|
for_rock adlı kullanıcıdan alıntı
|
Teşekkürler, 2.sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum 
webcam kaydında hangi dosya türünde kaydediyor acaba, bunu seçebiliyomuyuz.
|
avi olarak kaydedio =)
|
turkmen54 adlı kullanıcıdan alıntı
|
Web cam olayını çözdünmü arkadaşım nasıl oluyormuş kayıt aldınmı yani denedinmi hiç. ben hala çözemedim |
|
turkmen54 adlı kullanıcıdan alıntı
|
Arkadaşlar bu sürümde bir yenilikte webcam kayıt sanırım yada ötekindede vardıda benim haberim yoktu  Amaaa ben bitürlü çözemedim nasıl olacağını bilen veya çözen varsa yardımlarını bekliyorum. şimdiden tekekürler... |
Kısaca anlatmaya çalışayım. Karşı tarafın web cam'ının yanında üzeri kırmızılı bi tuş var. O bizim kayıt tuşumuz. Karşı taraf cam açtığı zaman o kayıt tusuna basıyoruz. Karsımıza bir ekran geliyor. o ekranda kaydetmek istediğin alanı mouse yardımıyla seciyorsun (kare içine alıosun). Daha sonra sağ altta kaydete basınca bi ayar penceresi gelio ona da tamam diince bişi daha cıkıo. ingizlizce olduundan ben bişi anlamadım ama sen ona da evet de =) ve sonrasında başlıyorsun kaydetmeye =)
Durdurmak içinse en son acılan pencerede durdur'a tıklıosun. Açılan pencerede ise ister kaydettiğin seyi oynatabiliosun istersende hedef dosyana gidiosun. Bu kadar =)
|
killikli adlı kullanıcıdan alıntı
|
| yhaa arkadaşlar belki forumda geçmiştir daha önce bulamadım.. messenger plus la messenger discovery birlikte çalışabiliolarmı?? |
Çalışıyor arkadasım. Ama bende gif ler hareketsiz cıkıyordu. ben discoveryi kaldırdım. plusı tekrar kurdum ve sonra discovery'in temiz kurulumunu gerçekleştirdim. Sorun veriosa sende oyle dene bakalım. Umarım olur =)