| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN'deki Kontör virüsünü nasıl silebilirim?
Selam arkadaşlar Bilgisayarım Flycell virüsleriyle dolu fakat Nod32,Avast,Kaspersky,Norton denememe rağman hiçbirisi bu virüsü bulamadı. Msn im açıldığında herkese bir link gönderiyo. O linktede bu iyiliğimi unutma tıkla 500 kntr falan gelecek yazıyo.Bunu nasıl silebilirim pc çok yavaşlamış durumda ltfn yardım edin | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn deki Kontör virüsünü nasıl silebilirim? Format attırmayı düşünmezmisin en temizi o olur bence | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn deki Kontör virüsünü nasıl silebilirim?
ARKADASIM BENDEDE VARDI O SORUN BANADA ÇOK ÖNERİDE BULUNDULAR BEN FORMAT YERİNE YENİ BİR XP KURDUM VE KURTULDUM O SORUNDAN BENCE FORMAT ATMAK SENİN KAYBINA SEBEP OLUCAKTIR
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Valla bnde cd yok 30ytl istiolar çok para şuan için.. Bütün Trojan temizleyicileri Ücretli 3680 küsür trojan buldu bi prgram ama silemiyorm
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
bendede aynı sorun varya kolay bi yolu yokmu bunun
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||||||
Şu konuyu inceleyiniz: MSN Messenger Virüs Temizleme Yöntemi Ve de şu programı kullanabilirsiniz. Ben kullanmadım ama ahmetgns kullanmış ve All User altına bulaşmış trojanı temizlemiş bu programla MSN Cleaner | |||||||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'deki Kontör virüsünü nasıl silebilirim?
Arama yaptırmadan konu açmayınız.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| kontör, msndeki, silebilirim, virüsünü |
| msn kontor, msn kontor virusu, |
MSN'deki Kontör virüsünü nasıl silebilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma | asla_asla_deme | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 28 | 1 Gün Önce 13:39 |
| MSN Gizlilik Sekmesinden Kişileri Nasıl Silebilirim? | turnam | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 22 | 1 Hafta Önce 18:18 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 3 | 27-06-2009 23:08 |
| Win32 Alman.b Virüsünü Temizleme | metglass | PC/Internet Teknik Destek | 30 | 09-06-2009 00:28 |