| | #1 (mesaj-linki) | |
| Msn'yi açınca bilgisayar restart atıyor
merhaba arkadaşlar Doğru yeremi açtım konuyu bilmiyorum değilse özür dilerim. arkadaşlar Bilgisayarımın anakartı değişti, yeniden format atıldı ama msni açtığımda bilgisayar kendiliğinden yeniden başlıyor, webmessenger olsun, msn 8.1 olsun 8.5 olsun yeniden başlıyor deli olcam lütfen yardım edin ![]() Konu yanlış yerdeyse tekrar özür dilerim mod arkadaşlar taşırsa sevinirim. saygılarla | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn açınca bilgisayar restart atıyoBu yeniden başlatma durumu sadece messenger açılışından mı oluyor yoksa başka bir program veya uygulamada da oluyor mu? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn açınca bilgisayar restart atıyo
bu sorun bendede oluyorduu plus ve dıer eklentılerı sıldımm baktım olmadıı komple bastan kurdum msn yıı ozaman duzeldı | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
Messenger açılışında oluyor, webmessenger denedim res attı, 8.1 i kurdum açtım res attı, 8.5 i kurdum açtım res attı, sonra trillian messenger kurdum ondada res attı.. neyapcam bilmiyorum şuan aklımdan geçen tek şey bilgisayarı tekmeleyip parçalamak... | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Sorunlarınız için konudan devam edin: http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...ik-destek.html Arama yaptırmadan konu açmayınız. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açınca, atıyor, bilgisayar, msnyi, restart |
Msn'yi açınca bilgisayar restart atıyor Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bilgisayar Atasözleri | yüksel2 | Kahve Molası | 3 | 25-08-2009 16:06 |
| Bilgisayar Nedir? Bilgisayar Hakkında | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 3 | 19-09-2008 17:01 |
| Bilgisayar Yardım | huseyin1842 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 19-08-2008 00:38 |
| Toplama Bilgisayar | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 18 | 20-07-2008 03:00 |
| Bilgisayar Öğretmeni | P.u.S.u | Meslekler | 0 | 08-06-2007 02:34 |