| | #461 (mesaj-linki) | |
| sildigim kisiyi tekrar ekleyememe sorunu msn discovery'de sildigimiz bir kisiyi tekrar eklemek istedigimizde ekledigimiz listeden dusup tekrar anlik iletisi olmayan kisilerin arasinda gorunmesinin sebebi nedir?
| |
|
| | #462 (mesaj-linki) | |
| Cvp: sildigim kisiyi tekrar ekleyememe sorunuMessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? Eğer güncel sürümü kullanıyorsanız (MDL 1.5.0800) önerim bir önceki sürümü kullanmanız: MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB ) | |
|
| | #463 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5
slm ben 1.5.0725 kullanıyorum dıger surumler oturum acmadınız dıye bı sorun verıodu fakat bu duzgun olarak calıstı ama bundada konusma penceresı acanlar gorunmuor.ayarları yaptım kendım ıkı msn bırden acıp denedım fakat konusma penceresı acıp kapatıldıgını gostermıor.nasıl duzeltebılırım?
| |
|
| | #464 (mesaj-linki) | |
teşekkürler
| |
|
| | #465 (mesaj-linki) | |
| MessengerDiscovery Kişiler Menüsü
Arkadaşlar Kişiler (contact) menüsünde daha önce offline olan kişilerde görünüyordu. sorun olup discovery i tekrar yüklediğimde (1.15 0800 yüklü) kişi listesinde sadece online ve discovery yükledikten sonra bir şekilde online olup tekrar offline olan kişiler görünüyor. bu sorun neden oluşmuştur. nasıl çözerim
| |
|
| | #466 (mesaj-linki) | |
teşekkur ederim eline koluna saglık umarım bi problem cıkartmaz....
| |
|
| | #467 (mesaj-linki) | |
merhaba arkadaşlar benim bi sorum olacak. mdl1.5.8 i yükledim ama daha önceki sürümlerde olan taşınabilir aygıtta oturum aç seçeneğini bulmaadım. yeni sürümden kaldırılmış sanırım. konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?
| |
|
| | #468 (mesaj-linki) | |||||||||||||
| |||||||||||||
|
| | #469 (mesaj-linki) | |
saygılar sunarım ...... | |
|
| | #470 (mesaj-linki) | |
| MSN Discovery'i Nasıl Kadırlır? msn discovery i yukledim bazı sorunlardan dolayı silmek istiyorum fakat silinmiyor uninstal hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkurler
| |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |