MessengerDiscovery Live 1.5 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 14-12-2008   #461 (mesaj-linki)
s_pandora
sildigim kisiyi tekrar ekleyememe sorunu

msn discovery'de sildigimiz bir kisiyi tekrar eklemek istedigimizde ekledigimiz listeden dusup tekrar anlik iletisi olmayan kisilerin arasinda gorunmesinin sebebi nedir?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 15-12-2008   #462 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: sildigim kisiyi tekrar ekleyememe sorunu

s_pandora adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn discovery'de sildigimiz bir kisiyi tekrar eklemek istedigimizde ekledigimiz listeden dusup tekrar anlik iletisi olmayan kisilerin arasinda gorunmesinin sebebi nedir?
kullandığınız eklentiden dolayı bu sorun oluşmaktadır.Windows Live Messenger ileMessengerDiscovery Live uyumsuzluğu mevcut.MessengerDiscovery Live kaldırıp tekrar kurunuz.

MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Eğer güncel sürümü kullanıyorsanız (MDL 1.5.0800) önerim bir önceki sürümü kullanmanız:

MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB )
Eski 17-12-2008   #463 (mesaj-linki)
grecroc
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5

slm ben 1.5.0725 kullanıyorum dıger surumler oturum acmadınız dıye bı sorun verıodu fakat bu duzgun olarak calıstı ama bundada konusma penceresı acanlar gorunmuor.ayarları yaptım kendım ıkı msn bırden acıp denedım fakat konusma penceresı acıp kapatıldıgını gostermıor.nasıl duzeltebılırım?
Eski 20-12-2008   #464 (mesaj-linki)

teşekkürler
Eski 22-12-2008   #465 (mesaj-linki)
harbi_harbi
MessengerDiscovery Kişiler Menüsü

Arkadaşlar Kişiler (contact) menüsünde daha önce offline olan kişilerde görünüyordu. sorun olup discovery i tekrar yüklediğimde (1.15 0800 yüklü) kişi listesinde sadece online ve discovery yükledikten sonra bir şekilde online olup tekrar offline olan kişiler görünüyor. bu sorun neden oluşmuştur. nasıl çözerim
Eski 24-12-2008   #466 (mesaj-linki)
sunny_face - avatarı

teşekkur ederim eline koluna saglık umarım bi problem cıkartmaz....
Eski 27-12-2008   #467 (mesaj-linki)

merhaba arkadaşlar benim bi sorum olacak. mdl1.5.8 i yükledim ama daha önceki sürümlerde olan taşınabilir aygıtta oturum aç seçeneğini bulmaadım. yeni sürümden kaldırılmış sanırım. konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?
Eski 27-12-2008   #468 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

AgGalen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba arkadaşlar benim bi sorum olacak. mdl1.5.8 i yükledim ama daha önceki sürümlerde olan taşınabilir aygıtta oturum aç seçeneğini bulmaadım. yeni sürümden kaldırılmış sanırım. konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu özellik sanırım 1.4 sürümünde, olmadı 1.5 sürümünde kaldırıldı. Bunları kullanmak istiyorsanız bu seçeneğin yer aldığı eski bir Discovery sürümünü yüklemelisiniz.
serhat_31 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ahmetgns
Bölüm Yetkilisi
.........................................Sayin degerli kardesim o eski surumunu bulamiyorum mumkunseniz buraya yukleyebilirmisiniz.... EMEGINIZE SAGLIK COKCA TSKLER A E OL SEVGILERIMLE..KARDESLERIM...
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MessengerDiscovery Live 1.4.5408.zip (1.51 MB )
.
Eski 29-12-2008   #469 (mesaj-linki)
CraLuSeR

saygılar sunarım ......
Eski 30-12-2008   #470 (mesaj-linki)
um1t
MSN Discovery'i Nasıl Kadırlır?

msn discovery i yukledim bazı sorunlardan dolayı silmek istiyorum fakat silinmiyor uninstal hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkurler
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10