MessengerDiscovery Live 1.5 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-07-2008   #111 (mesaj-linki)
Pwnage - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5

spider44 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya program süper emeğinize sağlık.ama birşey sorucam çoklu yaması ve türkçe yaması mevcutmu?
MDL Ayalarından istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz. Türkçe ve Çoklu yaması mevcuttur.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 04-07-2008   #112 (mesaj-linki)
m.u.g.e

Yaa bu taşınabilir aygıt la oturum actığımızı gösteren bölümden bahsediyorum.

*Web messenger kullanıyor
*Taşınabilir aygıt
*Windowslive messenger kullanıyor ...... gibi bölümler..
Eski 04-07-2008   #113 (mesaj-linki)
ck1991 - avatarı
MessengerDiscovery 1.5.070 Hk.

Merhabalar

Daha dün MDL 1.5.0696 indirdim hiçbir sorun yokken az önce güncelleme uyarısı aldım ve resmi siteye gidip indirmeye çalıştım ancak Trojan uyarısı aldım nasıl olurda 2 gün önce antivirüs uyarısı vermeyen program,bugün trojan uyarısı veriyor(Reklamdan dolayı) neden böyle bir değişiklik yapmayı uygun görüyorlar anlamıyorum

Eski 04-07-2008   #114 (mesaj-linki)
memorge1 - avatarı

dediklerini aynen yaptım. aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan arkadaşlar için tekrar yazıyorum (şuana kadar anlatılan yolları önceki mesajlarda denedim.)

vista , msn 9.0 ve nod32 kullanıyorum. discovery 1.5 yüklediğimde herşey normal olarak yükleniyor. discovery işaretini vs görüyorum. ama oturum açmaya tıkladığımda sürekli 8100030d hatasını alıyorum. windows firewall ve nod32 içerisinden gerekli izinleri ve hatta gereksizleri bile verdim. ama oturum bir türlü msnde açamıyorum. google da bu hatayı aradım ve yok windows saati yok bilmemne bir sürü şey yazmışlar. hepsini denedim. (inanmasamda) . işin komik tarafı discovery i kaldırdığımda oturum açmada hiç problem yaşamıyorum. demekki o ayarlala bu çıkan hatanın bir alakası yok. bu hata discovery 1.5 ile alakalı bir problem. nedendir onu çözemedim ama bende böyle bir hata veriyor.

hatta acaba msx den aldığım sürümdenmi dedim çünkü o sürüm built 696 idi. ama şimdi sitesinden built 700 olanıda indirdim aynı problem devam ediyor.

konuyu oradaki ingilizce forumunuda yazdım. bakalım oradan kayda değer bişey gelecekmi.

daha önce bu hata yazıldığında hep aynı yöntemler yazılmış. örn:
http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...ml#post1114311

buradaki her adımı tek tek denedim. hemde her adımda msn veya discovery kaldırılması gerekiyorsa tam kaldırma işlemlerinin tamamını denedim.

ya belki dedim 9.0 dan kaynaklıyodur zorlamayım , 8.5 kurdum ondada aynı problem.

yardımcı olabilecek birilerini arıyorum...

Eski 04-07-2008   #115 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

m.u.g.e adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yaa bu taşınabilir aygıt la oturum actığımızı gösteren bölümden bahsediyorum.

*Web messenger kullanıyor
*Taşınabilir aygıt
*Windowslive messenger kullanıyor ...... gibi bölümler..
Her ne kadar değişiklik günlüğünde bu özelliğin kaldırıldığına dair bir şey yoksa da görünüşe göre kaldırılmış. Aslında dahili olarak hala programın içinde olabilir, sadece ayarlar arayüzünden kaldırılmış. Çünkü biri 1.5 'i yüklediği halde hala taşınabilir aygıttaymış gibi göründüğünü söylemişti.
Eski 04-07-2008   #116 (mesaj-linki)

ee türkçe deilmi????
Eski 04-07-2008   #117 (mesaj-linki)
Pwnage - avatarı

BiliBon adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ee türkçe deilmi????
Merhaba MessengerDiscovery Live'i kurduğunuzda masaüstü hızlı başlat sağ alt köşesinde sembolü çıkar. Oradan sağ tıkladığınızda ayarlarından Türkçe dil'i bulabilirsiniz.
Eski 04-07-2008   #118 (mesaj-linki)
C0mPuTeR

İçinde tr var ayarlar(setting)'ten seçebilirsin...
Eski 04-07-2008   #119 (mesaj-linki)

emeği geçenlere teşekkürler.
Eski 04-07-2008   #120 (mesaj-linki)

selamin aleyküm sevgili admin kardes,bu yeni programi eskinin üzerinemi yükleyecegiz? eskisini silmistim ve bu yenisini yükledim ardina,ama olmadi.simdi nasil yapacagim? eskisinin üstüne yükledim simdide ama hic yenilendigini göstermiyor.yardim edersen sevinirim.ltesekkürler...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10