MessengerDiscovery Live 1.4 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 07-05-2008   #71 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

MoNaRoZa13 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
1.4 kurdum çok harika yalnız bilgisayarımı çok kastı başka bir bilgisayarda denedim onuda kastı bilginiz varmıdır?
Kastı derken ?? Bilgisayarınızda ne gibi etkileşimleri oluyor daha açık anlatırmısınız ?Lütfen
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 07-05-2008   #72 (mesaj-linki)

şu taklit etmeyi nasıl yapıyoruz
Eski 07-05-2008   #73 (mesaj-linki)

dostum kişi listesini kullanabilmek için oturum açmıs olmalosınız hatası veriyor
Eski 08-05-2008   #74 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

tarikcan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dostum kişi listesini kullanabilmek için oturum açmıs olmalosınız hatası veriyor
"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü ,konuyu 1 inceleyin
Eski 08-05-2008   #75 (mesaj-linki)
MoNaRoZa13

The Unique ,
arkadaşım...
mesajıma cevap verdiğin için tşk edrm yeni üyeyim ve ilk mesajım olmuştu ...
ben çalışıyorum bu 1.4 bilgisayarıma msn yüklemek isterken biryerden indirdim çok harika bir program lakin?
ya ben mi kuramadım tam olarak anlamış değilim..
mousumu hareket ettirmekte güçlük çekiyorum ekran donuyor.. işyerinde olduğum için programlardan dolayısıyla olabilir diye düşünmüştüm....?
lakin evdeki bilgisayarımada aynısını yüklediğimdede aynısını yaptı bende tamamen bilgisayarımdan bu programı silmek zorunda kaldım.. sorunum bu....?
şimdiden tşk edrm.
Eski 08-05-2008   #76 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

The Unique ,
arkadaşım...
mesajıma cevap verdiğin için tşk edrm yeni üyeyim ve ilk mesajım olmuştu ...
ben çalışıyorum bu 1.4 bilgisayarıma msn yüklemek isterken biryerden indirdim çok harika bir program lakin?
ya ben mi kuramadım tam olarak anlamış değilim..
mousumu hareket ettirmekte güçlük çekiyorum ekran donuyor.. işyerinde olduğum için programlardan dolayısıyla olabilir diye düşünmüştüm....?
lakin evdeki bilgisayarımada aynısını yüklediğimdede aynısını yaptı bende tamamen bilgisayarımdan bu programı silmek zorunda kaldım.. sorunum bu....?
şimdiden tşk edrm.
Bence iş ve evdeki bilgisayarınızın RAM 'i düşüktür zayıf 1 ihtimalde olsa aklıma bu geldi ilk önce... Eğer daha önce bilgisayarınıza yüklediyseniz tam olarak kaldırmadığınızdanda oluşabilir sorun
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Eski 08-05-2008   #77 (mesaj-linki)
MoNaRoZa13

tşk edrm bakıyorum ...
ama dediğin gibi RAM' danda olabilir...
saolasın arkadaşım
Eski 08-05-2008   #78 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

tşk edrm bakıyorum ...
ama dediğin gibi RAM' danda olabilir...
saolasın arkadaşım
Önemli değil

Discovery'le İlgili Teknik Destek Sorunlarınız İçin Konu >> MessengerDiscovery - Teknik Destek - MsXLabs
Eski 10-05-2008   #79 (mesaj-linki)
Pwnage - avatarı

Teşekürler..
Eski 12-05-2008   #80 (mesaj-linki)
ALTINPORTAKAL

ÖZELLİKLER:

vista 4.8
işlemci: intel core 2 duo cpu t7700 2.40 ghz
bellek: 2047 mb
sistem türü: 32 bit

YÜKLÜ PROĞTAMLAR:

WLM.8.5.FINAL.TR
MsgPlusLive-450
StuffPlug.3.5.590
MessengerDiscovery Live 1.4.5408

Norton AntiVirus
Norton Internet Security
Spyware Doctor 5.0.5.259

MDL 1.4 kurulduktan sonra 2 veya 3 tane simge oluyor. mdn acılıyor, birisiyle pencerede görüsüyorum ama görüşmeden sonra pencereyi kapattıgımda vlm calısmayı durdurdu diye uyarı geliyor ve msn kapanıyor. kaldırdım tekrar kurdum yine aynı. ayarları sizin dediginiz gibi kurdum. programı kaldırıp tekrar kurdugumda ayarladıgım gibi kalıyor. sıfırdan baslamıyor. kaldırmak içinde yourunınstal 2008 i kullanıyorum ama o bile bazı dosyaları kaldırmıyor. programfilesten siliyorum daha sonra cokies temizleyip yeniden kuruyorum ama her kurdugumda aynı sorunu yasıyorum. daha önce 1.3 dede aynı sorunlar oldugu için kaldırmıstım. vlm yi simgeden kaldırsam dahi mdl simgesi kalkmıyor tepsiden. ancak cıkıs diyerek kaldırabiliyorum. kurulum asamasında izin verdiğim için antüvürüs programlarından bir uyarıda almıyorum. ilgilenirseniz sevinirim.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10