MessengerDiscovery Live 1.5 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 03-07-2008   #21 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5

abicim yükledim eywallah ama işin komik tarafı gözükmüyor
nedendir acaba?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 03-07-2008   #22 (mesaj-linki)
carisma_zkyy - avatarı

şhoq güsel olmuş elinise sağlıqqqq
Eski 03-07-2008   #23 (mesaj-linki)

teşekkürler arkadaş
Eski 03-07-2008   #24 (mesaj-linki)
shefa

teşekkürler
Eski 03-07-2008   #25 (mesaj-linki)
E_T_

Cok tesekkürler Neutralizer. Sagolun. Burda olmaktan herkes gibi cok memnunum..elinize emeginize saglık..
Eski 03-07-2008   #26 (mesaj-linki)

iyi oldu bu ya.ne zamandır bekliyordum.işte msxlabs farkı.sitesine yok burada var.
Eski 03-07-2008   #27 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

bigstorm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Msn'i açtığımda taşınabilir aygıtta açıyorum görünüyorum bunu normal oturum açma olarak nasıl ayrlıyoruz ayarlar menüsünden bulamadım da
saygılar
Eski sürümün üzerine kurduysanız bir karışıklık olmuş olabilir. Temiz bir kurulum yapmak için bu konuyu inceleyiniz:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?

C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ayrıca Konuşma Penceresindeki Discovery simgesine tıkladığımızda o bölüm İngilizce halen saygılarımla..Düzeltme imkanınız varsa düzeltiniz...
Eklentinin kendisinden kaynaklanan bir kısıtlama. Bir sonraki sürümde o bölüm de Türkçe'leştirilebilecektir.

mistakey_87 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
paylaşım için çok teşekürler harikasınız gerçekten, bundan önceki sürümler dosya paylaşım hızını yavaşlatıyordu umarım bu sürümde o hata giderilmiştir
MessengerDiscovery Live 1.4.5 sürümünden itibaren bu sorun giderilmiştir.

mesudadhami adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
abicim yükledim eywallah ama işin komik tarafı gözükmüyor
nedendir acaba?
Siz de burada anlatıldığı şekilde MDL'yi kaldırıp yeniden yükleyiniz:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Eski 03-07-2008   #28 (mesaj-linki)

slm arkadaslar dıscovery ı kurdum fakat calısmıyor,neden aktıf olmadı anlamadım.msn surumuyle alakalımı acaba dedım,sildim farklı bır surum yukledım dıscovery yıne cıkmıyor sızce neden kaynaklanabılır ?

şu işe bır el atın arkadaslar tek ben dıılım sanırım aynı sorunu yasayan neden bunu yapıor

Son Düzenleyen yunusgunes; 03-07-2008 @ 14:16. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 03-07-2008   #29 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

yunusgunes adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaslar dıscovery ı kurdum fakat calısmıyor,neden aktıf olmadı anlamadım.msn surumuyle alakalımı acaba dedım,sildim farklı bır surum yukledım dıscovery yıne cıkmıyor sızce neden kaynaklanabılır ?

şu işe bır el atın arkadaslar tek ben dıılım sanırım aynı sorunu yasayan neden bunu yapıor
Kurulumdan sonra WLM'yi birkaç kez yeniden başlatmayı denediniz mi? WLM'den çıkış yaptıktan sonra arka planda çalışmadığından emin olmak için CTRL + ALT + DEL tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırın, İşlemler sekmesinden msnmsgr.exe ve MessengerDiscovery.exe işlemlerinin bulunmadığından emin olun. Eğer bu işlemler yer alıyorsa seçip "İşlemi Sonlandır" tuşuna tıklayınız ve WLM'yi tekrar başlatınız. Güvenlik programınız da yeni kurulan MDL'yi engelliyor olabilir. Daha fazla bilgiyi bu konuda bulabilirsiniz: "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü
Eski 03-07-2008   #30 (mesaj-linki)

teşekkürler emeğinize sağlık
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10