MessengerDiscovery Live 1.5 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-07-2008   #101 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5

ms1979ms adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba yetkili arkadasım ben kuruyorum fakat herhangi bir logo veya benzeri hiç birşey göremiyorum açıkcası kurulmuyor acaba henüz etkin değilmi yoksa bendemi sorun msn 8.1 kullanıyorum. teşekkür ederim
Messenger Discovery Live'ı etkin kullanabilmeniz için Windows Live Messenger'ın da en az 8.5 sürümünde olması gerekiyor.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 04-07-2008   #102 (mesaj-linki)
oguzhanadriano

Paylaşım için teşekkürler
Eski 04-07-2008   #103 (mesaj-linki)
Lost - avatarı

Arkadaşlar olmuyor olmuyor ya neden anlamıyorum her zaman oluyordu 2 kere format attım anlamadım ya neden böyle yapıyor sorun nedir windows messenger 8,5 kullanıyordum online oldugumde beni silen kişileri görebiliyordum bana bir uyarı veriyordu ama artık o yok neden lütfen yardımcı olun nerde yanlış yapıyoruz ne yapmamız gerekiyor sırf bu yuzden kullanıyorum discovery daha önce oluyordu şimdi ne olduda ne yaptıkta böyle yapıyor?
Eski 04-07-2008   #104 (mesaj-linki)
ck1991 - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hiçbir sorun yaşamadan MDL'yi kullananların sayısı çok daha fazla. Sunduğumuz tüm çözüm önerilerini uygulamış olmanıza rağmen sorunu çözemediyseniz kaldırmanız daha doğru olur.
sorunu çözdüm tesbitlerime göre sorun 8.1den kaynaklanıyor win.xp. ve yeni kurulmuş vista sp1'e 8.1'i kurup discoveryi kurdum güvenlik duvarı.... her türlü engeli kaldırdım denedim çalışmadı;daha sonra 2 pcde de tüm msn içeriklerini kaldırdım discvryide kaldırdım 8.5 kurdum sonrada discovery'i ve 2sinde çalıştı.Sanırım sorun 8.1 ile ilgili MSN Messenger klasörüne kurulduğu için,etki etmiyor Windows Live klasörü üzerine ayarlanmış olabilir Loader.Exe,acaba ben mi yanlış düşünüyorum yoksa 8.1 ile uyumlu değil mi ?Saygılar ,teşekkürler
Eski 04-07-2008   #105 (mesaj-linki)
Carpathian - avatarı
Status Mode Customization?

Merhabalar,
Msgr discovery ile ilgili uygulamaniz icin tebriklerimi sunrarim. Toollari inceledim ancak onca yeniligin arasinda bir konu halen yok. Acaba Status icin hazir olan busy, away vs. gibi notlarin yerine kendimiz bir sey ekleyemezmiyiz? mesela.. toplantidayim gibi.
Yradimci olursaniz memnun olurum, saygilar
Eski 04-07-2008   #106 (mesaj-linki)

etmesine teşekkür edeyim ama biraz daha içerikli olursa sevinirim
Eski 04-07-2008   #107 (mesaj-linki)

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kurulum klasörü içindeki ses dosyasını sil.
walla hiç aklıma gelmemişti saol
Eski 04-07-2008   #108 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

bluedreamms adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kalıntı dosyalarını silmek için çalıştır dan girdiğimde belirtilen dosyaların olmadığını gördüm..Belki bu yüzden çalışmamış olabilir.
MessengerDiscovery 1.5'in kaldırıcısı artık kayıt defterindeki bütün girdileri de kaldırıyor.

Lost adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar olmuyor olmuyor ya neden anlamıyorum her zaman oluyordu 2 kere format attım anlamadım ya neden böyle yapıyor sorun nedir windows messenger 8,5 kullanıyordum online oldugumde beni silen kişileri görebiliyordum bana bir uyarı veriyordu ama artık o yok neden lütfen yardımcı olun nerde yanlış yapıyoruz ne yapmamız gerekiyor sırf bu yuzden kullanıyorum discovery daha önce oluyordu şimdi ne olduda ne yaptıkta böyle yapıyor?
Bunu her tarafta soruyorsunuz ama verdiğimiz cevapları hiç dikkate almıyorsunuz gibime geldi. Verdiğimiz cevapları sanki hiç okumamış gibi de bir tavır sergiliyorsunuz. En azından bizim dediklerimizle ilgili bir yorum yazın da biz de sizin okuyup okumadığınızı anlayabilelim.

ck1991 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sorunu çözdüm tesbitlerime göre sorun 8.1den kaynaklanıyor win.xp. ve yeni kurulmuş vista sp1'e 8.1'i kurup discoveryi kurdum güvenlik duvarı.... her türlü engeli kaldırdım denedim çalışmadı;daha sonra 2 pcde de tüm msn içeriklerini kaldırdım discvryide kaldırdım 8.5 kurdum sonrada discovery'i ve 2sinde çalıştı.Sanırım sorun 8.1 ile ilgili MSN Messenger klasörüne kurulduğu için,etki etmiyor Windows Live klasörü üzerine ayarlanmış olabilir Loader.Exe,acaba ben mi yanlış düşünüyorum yoksa 8.1 ile uyumlu değil mi ?Saygılar ,teşekkürler
Tespitiniz güzel. Hala 8.1'i kullanmak istiyorsanız Windows Live\Messenger klasöründe bulacağınız winmm.dll dosyasını 8.1'in kurulum klasörüne kopyalamayı deneyin. Uyumluysa 8.1'e de kendisini yamayıp çalışması lazım. Çalışmazsa uyumsuz olduğu sonucuna varabiliriz.
Eski 04-07-2008   #109 (mesaj-linki)
ck1991 - avatarı

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Tespitiniz güzel. Hala 8.1'i kullanmak istiyorsanız Windows Live\Messenger klasöründe bulacağınız winmm.dll dosyasını 8.1'in kurulum klasörüne kopyalamayı deneyin. Uyumluysa 8.1'e de kendisini yamayıp çalışması lazım. Çalışmazsa uyumsuz olduğu sonucuna varabiliriz.
8.5 kullanıyorum ama bazen format sonrası zaman kaybını önlemek için 8.1 kullanıyordum yani şu an için sorun yok
Eski 04-07-2008   #110 (mesaj-linki)
spider44

ya program süper emeğinize sağlık.ama birşey sorucam çoklu yaması ve türkçe yaması mevcutmu?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
discovery 8100030d, messenger discovery 8 1,
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10