Narkoz - Benim Kavgam (Albüm) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-06-2008   #1 (mesaj-linki)
muhammed1899
Narkoz - Benim Kavgam (Albüm)

Kadıköy Acil bünyesinde çalışmalarını daha önceden dinlediğimiz Giyotin (Narkoz & Fersah) grubunun üyesi Narkoz mayıs ayında çıkarmış olduğu "Benim Kavgam"'ı Hiphoplife üyelerine hediye ediyor. Albümde Narkoz'a Kadıköy Acil tayfasından Selo, Mel, Despo, Firar, Char-Lee yanı sıra Cashflow ve Ezel eşlik ediyor. 8 parça ve bir interlude'dan oluşan albümün alt yapılarında enstrümentaller dışında Roka, Rapozof, Puma ve Şipşak imzaları var. Prodüksiyon işlemleri Puma tarafından yapılan albümü sizlere sunuyoruz. Keyifli dinlemeler...

"Narkoz - Benim Kavgam" Tracklist:

01. Sus feat. Despo
02. Olmaz Öyle feat. Charlie
03. Benim Kavgam feat. Selo & Mel
04. Usa feat. Firar
05. Interlude
06. Danset feat. Mel
07. Bir Melodi Bir Sayfa feat. Cashflow
08. Sıcaklığın feat. Ezel
09. Ayrı Gayrı feat. Firar

Full Albüm: Narkoz - Benim Kavgam

Myspace: www.myspace.com/giyotinnarkoz

Son Düzenleyen BrookLyn; 19-10-2008 @ 23:42.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 26-07-2009   #2 (mesaj-linki)
ThinkerBeLL - avatarı
Cvp: Narkoz - Benim Kavgam (Albüm)

Bağlantıları verilen sitelerin erişimleri engelli olduğundan arşive taşınmıştır.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
albüm, kavgam, narkoz
Narkoz - Benim Kavgam (Albüm) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Narkoz Kral - Gülen Suratlar (Albüm) NarkozKral Underground Albümler 1 25-10-2008 13:58
Tutsak - Taht Benim (Full Albüm) alpermrky Underground Albümler 0 28-08-2008 15:42
SiRmC - Üretmek Benim İşim (Full Albüm) CrasHofCinneT Underground Albümler 2 17-09-2007 16:49
Hayat Kavgam MaKaLeLe Yerli Diziler 0 08-03-2007 13:44
toMBull & Narkoz - Realist Akım Piyadeleri (Full Albüm) CrasHofCinneT Arşive Kaldırılan Konular 0 20-07-2006 18:41