| | #471 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn discovery i yukledim fakat silemiyorum!!! MSN Açıkken mi Discovery Kaldırmaya Çalışıyorsun ?_? Alt'taki Bağlantıyı İnceleyin MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |
|
| | #472 (mesaj-linki) | |
| Discovery sorunu
MessengerDiscovery Live 1.5 kullanıyorum. Her ne hikmetse ben bir türlü yararlanamadım bundan. Yani normal şekilde örneğin biri pencereyi açıp kapattığında uyarı veriyor ama sildiğinde uyarı ya da engellediğinde uyarı vermiyor. Ben çok zaman önce birinde görmüştüm. Silince engelleyince anında uyarıyoprdu. Ama ismini hatırlayamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar.
| |
|
| | #473 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 elinize sağlık güğzel bi proğram | |
|
| | #474 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Discovery sorunu | |
|
| | #475 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5
dün yükledim bu sürümü,bendede aynı sorun vardı. karşımdaki kişinin beni davet etmemesine rağmen bişeyler oluyordu.ve msn sapıttı kapanmamaya başladı.sonrada açılmamaya. ve sonunda kaldırdım. kaldırmama rağmen aynı şeyi yaptı.msn i tekrar yüklemek zorunda kaldım. 8.1 kullanıyorum ve bu sürüm kesinlikle uyumlu değil.en iyisi kullanmamak sanırım ![]() bana 8.1 le kullanabileceğim eski sorunsuz günleri aratmayacak bir sürüm önerebilirmisiniz acaba?? | |
|
| | #476 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5msn 8.1 sürümü ile uyumlu ve sorunsuz olarak çalışabilecek 1.4.5408 discovery sürümünü kullanabilirsiniz: MessengerDiscovery Live 1.4.5408.zip (1.51 MB ) | |
|
| | #477 (mesaj-linki) | |
yha ben bır hatayla karsılastım msn dıscovery ı kurdum 'MSWINSCK.ocx' hatası verdiii yardımcı olurmusunuzz ?
| |
|
| | #478 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #479 (mesaj-linki) | |
Bende yükledim konuşma penceresi kapanmıyor ,aşağıda kalıyor Sorunu öğrenebilirmiyim ? | |
|
| | #480 (mesaj-linki) | |||||
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB ) | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messengerdiscovery |
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |