| | #1 (mesaj-linki) | |
| Mail gönderemiyorum arkadaşlar mail adresimi değiştirdim ve hotmailden yeni bir mail adresi aldım. şimdi herkese yeni mail adresimi bildirmek için mail atmaya çalışıyorum. ilk başta bana aynı anda en fazla 10 kişiye mail atabilirsiniz diye hata verdi. bende onar onar gödneremeye başladım. şimdide "24 saatlik bir süre içinde izin verilen en çok sayıda iletiyi gönderdiniz. Bu iletiyi daha sonra göndermek üzere kaydetmek için, yukarıdaki Taslak kaydet seçeneğini tıklatın." diye bir hata veriyor. diğer mail adresimde böyle sorunlar yoktu. bunları nasıl aşabilirim bilginiz varmı? teşekkürler | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: mail gönderemiyorum.. çözüm bulamıyorum.
Arama yaptırmadan soru nitelikli konular açmayınız. İlgili teknik destek konularını kullanınız. Sorununuz için bakınız: E-Mail Sorunları | |
|
![]() |
| Etiketler |
| gönderemiyorum, mail |
Mail gönderemiyorum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| E-Mail Sorunları | anobis | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 86 | 1 Hafta Önce 19:46 |
| Mevcut E-mail Hesabını Diğer E-mail Adresine Yönlendirme | hghghg | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 12 | 03-10-2009 00:35 |
| Mail yönlendirme | KinqTufaN | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 26-09-2008 21:32 |
| Yahoo ve Mail | hellboy726 | Internet/Bilgisayar Dünyası | 0 | 20-08-2008 01:06 |
| Mail yok | mısra24 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 03-06-2008 20:24 |