MessengerDiscovery Live 1.5 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 09-11-2008   #431 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: konuşma penceresi kilitleniyor

CEMREHAN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba MDL_1.5.0800 indirip kurdum konuşma pencerelerinin üstüne tıklayınca açmıyor kişi listemden yazan kişiye tıklayınca açılıyor windows live messenger 8.5 kullanıyorum işletim sistemim windows vista şimdiden teşekkür ederim...

tekrar kaldırıp kurmayı deneyiniz...

MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?

son sürümde konusma pencerelerinde sorun yaşanıyor özellikle sekmeli konuşmalarda mdl nin bir hatası bu.size eski sürümü kullanmanızı öneririm.

MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB )
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 10-11-2008   #432 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5

evet yeni versiyon diye indirdim sekmeli konuşmalarda sorun çıkardı eski versiyon tam kararlı çalışıyor sürümü etiketlediğiniz için teşekkürler...
Eski 11-11-2008   #433 (mesaj-linki)
nazzx
MessengerDiscovery'de Kişiler Listesi Açmıyor

kişiler denılen yere tıkladıgımda hıc bır sekılde acılmıyor sadece bana uyarı verıyor su sekılde bır yazı cıkıyor
run-time error '339':
component 'richtx32.ocx'or one of its dependencies not correctl registered a file is missing or invalid.
bu skeılde uyarı verıyor bana kac kere sılıp gerı yukledım ama acılmıyor ne yapmam gerek bu sorunu nasıl cozecegım yardıme dın lutfensınır oldum
Eski 11-11-2008   #434 (mesaj-linki)
nazzx
son surum dıscovery lıfe hıc acılmıyor :(

ya bır sorun var bu programda bır yukluyorum kıısler acmıyor sılıyorum tekrar yukluyorum konusma penceresı acıldı kapandı uyarıları göstermıyor en son yıne sıldım yukledım bu sefer hıc acılmadı he ryere tıkladım hıc bırı acılmadı nıye bole oluyor anlamadım yanı yardımcı olursanız en kısa zamanda cok sevınecem
Eski 11-11-2008   #435 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery'de Kişiler Listesi Açmıyor

nazzx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kişiler denılen yere tıkladıgımda hıc bır sekılde acılmıyor sadece bana uyarı verıyor su sekılde bır yazı cıkıyor
run-time error '339':
component 'richtx32.ocx'or one of its dependencies not correctl registered a file is missing or invalid.
bu skeılde uyarı verıyor bana kac kere sılıp gerı yukledım ama acılmıyor ne yapmam gerek bu sorunu nasıl cozecegım yardıme dın lutfensınır oldum
Anti-virüs programızı geçici olarak devre dışı bırakıp bu mesajdaki MDL sürümünü kurun:
MessengerDiscovery Live 1.5 - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eski 12-11-2008   #436 (mesaj-linki)
deha0602

s.a kardeş programı bir türlü çalıştıramıyom run-time error 91
object veriable or with block weriable not set yad ayarlar için iki dakika daha ayırın diyor bu arada vista ultimate 64 bit kulanıyor yardımlarınız için şimdiden teşekürler

msneden yardımcı olmak isteyen arkadaş olursa

Son Düzenleyen deha0602; 12-11-2008 @ 05:56. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 12-11-2008   #437 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

deha0602 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
s.a kardeş programı bir türlü çalıştıramıyom run-time error 91
object veriable or with block weriable not set yad ayarlar için iki dakika daha ayırın diyor bu arada vista ultimate 64 bit kulanıyor yardımlarınız için şimdiden teşekürler

msneden yardımcı olmak isteyen arkadaş olursa
Aktif olan antivirüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakın. MessengerDiscovery Live kurulum dosyasına sağ tıklayın ve Farklı çalıştır > Yönetici olarak işlemini gerçekleştirin. Bu şekilde kurarsanız sorun yaşamazsınız.
Eski 13-11-2008   #438 (mesaj-linki)
game_breed - avatarı

Çoklu oturum açmada var mı bundada?
Eski 13-11-2008   #439 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

game_breed adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Çoklu oturum açmada var mı bundada?
En Temel Özellikleri
* Çoklu oturum açma (messenger'ın birden fazla başlatılmasını sağlar).
imitate (kişilerin yazı biçimlerini ve görüntü adlarını taklit ederek onlar tarafından gönderilmiş gibi gönderilen iletiler yazmak).

* Oto yanıt (önceden belirlediğiniz iletilere verilecek otomatik yanıtlar belirleme).
* Messenger oturumu kapandığında açık olan pencerelerin kapanmasını önleme.
* Kişilerin görüntü resimlerini çalabilme.
* Kişisel ifadelerinizin ekle tuşu ile kaydedilebilmelerini engelleme.
* İstediğiniz sıklıkta titreşim gönderebilme ve pencerenin titremesini engelleme.
* Yazım denetleme (MS Office gereklidir).
* İletilerin sesli olarak okunabilmelerini sağlama.
* 15'ten fazla kullanışlı komut.
* Sadece konuşma pencerelerinde kullanılacak görüntü adı belirleyebilme.
'ileti yazıyor' mesajınızı kaldırabilme.

* Gelişmiş MessengerDiscovery görüntü resmi yöneticisi.
* 'Web Messenger kullanıyor' ya da 'Taşınabilir aygıtta' olarak oturum açabilme.
* Sık kullanılan fonksiyonlar için fare hareketleri atayabilme.
* Kişisel durumlar için kısayol tuşları belirleyebilme.
Eski 14-11-2008   #440 (mesaj-linki)
Windows Xp de COMCTL32.OCX hatası lütfen yardım

Windows Xp sp3 üzerinden Windows Live Messenger (8.5 yada 9 beta' ya ) Live Discovery son sürüm kuruluyken sürekli COMCTL32.OCX hatası veriyor ve sistem kitleniyor bir çok discovery sürümü denedim hiç birinde oturum açamadım, Vista X86 ve X64 de bu sorun yok düzgün çalışıyor lütfen yardım edin bir çok yöntem denedim system32'ye comctl32.ocx in 6.00.8105 sürümünü kopyaladım değiştirdi ama sonuç yine aynı (comctl32.dll bir hata ile karşılaştı kapatılması gerekiyor mesajı alıyorum) şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için şuan da Xp üzerinden LiveDiscovery kullanamıyorum
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messengerdiscovery
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10