MessengerDiscovery Live 1.5 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-07-2008   #121 (mesaj-linki)
Pwnage - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5

yalnizkurt1966 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selamin aleyküm sevgili admin kardes,bu yeni programi eskinin üzerinemi yükleyecegiz? eskisini silmistim ve bu yenisini yükledim ardina,ama olmadi.simdi nasil yapacagim? eskisinin üstüne yükledim simdide ama hic yenilendigini göstermiyor.yardim edersen sevinirim.ltesekkürler...
Merhaba eski MessengerDiscovery Live nizi silseniz yada silmeseniz fark etmez. Sadece MessengerDiscovery Live 1.5'in Setup ını kurun. Eğer olmadıysa silip yeniden kurmayı deneyin. Hangi Messenger'i kullanıyorsunuz? (Örneğin : 8,1 veya 8,5 ?)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 04-07-2008   #122 (mesaj-linki)
hazavit - avatarı

teşkekürler cok güzel
Eski 04-07-2008   #123 (mesaj-linki)

tşk.ler =)
Eski 04-07-2008   #124 (mesaj-linki)
omertym

teşekkürler
Eski 05-07-2008   #125 (mesaj-linki)
mozist - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Güvenlik programlarınız geçici olarak devre dışı bırakıldığı esnada kaldırma/yükleme işlemlerini tekrar edin ve sisteminizi yeniden başlatın.
hala görünmüyor ne başlat çubuğunda ne msn'de...benim asıl merak ettiğim neden bazılarında sorun çıkarıyor...msn plus'dan dolayı mı...msn versiyonundan dolayı mı...neden acaba...

Hiçbir sorun yaşamadan MDL'yi kullananların sayısı çok daha fazla. Sunduğumuz tüm çözüm önerilerini uygulamış olmanıza rağmen sorunu çözemediyseniz kaldırmanız daha doğru olur.
galiba bunu yapmak durumundayım...eski versiyona dönüş...
Eski 05-07-2008   #126 (mesaj-linki)
halfblind

son sürümü yükledikten sonra aralıklarla böyle olmaya başladı, oturum kapatıp tekrar açmadan da düzelmiyor
Eski 05-07-2008   #127 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

İlk mesajdaki ek dosyası MessengerDiscovery Live 1.5.0700 sürümüne güncellenmiştir. MDL 1.5.0696 sürümünü yüklediyseniz güncelleme yapmanız gerekmemektedir.

"Oturum açmış değilsiniz" sorunu yaşayanlar yazılımsal olarak gerekli izinleri vermelerine rağmen hala bu sorunu yaşıyorlarsa modem ayarlarına girip güvenlik duvarı/firewall seçeneklerinin en üst güvenlik seviyesinde çalışmadığından emin olmalıdırlar. Ayrıca 1863 numaralı portu hem TCP hem UDP için açmayı deneyebilirler.

halfblind adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

son sürümü yükledikten sonra aralıklarla böyle olmaya başladı, oturum kapatıp tekrar açmadan da düzelmiyor
MessengerDiscovery Live > Windows Live Messenger > Kişiselleştir ekranındaki değişiklikleri geri alıp WLM'yi yeniden başlatmayı deneyiniz. Daha önce herhangi bir çoklu oturum açma ya da reklam yamayı uyguladıysanız Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Destek bilgisi için burayı tıklayın. > Onar işlemini uygulayınız.
Eski 05-07-2008   #128 (mesaj-linki)
halfblind

MessengerDiscovery Live > Windows Live Messenger > Kişiselleştir ekranındaki değişiklikleri geri alıp WLM'yi yeniden başlatmayı deneyiniz. Daha önce herhangi bir çoklu oturum açma ya da reklam yamayı uyguladıysanız Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Destek bilgisi için burayı tıklayın. > Onar işlemini uygulayınız.
dediklerinizi uyguladım ve düzeldi fakat mdl yi kullanmamdaki başlıca sebeplerden birisi de zaten bu gereksiz kutucuk ve reklamları kaldırıyor olmamdı.
bir de oturum kapatırken messenger penceresinde oturumunuz kapatılıyor yazıyordu, şimdi ise her seferinde windows live messengerla bağlantınız kesildi ... saniye içinde yeniden bağlanmayı deneyecek fln yazıyor, yani bildiğimiz msnden düşme olayı gibi. belki hata değil ama bana garip geldi
Eski 05-07-2008   #129 (mesaj-linki)
ertooth - avatarı

neutralizer slm ben programı indirdim ve yükledim.şimdi MessengerDiscovery Live 1.5 programı kaldırmak istiyorum fakat kaldıramadım.program ekle ve kaldırda gözükmüyor.bende komple windows live messangerı bilgisayardan kaldırdım tekrardan yükledim.fakat bu MessengerDiscovery Live 1.5 gene ortaya cıktı lütfen yardım edermisinizi bu programı istemiyorum.güvenlik sorunları yaratıyor.
Eski 05-07-2008   #130 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

halfblind adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dediklerinizi uyguladım ve düzeldi fakat mdl yi kullanmamdaki başlıca sebeplerden birisi de zaten bu gereksiz kutucuk ve reklamları kaldırıyor olmamdı.
bir de oturum kapatırken messenger penceresinde oturumunuz kapatılıyor yazıyordu, şimdi ise her seferinde windows live messengerla bağlantınız kesildi ... saniye içinde yeniden bağlanmayı deneyecek fln yazıyor, yani bildiğimiz msnden düşme olayı gibi. belki hata değil ama bana garip geldi
Reklamları kaldırmak için A-Patch yamasını kullanmanızı öneriyoruz. Çok daha fazla seçenek sunuyor:
İlk mesajdaki ek dosyası MessengerDiscovery Live 1.5.0700 sürümüne güncellenmiştir. MDL 1.5.0696 sürümünü yüklediyseniz güncelleme yapmanız gerekmemektedir.

ertooth adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
neutralizer slm ben programı indirdim ve yükledim.şimdi MessengerDiscovery Live 1.5 programı kaldırmak istiyorum fakat kaldıramadım.program ekle ve kaldırda gözükmüyor.bende komple windows live messangerı bilgisayardan kaldırdım tekrardan yükledim.fakat bu MessengerDiscovery Live 1.5 gene ortaya cıktı lütfen yardım edermisinizi bu programı istemiyorum.güvenlik sorunları yaratıyor.
Bir kez daha yükleyin, Program Ekle veya Kaldır listesinde yer alacaktır.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10