| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum Atışması (Türkçe Rap Lirikleri)
o çıkan dilini keseceğim elbet azdaha çalış rapci olursun sabret ortada üstüme alınacak laf yok sadece yaptığın kolpalığa bir son verek demek yaptığım diss sence çokmu pismiş bana diyo kendi hertürlü şeyi bilirmiş benim bilmediğim şeyler bırak öyle kalsın kolpalık kalleşlik hiç bilmem ben! | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
Cvp: Forum Atışması (Türkçe Rap Lirikleri) Alıntı:
sevimli sevimsiz uzaktan kişner panikatak yine geldi acıtmadan şişler karakola götürüp hepinizi fişler cikletten çıkma maniler gibi yazılmaz dissler sevimli kız dinlemem seni de oturturum senin de biraz gazın var seni de ossurturum küfürlü küfürsüz herkezi sustururum meleklikle işim olmaz ama adama kan kustururum korkmayın size mani olmam mani yazmaya devam edin sevimli kız sagoyu bide 'derin darbe' de dinlesin yolun başında değilim sana tur bindiriyorum baktığın pozisyondan arkanda mı görünüyorum yazmayı yeni sökmüş bana diss yazar bana göre küçüksün,küçük bir gafil gafletle sevişen kocaman bir cahil sen sevimli bir otsun bense diss de bir fil ya ayak altından çekil, ya da altımda ezil Son Düzenleyen Ghostlover; 13-06-2008 @ 19:36. | ||
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Ben çekiliyorum rapten,amacım sadece biraz eğlenmekti terbiyesizlere ahlaksızlara ders vermek değil ,sizin eğlence anlayışınız küfürden ibaret kusura bakmayın ben küfür nedir bilmem çünkü aile terbiyesi aldım. Panik atak sana söylüyorum ilk defa senin kadar ahlaksız gördüm senin yazdıklarından ben utandım karşında bir bayan var demekki sizin ailede bayan kavramını bilen yok (sözüm panik atak denen edepsize) byyyy
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
Cvp: Forum Atışması (Türkçe Rap Lirikleri) Alıntı:
| ||
|
| | #25 (mesaj-linki) |
pişmanlığın bataklığında nafile çırpınışlarım her çırpınışta daha çok dibe batarım dibe dibe en dibine kadar cehennemin dibine kadar ağzımdan burnumdan kulaklarımdan kanlar gözlerimden yaşlar akar beni cehennemin ateşi değil sevimli kızın sözleri yakar | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| atışmalı maniler, atışmalı rap sözleri, kufurlu maniler, küfür lafları, küfürlü laf, küfürlü laflar, küfürlü mani, küfürlü maniler, laf atışması, maniler rap, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||