| | #81 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Messenger Discovery Live'ı Tamamen kaldırın Sistemi yeniden başlatın ve açıldığında da tekrar kurun. Kayıt defterindeki Messenger Discovery Live ile ilgili (Matt Hollywood) bölümleri silin. Program Files içindeki ve C:\Users\Kullanıcı adı\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\ içindeki klasörleri veya dosyaları silin. Bu arada küçük bi ayrıntı Vista'nızın sürümü 6.0.16386 dır (SP1 yüklüyse 6.0.18000'dir). | |
|
| | #82 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
| |||||
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
selam discovery'nin bi önceki sürümü elinizde var mı acaba ? 1.4'e ısınamadım ![]() saygılar... | |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |||||
Messenger Discovery Live 1.3.0322 | |||||
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4evet arkadaşım sildim tekrar yükledim ve kullanıyorum. fakat söyle bir sorun var. mdl yi ilk kurdum sorun olmadı pencere acıp kapattım donma ve kapanma olayları olmadı. ama suanda hıcbir özelliğiyle oynamadıgım halde tekrar aynı hatayı vermeye basladı. dünde aynısı olmustu. ilk basta hata vermiyor ama ilerleyen saatlerde gorusme bittikten sonra penceyi kapatınca msn calısmaytı durdurdu hatası cıkıyor ve kapanıyor. | |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4Messenger üzerinde fazla eklenti veya yama olduğunda aşırı yükleme olabilir bu yüzden de hata vermesi normal bi bakımdan. Misal Messenger Plus Live, Discovery Live eklentileri kullanıyordum ve yama olarak da A-Patch ve Mess Patch i uygulamıştım. Bilgisayarı olduğundan fazla meşgul etti ve işlemciye aşırı yük bindirdiği için yamaları iptal edip sadece eklentilerle kullanıyorum şimdi (Aç gözlülüğün sonucu bu da, adamlar program üretiyor ama herkes bunu kesin kurmalı diye bi ibareden söz etmiyor ) Programlar işlemciyi fazlaca meşgul ettiklerinde ve sistem programa haber gönderip de bilgi alamadığı zaman hata verir. 3.2 GHz ve 3.0 arasında çok küçük bir fark olduğunu sanarız ancak büyük farklar vardır. 3.0 da video görüşmesi yapıldığında işlemci % 50 lerin üstünde çalışırken 3.2 de 50 lere bile çıkmadığı görülür (Kendi gözlemime göre; kural olarak söylemiyorum). Sadece işlemciden değil tabiki, RAM inde büyük önemi var.Başka bir deyişle bilgisayarın donanımına göre messenger a 2 eklentiden fazlası yüksek geliyor (programların özellikleri açıldığında daha da yorucu olur) | |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |
süper hiç bir hatada vermiyor tşk...
| |
|
| | #88 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 qüzel paylaşım için Tşkler. ... | |
|
| | #89 (mesaj-linki) | |
Emeğe Saygı..
| |
|
| | #90 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 bir Zararı varmı acaba ? | |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.4 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |