| | #111 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 | |
|
| | #112 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5
Yaa bu taşınabilir aygıt la oturum actığımızı gösteren bölümden bahsediyorum. *Web messenger kullanıyor *Taşınabilir aygıt *Windowslive messenger kullanıyor ...... gibi bölümler.. | |
|
| | #113 (mesaj-linki) | |
| MessengerDiscovery 1.5.070 Hk. Merhabalar Daha dün MDL 1.5.0696 indirdim hiçbir sorun yokken az önce güncelleme uyarısı aldım ve resmi siteye gidip indirmeye çalıştım ancak Trojan uyarısı aldım nasıl olurda 2 gün önce antivirüs uyarısı vermeyen program,bugün trojan uyarısı veriyor(Reklamdan dolayı) neden böyle bir değişiklik yapmayı uygun görüyorlar anlamıyorum | |
|
| | #114 (mesaj-linki) | |
dediklerini aynen yaptım. aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan arkadaşlar için tekrar yazıyorum (şuana kadar anlatılan yolları önceki mesajlarda denedim.) vista , msn 9.0 ve nod32 kullanıyorum. discovery 1.5 yüklediğimde herşey normal olarak yükleniyor. discovery işaretini vs görüyorum. ama oturum açmaya tıkladığımda sürekli 8100030d hatasını alıyorum. windows firewall ve nod32 içerisinden gerekli izinleri ve hatta gereksizleri bile verdim. ama oturum bir türlü msnde açamıyorum. google da bu hatayı aradım ve yok windows saati yok bilmemne bir sürü şey yazmışlar. hepsini denedim. (inanmasamda) . işin komik tarafı discovery i kaldırdığımda oturum açmada hiç problem yaşamıyorum. demekki o ayarlala bu çıkan hatanın bir alakası yok. bu hata discovery 1.5 ile alakalı bir problem. nedendir onu çözemedim ama bende böyle bir hata veriyor. hatta acaba msx den aldığım sürümdenmi dedim çünkü o sürüm built 696 idi. ama şimdi sitesinden built 700 olanıda indirdim aynı problem devam ediyor. konuyu oradaki ingilizce forumunuda yazdım. bakalım oradan kayda değer bişey gelecekmi. daha önce bu hata yazıldığında hep aynı yöntemler yazılmış. örn: http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...ml#post1114311 buradaki her adımı tek tek denedim. hemde her adımda msn veya discovery kaldırılması gerekiyorsa tam kaldırma işlemlerinin tamamını denedim. ya belki dedim 9.0 dan kaynaklıyodur zorlamayım , 8.5 kurdum ondada aynı problem. yardımcı olabilecek birilerini arıyorum... ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #115 (mesaj-linki) | |
|
| | #116 (mesaj-linki) | |
ee türkçe deilmi????
| |
|
| | #117 (mesaj-linki) | |
|
| | #118 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5İçinde tr var ayarlar(setting)'ten seçebilirsin... | |
|
| | #119 (mesaj-linki) | |
emeği geçenlere teşekkürler.
| |
|
| | #120 (mesaj-linki) | |
selamin aleyküm sevgili admin kardes,bu yeni programi eskinin üzerinemi yükleyecegiz? eskisini silmistim ve bu yenisini yükledim ardina,ama olmadi.simdi nasil yapacagim? eskisinin üstüne yükledim simdide ama hic yenilendigini göstermiyor.yardim edersen sevinirim.ltesekkürler...
| |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |