorum ama her kurdugumda aynı sorunu yasıyorum. daha önce 1.3 dede aynı sorunlar oldugu için kaldırmıstım. vlm yi simgeden kaldırsam dahi mdl simgesi kalkmıyor tepsiden. ancak cıkıs diyerek kaldırabiliyorum. kurulum asamasında izin verdiğim için antüvürüs programlarından bir uyarıda almıyorum. ilgilenirseniz sevinirim. | |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |