MessengerDiscovery Live 1.4 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 12-05-2008   #81 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

ALTINPORTAKAL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ÖZELLİKLER:

vista 4.8
işlemci: intel core 2 duo cpu t7700 2.40 ghz
bellek: 2047 mb
sistem türü: 32 bit

YÜKLÜ PROĞTAMLAR:

WLM.8.5.FINAL.TR
MsgPlusLive-450
StuffPlug.3.5.590
MessengerDiscovery Live 1.4.5408

Norton AntiVirus
Norton Internet Security
Spyware Doctor 5.0.5.259

MDL 1.4 kurulduktan sonra 2 veya 3 tane simge oluyor. mdn acılıyor, birisiyle pencerede görüsüyorum ama görüşmeden sonra pencereyi kapattıgımda vlm calısmayı durdurdu diye uyarı geliyor ve msn kapanıyor. kaldırdım tekrar kurdum yine aynı. ayarları sizin dediginiz gibi kurdum. programı kaldırıp tekrar kurdugumda ayarladıgım gibi kalıyor. sıfırdan baslamıyor. kaldırmak içinde yourunınstal 2008 i kullanıyorum ama o bile bazı dosyaları kaldırmıyor. programfilesten siliyorum daha sonra cokies temizleyip yeniden kuruyorum ama her kurdugumda aynı sorunu yasıyorum. daha önce 1.3 dede aynı sorunlar oldugu için kaldırmıstım. vlm yi simgeden kaldırsam dahi mdl simgesi kalkmıyor tepsiden. ancak cıkıs diyerek kaldırabiliyorum. kurulum asamasında izin verdiğim için antüvürüs programlarından bir uyarıda almıyorum. ilgilenirseniz sevinirim.
Dediğiniz üzere MDL simgeleri messenger çalıştığı sürece simgeleri orada yer alacaktır. Siz Discovery ayarları içinden o simgelerin orada yer almasını istemediğiniz sürece de kalacaktır. Sorunuza gelince de cookies leri temizlemek size herhangi bir kazanç sağlamayacaktır. Linki takip ederek Messenger Discovery Live'ı Tamamen kaldırın Sistemi yeniden başlatın ve açıldığında da tekrar kurun. Kayıt defterindeki Messenger Discovery Live ile ilgili (Matt Hollywood) bölümleri silin. Program Files içindeki ve C:\Users\Kullanıcı adı\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\ içindeki klasörleri veya dosyaları silin.

Bu arada küçük bi ayrıntı Vista'nızın sürümü 6.0.16386 dır (SP1 yüklüyse 6.0.18000'dir).
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 13-05-2008   #82 (mesaj-linki)
ALTINPORTAKAL

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Dediğiniz üzere MDL simgeleri messenger çalıştığı sürece simgeleri orada yer alacaktır. Siz Discovery ayarları içinden o simgelerin orada yer almasını istemediğiniz sürece de kalacaktır. Sorunuza gelince de cookies leri temizlemek size herhangi bir kazanç sağlamayacaktır. Linki takip ederek Messenger Discovery Live'ı Tamamen kaldırın Sistemi yeniden başlatın ve açıldığında da tekrar kurun. Kayıt defterindeki Messenger Discovery Live ile ilgili (Matt Hollywood) bölümleri silin. Program Files içindeki ve C:\Users\Kullanıcı adı\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\ içindeki klasörleri veya dosyaları silin.

Bu arada küçük bi ayrıntı Vista'nızın sürümü 6.0.16386 dır (SP1 yüklüyse 6.0.18000'dir).
tesekkürler aynı sorunları yıne yasıyorum. sızın dedıklerınızı aynen uygalayayım bakayım onan göre bır cevap yazarım tekrar. ilginiz için tesekkürler. bu arada sp2 yüklü
Eski 13-05-2008   #83 (mesaj-linki)
bigstorm - avatarı

selam discovery'nin bi önceki sürümü elinizde var mı acaba ? 1.4'e ısınamadım
saygılar...
Eski 13-05-2008   #84 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

bigstorm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam discovery'nin bi önceki sürümü elinizde var mı acaba ? 1.4'e ısınamadım
saygılar...

Messenger Discovery Live 1.3.0322
Eski 14-05-2008   #85 (mesaj-linki)
ALTINPORTAKAL

tesekkürler aynı sorunları yıne yasıyorum. sızın dedıklerınızı aynen uygalayayım bakayım onan göre bır cevap yazarım tekrar. ilginiz için tesekkürler. bu arada sp2 yüklü

evet arkadaşım sildim tekrar yükledim ve kullanıyorum. fakat söyle bir sorun var. mdl yi ilk kurdum sorun olmadı pencere acıp kapattım donma ve kapanma olayları olmadı. ama suanda hıcbir özelliğiyle oynamadıgım halde tekrar aynı hatayı vermeye basladı. dünde aynısı olmustu. ilk basta hata vermiyor ama ilerleyen saatlerde gorusme bittikten sonra penceyi kapatınca msn calısmaytı durdurdu hatası cıkıyor ve kapanıyor.

Eski 14-05-2008   #86 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

evet arkadaşım sildim tekrar yükledim ve kullanıyorum. fakat söyle bir sorun var. mdl yi ilk kurdum sorun olmadı pencere acıp kapattım donma ve kapanma olayları olmadı. ama suanda hıcbir özelliğiyle oynamadıgım halde tekrar aynı hatayı vermeye basladı. dünde aynısı olmustu. ilk basta hata vermiyor ama ilerleyen saatlerde gorusme bittikten sonra penceyi kapatınca msn calısmaytı durdurdu hatası cıkıyor ve kapanıyor.

Messenger üzerinde fazla eklenti veya yama olduğunda aşırı yükleme olabilir bu yüzden de hata vermesi normal bi bakımdan. Misal Messenger Plus Live, Discovery Live eklentileri kullanıyordum ve yama olarak da A-Patch ve Mess Patch i uygulamıştım. Bilgisayarı olduğundan fazla meşgul etti ve işlemciye aşırı yük bindirdiği için yamaları iptal edip sadece eklentilerle kullanıyorum şimdi (Aç gözlülüğün sonucu bu da, adamlar program üretiyor ama herkes bunu kesin kurmalı diye bi ibareden söz etmiyor ) Programlar işlemciyi fazlaca meşgul ettiklerinde ve sistem programa haber gönderip de bilgi alamadığı zaman hata verir. 3.2 GHz ve 3.0 arasında çok küçük bir fark olduğunu sanarız ancak büyük farklar vardır. 3.0 da video görüşmesi yapıldığında işlemci % 50 lerin üstünde çalışırken 3.2 de 50 lere bile çıkmadığı görülür (Kendi gözlemime göre; kural olarak söylemiyorum). Sadece işlemciden değil tabiki, RAM inde büyük önemi var.

Başka bir deyişle bilgisayarın donanımına göre messenger a 2 eklentiden fazlası yüksek geliyor (programların özellikleri açıldığında daha da yorucu olur)
Eski 14-05-2008   #87 (mesaj-linki)
volkan799

süper hiç bir hatada vermiyor tşk...
Eski 16-05-2008   #88 (mesaj-linki)
waqman

qüzel paylaşım için Tşkler. ...
Eski 17-05-2008   #89 (mesaj-linki)
Pwnage - avatarı

Emeğe Saygı..
Eski 17-05-2008   #90 (mesaj-linki)
Pwnage - avatarı

bir Zararı varmı acaba ?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10