| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5
çok teşekkürler.. eski sürüm vardı. üzerine yukledim.eskisi silindi ama yenisi yukluyorum fakat yuklenmiyor. Son Düzenleyen BasriMutaf; 03-07-2008 @ 14:31. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
teşekkürler
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 Arkadaşlar bu sürümde bir yenilikte webcam kayıt sanırım yada ötekindede vardıda benim haberim yoktu ![]() Amaaa ben bitürlü çözemedim nasıl olacağını bilen veya çözen varsa yardımlarını bekliyorum. şimdiden tekekürler... | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
tsklerr msxlabs
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
Değerli arkadaşlar... Ben kurdum fakat çalışmadı.. Yardım konusunu izleyerek kaldırdım.. Kalıntı dosyalarını silmek için çalıştır dan girdiğimde belirtilen dosyaların olmadığını gördüm..Belki bu yüzden çalışmamış olabilir. Şimdi yeniden kurmaya çekiniyorum. Bu sürüm sanırım deneme safhasında.. Daha kolay ve ayrıntılı kurulum bilgisi (nasıl düzenlenir ise) daha iyi olacak.. Emek için teşekkürler ama bilgisayar ı çok iyi bilmeyenler (benim gibi) için zor bir kurulum. MLM nin kurulumu gibi işi kendi kendine yapabilmeli bence.. Saygılar ve Sevgiler... | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
Teşekkürler, 2.sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum ![]() webcam kaydında hangi dosya türünde kaydediyor acaba, bunu seçebiliyomuyuz. | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 NEDEN KİŞİLERDE LİSTEMDEKİ BİR KAÇ KİŞİYİ GÖSTERİYOO ![]() | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
teşekkürler sorunsuz bi şekilde çalıştı bende =) webcam olayı çok iyiymiş =)
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |||||
dostum nod32 yıde kaldırdım yıne tık yok kuruorum guvenlık duvarından kontrol edıorum orda da cıkmıo kafayı yıcem ya | |||||
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 | |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |