MessengerDiscovery Live 1.5 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 19-02-2009   #501 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5

wxwx2580 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kise yokmu?

ya oturum açıkken oturumu açın diyo devamlı hiçbi işlem yapamıyorum nasıl çalışacak bu?
"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 26-02-2009   #502 (mesaj-linki)
msndeki kişi listesi ile discoverydeki kişi listesi neden farklı?

Msn'imde 50 kişi kayıtlı. Ancak discoverydeki kişilerde sadece 30 kişi gözüküyor. Bu kişiler neden discoveryde gözükmüyor? Daha önce hiç konuşmadığım ve hiç işlem yapılmayan kişiler olmasına rağmen bazı arkadaşlarım yok. Beni engellemişler mi diye kontrol ettim. Öyle birşey de yok. Beni bilgilendirirseniz sevinirim
Eski 26-02-2009   #503 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: msndeki kişi listesi ile discoverydeki kişi listesi neden farklı?

demetozbek adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Msn'imde 50 kişi kayıtlı. Ancak discoverydeki kişilerde sadece 30 kişi gözüküyor. Bu kişiler neden discoveryde gözükmüyor? Daha önce hiç konuşmadığım ve hiç işlem yapılmayan kişiler olmasına rağmen bazı arkadaşlarım yok. Beni engellemişler mi diye kontrol ettim. Öyle birşey de yok. Beni bilgilendirirseniz sevinirim
Kişi listenizdeki tüm kişilerin MessengerDiscovery Kişi Yöneticisi ekranında yer alması biraz zaman alır.
Eski 26-02-2009   #504 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kişi listenizdeki tüm kişilerin MessengerDiscovery Kişi Yöneticisi ekranında yer alması biraz zaman alır.
Ne kadarlık bir zaman?
Dicoveryde kişi listesinde daha önce 30 iken bu sayı şimdi 26ya düştü. Bunun bir mantığı var mı? Yani msn listemdekilerin discovery listemde görünmesinin ve hiç görünmemesinin?
Eski 26-02-2009   #505 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

demetozbek adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ne kadarlık bir zaman?
Dicoveryde kişi listesinde daha önce 30 iken bu sayı şimdi 26ya düştü. Bunun bir mantığı var mı? Yani msn listemdekilerin discovery listemde görünmesinin ve hiç görünmemesinin?
Kişi listeniz önbelleğe alınıyor. Birkaç kez oturum açıp kapatmanız veya birkaç günlük WLM kullanımı listenin tamamını oraya da taşıyacaktır.
Eski 26-02-2009   #506 (mesaj-linki)

Cevabınız için teşekkürler.
Eski 26-02-2009   #507 (mesaj-linki)
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?

merhaba
programı etkin bir şekilde kullandım.fakat şu an sorun yaşıyorum.
sorun msn açıldığında,kişi durum değişikliği belirten kare donup kaldı ve benin msn discovery programında msn kullanmamı engelliyor.
lütfen desteğinizi bekliyorum.halledemedim.

Son Düzenleyen NeutralizeR; 26-02-2009 @ 12:49. Sebep: e-posta adresi ve telefon numarası belirtmek yasaktır
Eski 28-02-2009   #508 (mesaj-linki)
Messeger kapanma sorunu

Selam uzun süredir messenger Discoveryi kullanıyorum 20 gün önce messeger 9.0 yükledim 2 gün öncesine kadar bir sorun yoktur 2 günden beri messenger Discoveryi actımmı belirli aralıklarla messeger kapanıyor messenger Discoveryi kapattıgımda sorun ortadan kalkıyor programı kaldırıp birdaha kurmam rahmen sorun çözülmedi yardım ederseniz sevinirim... şimdiden teşekkür ederim
Eski 02-03-2009   #509 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5

yaw kardeş ben msn plus ile birlikte kullanıyorum msn sürümüm en son guncellemesi 2oo9 un plus da 4.80 ikisini beraber kullanıodum şimdi msn discovery ide kattım içlerineAma bi kaç sorunum var sınırsız titreşimi ayarlıom yapmıo pencereler kapanmıo !imitate normal kodunu yazıom ama işe yaramıo gene kendim yazmış gibi oluo vb...bunu birkac defa kokten kaldırdım ve diger bi onceki sürümünü yukledim msn discovery in 1.5 .75 di herhalde on da msn 2009 la uyumlu deil kafayı yiyecem hata raporu verio acınca ....ne yapcam bilmiom help !!!!!
Eski 05-03-2009   #510 (mesaj-linki)
MSN kişi listesindekilerin "Kişisel iletileri" nasıl engellenebilir?

1,5 sürümünde ben bulamadım kişisel iletileri engelleme kısmını yardımcı olursanız sevinirim.. ismin yanında birde kişisel iletiler görmekten nefret ettim artık
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10