| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Msxlabs Diss Yarışması
kime attın bari onu da yaz
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Cvp: Msxlabs Diss Yarışması Alıntı:
Güzel... | ||
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum Atışması (Türkçe Rap Lirikleri)
ortaya attım isteyen alınır
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum Atışması (Türkçe Rap Lirikleri)
16 yaşında ağzı süt kokan bir bebe rap nedir bilmeden diss yapmış abilerine önce düzgün türkçe öğren sonra diss yaz birde meydan okuyor hey gidi utanmaz hançer neyin nesi kalemim kılıçtan keskin ben bu yolda cengaver sense miskin üstüme haçlı ordusunu salsanızda nafile benim silahım kağıt,kalem,redif ve kafiye komplo üret tuzak kur ama rapimden uzak dur insanda olmalı gurur türkçe öğren pis gavur (her hangi bir artniyetim yok türkçenin düzgün kullanılması için yaptım sadece) | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Cvp: Forum Atışması (Türkçe Rap Lirikleri) Alıntı:
bu da güzel | ||
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| diss yaz, en güzel rap lirikleri, en gzel rap lirikleri, rap atışmaları, rap atışması, rap lirikler, rap öğrencem, turk rap atışması, türkçe rap atışmaları, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||