| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum Atışması (Türkçe Rap Lirikleri)
fool çok etrafta herkes kendini bişey sanmakta Bırak rapi boşyere kafa salla yakışır sana Anladığını sanmıyorum ama sor rap yapana anlatırlar sana Al işte bir erken kalkmış daha boş yere vur vur kafanı duvarlara | |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Ben forumda Yeni oldugum icin Sözlerimde Hata Olursa Af oluna diss Denilce(Adın Önüne Mc Koyan Rapcı degıl mc Herseyın Hakkıyla Yapan Emek Vererek Yorum Katarak Rap Yapan Mc lere Selam Olsun Bende Varım Bu Yarişma | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Hoş geldin kanmeleği ![]() Sende varsın bu turfta freshin yani aramızda Raple karşılama yaptım sana Hadi sende bir laf atsana bana Hemen atarım cevabını sana | |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
sevimlimisin nesin kızım senin yazdığın lirikleri kedi yemiş herzamanda rapten bahsedermiş fakat rapten birhabermiş öyle sanma kendinide sanki rapin şahı çok konuşuyosun alırlar senin havanı ilk yaptığı lirikte çok havalı sanki sanıyo kendini rapin kıralı | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Üzerinemi alındın neden bukadar kıskandın Sen çok anlıyosun rapten belli yaptığın dissden Benim rapi kediler mi yemiş nelerde bilirmiş Belli benim rapler seni bitirmiş bence kediler senide sevmiş | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| mc atışması, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||