| | #431 (mesaj-linki) | |
| Cvp: konuşma penceresi kilitleniyortekrar kaldırıp kurmayı deneyiniz... MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? son sürümde konusma pencerelerinde sorun yaşanıyor özellikle sekmeli konuşmalarda mdl nin bir hatası bu.size eski sürümü kullanmanızı öneririm. MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB ) | |
|
| | #432 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5
evet yeni versiyon diye indirdim sekmeli konuşmalarda sorun çıkardı eski versiyon tam kararlı çalışıyor sürümü etiketlediğiniz için teşekkürler...
| |
|
| | #433 (mesaj-linki) | |
| MessengerDiscovery'de Kişiler Listesi Açmıyor
kişiler denılen yere tıkladıgımda hıc bır sekılde acılmıyor sadece bana uyarı verıyor su sekılde bır yazı cıkıyor run-time error '339': component 'richtx32.ocx'or one of its dependencies not correctl registered a file is missing or invalid. bu skeılde uyarı verıyor bana kac kere sılıp gerı yukledım ama acılmıyor ne yapmam gerek bu sorunu nasıl cozecegım yardıme dın lutfensınır oldum | |
|
| | #434 (mesaj-linki) | |
| son surum dıscovery lıfe hıc acılmıyor :(
ya bır sorun var bu programda bır yukluyorum kıısler acmıyor sılıyorum tekrar yukluyorum konusma penceresı acıldı kapandı uyarıları göstermıyor en son yıne sıldım yukledım bu sefer hıc acılmadı he ryere tıkladım hıc bırı acılmadı nıye bole oluyor anlamadım yanı yardımcı olursanız en kısa zamanda cok sevınecem | |
|
| | #435 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery'de Kişiler Listesi AçmıyorMessengerDiscovery Live 1.5 - Tekil Mesaj - MsXLabs | |
|
| | #436 (mesaj-linki) | |
s.a kardeş programı bir türlü çalıştıramıyom run-time error 91 object veriable or with block weriable not set yad ayarlar için iki dakika daha ayırın diyor bu arada vista ultimate 64 bit kulanıyor yardımlarınız için şimdiden teşekürler msneden yardımcı olmak isteyen arkadaş olursa Son Düzenleyen deha0602; 12-11-2008 @ 05:56. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #437 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 | |
|
| | #438 (mesaj-linki) | |
Çoklu oturum açmada var mı bundada?
| |
|
| | #439 (mesaj-linki) | |||||
* Çoklu oturum açma (messenger'ın birden fazla başlatılmasını sağlar). imitate (kişilerin yazı biçimlerini ve görüntü adlarını taklit ederek onlar tarafından gönderilmiş gibi gönderilen iletiler yazmak). * Oto yanıt (önceden belirlediğiniz iletilere verilecek otomatik yanıtlar belirleme). * Messenger oturumu kapandığında açık olan pencerelerin kapanmasını önleme. * Kişilerin görüntü resimlerini çalabilme. * Kişisel ifadelerinizin ekle tuşu ile kaydedilebilmelerini engelleme. * İstediğiniz sıklıkta titreşim gönderebilme ve pencerenin titremesini engelleme. * Yazım denetleme (MS Office gereklidir). * İletilerin sesli olarak okunabilmelerini sağlama. * 15'ten fazla kullanışlı komut. * Sadece konuşma pencerelerinde kullanılacak görüntü adı belirleyebilme. 'ileti yazıyor' mesajınızı kaldırabilme. * Gelişmiş MessengerDiscovery görüntü resmi yöneticisi. * 'Web Messenger kullanıyor' ya da 'Taşınabilir aygıtta' olarak oturum açabilme. * Sık kullanılan fonksiyonlar için fare hareketleri atayabilme. * Kişisel durumlar için kısayol tuşları belirleyebilme. | |||||
|
| | #440 (mesaj-linki) | |
| Windows Xp de COMCTL32.OCX hatası lütfen yardım
Windows Xp sp3 üzerinden Windows Live Messenger (8.5 yada 9 beta' ya ) Live Discovery son sürüm kuruluyken sürekli COMCTL32.OCX hatası veriyor ve sistem kitleniyor bir çok discovery sürümü denedim hiç birinde oturum açamadım, Vista X86 ve X64 de bu sorun yok düzgün çalışıyor lütfen yardım edin bir çok yöntem denedim system32'ye comctl32.ocx in 6.00.8105 sürümünü kopyaladım değiştirdi ama sonuç yine aynı (comctl32.dll bir hata ile karşılaştı kapatılması gerekiyor mesajı alıyorum) şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için şuan da Xp üzerinden LiveDiscovery kullanamıyorum | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messengerdiscovery |
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |