| | #491 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5
arkadaslar discovery live 1.5yükledim ancak sorun verdi..sistem olarak vista 64bit(ultimate)yüklü. ayrıca windows messenger live 9 beta kullanıyorum..discovery 64 bitle uyumlu değil mi o yüsden mi sorun çıkartıo.ilk açıldığında çalışıo ancak kişiler dediğim zaman kendiliğinden kapanıo ve bir daha açılmıo... yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler | |
|
| | #492 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? MDL_1.5.0725.zip (1.90 MB ) | |
|
| | #493 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5![]() Merhaba. Öncelikle Forum içeriklerinin güzelliği ve verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. Uzun zamandır sitenize üyeyim ve şimdiye kadar bir çok içerik indirip kurdum. Bilgisayarım format işlemi gördükten sonra Discovery Live 1.5 sürümünü indirip kurdum ve isteğime göre ayarlarını düzenledim. Ama değişik bir sorunla karşı karşıyayım. programı kurduktan sonra bir kaç msn yazışması yaptım. Ama her açtığım kişi penceresi durum çubuğunda kalıyor ve kapanmıyor. Ayrıca aynı kişilerle görüşme yaptığımda da sekmeli sohbetler şeklinde aynı kişiye birden fazla yazışmaya karşılık birer sohbet sekmesi açık kalıyor. Yani aynı kişi ile on adet yazışma yapmışsam ve arada başka programlara geçiş yapmışsam on ayrı sekmeli sohbet şeklinde kalıyor. Sekmelerde ancak oturup kapat dediğimde kayboluyor. Yardımcı olursanız memnun olurum. | |
|
| | #494 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 | |
|
| | #495 (mesaj-linki) | |
| Messenger Discovery Live the Windows Live Messenger addon çalışmayı durdurdu. Msn i açtıktan yaklaşık 5 dakika sonra böyle bir hata veriyor. Sonra msn kapanıyor,discovery programıda kapanıyor 30 saniye sonra msn açılıyor fakat discovery programı çalışmıyor.İşletim sistemim vista.Çözümü ne olabilir.Şimdiden teşekkürler. | |
|
| | #496 (mesaj-linki) | |
messenger discovery 1.5.0725 i kurmaya çalışıyorum çünkü 1.5.0800 sürümü msn plusla uyumlu değil beraber açıldığında knşma penceleri kapanmıo,ama 1.5.0725 sürümünü çalıştır dedikten sonra kurmya başlıyor ancak hedef dizinde oluşturulacak dosyanınadı değiştirilirken hata oldu dio yeniden dene diorm hiç bişi değişmio deliricem | |
|
| | #497 (mesaj-linki) | |
|
| | #498 (mesaj-linki) | |
windows vista ve messenger live 8.5 kullanıyorum.tamemn kapalıyken denedim ztn kurmayı
| |
|
| | #499 (mesaj-linki) | |
|
| | #500 (mesaj-linki) | |
kise yokmu? ya oturum açıkken oturumu açın diyo devamlı hiçbi işlem yapamıyorum nasıl çalışacak bu? Son Düzenleyen wxwx2580; 19-02-2009 @ 23:05. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messengerdiscovery |
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |