MessengerDiscovery Live 1.5 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 03-07-2008   #31 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5

çok teşekkürler..

eski sürüm vardı. üzerine yukledim.eskisi silindi ama yenisi yukluyorum fakat yuklenmiyor.

Son Düzenleyen BasriMutaf; 03-07-2008 @ 14:31. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 03-07-2008   #32 (mesaj-linki)
promo

teşekkürler
Eski 03-07-2008   #33 (mesaj-linki)

Arkadaşlar bu sürümde bir yenilikte webcam kayıt sanırım yada ötekindede vardıda benim haberim yoktu
Amaaa ben bitürlü çözemedim nasıl olacağını bilen veya çözen varsa yardımlarını bekliyorum. şimdiden tekekürler...
Eski 03-07-2008   #34 (mesaj-linki)
ktapdar - avatarı

tsklerr msxlabs
Eski 03-07-2008   #35 (mesaj-linki)
bluedreamms

Değerli arkadaşlar...
Ben kurdum fakat çalışmadı.. Yardım konusunu izleyerek kaldırdım.. Kalıntı dosyalarını silmek için çalıştır dan girdiğimde belirtilen dosyaların olmadığını gördüm..Belki bu yüzden çalışmamış olabilir. Şimdi yeniden kurmaya çekiniyorum. Bu sürüm sanırım deneme safhasında.. Daha kolay ve ayrıntılı kurulum bilgisi (nasıl düzenlenir ise) daha iyi olacak.. Emek için teşekkürler ama bilgisayar ı çok iyi bilmeyenler (benim gibi) için zor bir kurulum. MLM nin kurulumu gibi işi kendi kendine yapabilmeli bence..
Saygılar ve Sevgiler...
Eski 03-07-2008   #36 (mesaj-linki)

Teşekkürler, 2.sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum
webcam kaydında hangi dosya türünde kaydediyor acaba, bunu seçebiliyomuyuz.
Eski 03-07-2008   #37 (mesaj-linki)
GÜNIŞIĞIM

NEDEN KİŞİLERDE LİSTEMDEKİ BİR KAÇ KİŞİYİ GÖSTERİYOO
Eski 03-07-2008   #38 (mesaj-linki)
elektr10

teşekkürler sorunsuz bi şekilde çalıştı bende =) webcam olayı çok iyiymiş =)
Eski 03-07-2008   #39 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kurulumdan sonra WLM'yi birkaç kez yeniden başlatmayı denediniz mi? WLM'den çıkış yaptıktan sonra arka planda çalışmadığından emin olmak için CTRL + ALT + DEL tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırın, İşlemler sekmesinden msnmsgr.exe ve MessengerDiscovery.exe işlemlerinin bulunmadığından emin olun. Eğer bu işlemler yer alıyorsa seçip "İşlemi Sonlandır" tuşuna tıklayınız ve WLM'yi tekrar başlatınız. Güvenlik programınız da yeni kurulan MDL'yi engelliyor olabilir. Daha fazla bilgiyi bu konuda bulabilirsiniz: "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü

dostum nod32 yıde kaldırdım yıne tık yok kuruorum guvenlık duvarından kontrol edıorum orda da cıkmıo kafayı yıcem ya
Eski 03-07-2008   #40 (mesaj-linki)

elektr10 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
teşekkürler sorunsuz bi şekilde çalıştı bende =) webcam olayı çok iyiymiş =)
Web cam olayını çözdünmü arkadaşım nasıl oluyormuş kayıt aldınmı yani denedinmi hiç. ben hala çözemedim
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10