| | #131 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 messenger dicovery live 1.5 yükledim ekle kaldırdan kaldırdım.pc yi yeniden başlattım fakat messenger dicovery live ikonu ekranın sağ alt köşede gene duruyor.programı kaldırdığım halde ikon ve program halen çalışıyor.yardımcı olurmusunuz neden bu şekilde bir oldu. | |
|
| | #132 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |
|
| | #133 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5
niye Trkçe deil )): ellerinize emeğinize sağlık
| |
|
| | #134 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 | |
|
| | #135 (mesaj-linki) | |
| Re: MessengerDiscovery Live 1.5
yarın sabah ilk işim bunu denemek olacak, teşekkürler... bakalım yeni özellikler ve arayüz nasılmış, sanırım web cam kayıt özelliği bu eklentiyi daha popüler hale getirecek.
| |
|
| | #136 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 | |
|
| | #137 (mesaj-linki) | |
"Oturum açmış değilsiniz" sorununu her şeyi denemiş olmasına rağmen çözemeyenler için yapılabilecek son şey de "Uzaktan Yardım" kullanarak sorunu çözmeye çalışmak. Bu sorunu yaşayan kişiler bana özel mesaj göndererek hangi adresi listelerine eklemeleri gerektiğini öğrenebilirler: http://www.msxlabs.org/forum/private.php?do=newpm&u=1 | |
|
| | #138 (mesaj-linki) | |
tüm yorumları okudum ama baya sorunlu program gibi geldi bana korktum ![]() A patch reklam kaldırma çoklu oturum daha dolu şey var birde Stuffplug 3 varken buna gerek duymam ama yinde teşekkürler bilgiler ve program için | |
|
| | #139 (mesaj-linki) | |
teşekkürler emeğiniz paylaşımınız için
| |
|
| | #140 (mesaj-linki) | |
Evet dun kendı sıtesınden ındırdım ve yukledım..Veee artık msn ım acılmıyor hata verıyor.. Hata kodu da 81000306...O yuzden sıldım İlginc bu sıteden ındırdım aynı dıscovery ı ama sımdı calısıyor Son Düzenleyen mukoc; 05-07-2008 @ 11:05. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |