| | #481 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 Msn discovery' i 'Tamamen nasıl kaldırılır' kısmındakileri tek tek uygulayıp kaldırdım ama msn simgesine tıkladığımda " Registry open error. Please re-install or seek help on our forums." şeklinde uyarı çıkıyor bunu kaldırabilirmiyiz? msn i tekrar kaldırıp kurdum ama bi sonuç yok | |
|
| | #482 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5
| |||||
|
| | #483 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 MSN discovery 1.5 te sınırsız titreşim gönderemiyorum..nerden ayarlayabiliriz? yada bu özelllik kaldırıldımı ? şimdiden teşekkürler | |
|
| | #484 (mesaj-linki) | |||||
MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB ) | |||||
|
| | #485 (mesaj-linki) | |
| Messenger Discovery Live'Den Nasıl Çıkabilirim?
Lütfen yardımcı olun discovery live den nasıl çıkarım ??
| |
|
| | #486 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Discovery Live'Den Nasıl Çıkabilirim?
| |||||
|
| | #487 (mesaj-linki) | |
arkadaslar bu surumu msn plus 2009 da kullanamıyorum ne yapmam gerekiyor...
| |
|
| | #488 (mesaj-linki) | |||||
kaldırıp eski sürümü kurunuz: MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB ) | |||||
|
| | #489 (mesaj-linki) | |
çok memnun olarak uzun zamandır discovery kullanıyorum ve şuan da da son hali ile yüklü bende..ama son günlerde..bazı hatalar vermeye başladı.. yaklaşık 1 hafta önce..discovery içinde contact listeme bakmak istediğimde..msn tamamen kapanıyor..görüntü resmime tıkladığımda...görüntü resimlerim görüntülenmiyor..ki bu tercihi önceden beri kullanırdım..ama şimdi olmuyor..ayrıca..daha önceki sürümlerde..''hareketli ve web messenger'' kullanıyor tercihide artık sanırım bu son halinde yok discovery nin...yada ben mi bulamadım..çünkü tanıtımında hala bu seçeneğin kullanılabiliyor olduğu yazıyor..kusura bakmayın..biraz uzun mektup gib oldu bu yazı..ama yardmıcı olursanız..çok sevinrim...çok çok teşekkür ederim..emeğinize saygılar.. | |
|
| | #490 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz * MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin) veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın * WLM yi kapatın Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun. MDL yi Kaldırmak * Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın. * Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın. * Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek * "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz. Kayıtları elle silmek: * Başlat > Çalıştır > regedit yazın * Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa): HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood size bir önceki sürümü kurmanızı öneririm: MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB )web messenger yada taşınabilir aygıt özellikleri artık kullanılmamakta daha eski sürümlerde mevcut idi. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messengerdiscovery |
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |