| | #1 (mesaj-linki) | |
| Narkoz - Benim Kavgam (Albüm)
Kadıköy Acil bünyesinde çalışmalarını daha önceden dinlediğimiz Giyotin (Narkoz & Fersah) grubunun üyesi Narkoz mayıs ayında çıkarmış olduğu "Benim Kavgam"'ı Hiphoplife üyelerine hediye ediyor. Albümde Narkoz'a Kadıköy Acil tayfasından Selo, Mel, Despo, Firar, Char-Lee yanı sıra Cashflow ve Ezel eşlik ediyor. 8 parça ve bir interlude'dan oluşan albümün alt yapılarında enstrümentaller dışında Roka, Rapozof, Puma ve Şipşak imzaları var. Prodüksiyon işlemleri Puma tarafından yapılan albümü sizlere sunuyoruz. Keyifli dinlemeler... "Narkoz - Benim Kavgam" Tracklist: 01. Sus feat. Despo 02. Olmaz Öyle feat. Charlie 03. Benim Kavgam feat. Selo & Mel 04. Usa feat. Firar 05. Interlude 06. Danset feat. Mel 07. Bir Melodi Bir Sayfa feat. Cashflow 08. Sıcaklığın feat. Ezel 09. Ayrı Gayrı feat. Firar Full Albüm: Narkoz - Benim Kavgam Myspace: www.myspace.com/giyotinnarkoz Son Düzenleyen BrookLyn; 19-10-2008 @ 23:42. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Narkoz - Benim Kavgam (Albüm)
Bağlantıları verilen sitelerin erişimleri engelli olduğundan arşive taşınmıştır.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| albüm, kavgam, narkoz |
Narkoz - Benim Kavgam (Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Narkoz Kral - Gülen Suratlar (Albüm) | NarkozKral | Underground Albümler | 1 | 25-10-2008 13:58 |
| Tutsak - Taht Benim (Full Albüm) | alpermrky | Underground Albümler | 0 | 28-08-2008 15:42 |
| SiRmC - Üretmek Benim İşim (Full Albüm) | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 2 | 17-09-2007 16:49 |
| Hayat Kavgam | MaKaLeLe | Yerli Diziler | 0 | 08-03-2007 13:44 |
| toMBull & Narkoz - Realist Akım Piyadeleri (Full Albüm) | CrasHofCinneT | Arşive Kaldırılan Konular | 0 | 20-07-2006 18:41 |