MessengerDiscovery Live 1.5 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 29-03-2009   #521 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5

MessengerDiscovery Live 1.5 yuklerken account sifre ile ilgili bi sorun cikiyor neden nasil giderebilirim ?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 29-03-2009   #522 (mesaj-linki)
Şua - avatarı

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MessengerDiscovery'nin seçenekler penceresinden Güncelleme Uyarıları ayarını kapatmayı denediniz mi? (Not: Her hesap için bu ayarı ayrı ayrı yapmanız gerekiyor olabilir)
teşekkür ederim arkadaşım deneyeceğim
Eski 29-03-2009   #523 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

sellen85 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MessengerDiscovery Live 1.5 yuklerken account sifre ile ilgili bi sorun cikiyor neden nasil giderebilirim ?
Ebeveyn Denetimleri için kullanacağınız parolayı belirlemenizi istiyor olabilir. Oraya unutmayacağınız bir parola girip kuruluma devam edebilirsiniz. Yok istediği şey o değilse, ilgili pencerenin/sayfanın vs. ekran görüntüsü koyabilirseniz iyi olur.
Eski 01-04-2009   #524 (mesaj-linki)
_qiSem_ - avatarı

1) biri bişey yazdığında grup daveti aldınız diyor..

2) konuşma penceresi kapatıldığında hala aşağıda duruyor (simge durumunda).. ne açılıyor ne kapatılıyor..
Eski 02-04-2009   #525 (mesaj-linki)
yaqqmur

hiçbir yerde başkasının bu sorunla karşılaştığını göremedm, yani sanırım bi tek ben çözemedim bu işi ya konuşma penceremi açan insanları görmek için ölüyorum onları iğneliyorum. Ama denedim gözükmüyor sadece birisi bana bişey yazdığı zaman 1 saniye önce kadar yazı geliyor ama zaten yazı yazacak birinin açıp açmadığını bu kadarlık bir süre için bilmem bi işe yaramıyor tabi asıl açıp inceleyenler, çevrimdışıyken penceremi tıklayanlar falan hiç gözükmüyor. Sizce ne yapmalıyım? Sorun bende midir yoksa herkes için mi böyle? Başka program yada sürüm önerecek olan var mı?
Eski 02-04-2009   #526 (mesaj-linki)

yaqqmur adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hiçbir yerde başkasının bu sorunla karşılaştığını göremedm, yani sanırım bi tek ben çözemedim bu işi ya konuşma penceremi açan insanları görmek için ölüyorum onları iğneliyorum. Ama denedim gözükmüyor sadece birisi bana bişey yazdığı zaman 1 saniye önce kadar yazı geliyor ama zaten yazı yazacak birinin açıp açmadığını bu kadarlık bir süre için bilmem bi işe yaramıyor tabi asıl açıp inceleyenler, çevrimdışıyken penceremi tıklayanlar falan hiç gözükmüyor. Sizce ne yapmalıyım? Sorun bende midir yoksa herkes için mi böyle? Başka program yada sürüm önerecek olan var mı?
Birşey Yapmayın Zaten Yapamazsınızda.Yeni Çıkacak Olan Sürümler de Hatalar En Aza İndirilmeye Çalışılıyor.Yeni Sürümleri Bekliyin.İnşallah Yeni Çıkacak Sürüm Bu Ve Buna Benzer Hata Minimum Seviyeye İnecektir.Öyle Umut Ediyoruz. Ayarlar Messenger Discovery 1.5 Kullanan Tüm Kullancılar İçin Geçelidir ve Ortaktır.
Eski 09-04-2009   #527 (mesaj-linki)
daralgeldi
MessengerDiscovery Live 1.5'te richtx32.ocx hatası

windows xp'de richtx32.ocx hatası görüosanız eğer bu dosyayı aşaadaki verdiim linke tıkayarak indirin ve system32 kalsörünün içine atın...

Buraya tıklayın
Eski 09-04-2009   #528 (mesaj-linki)
betüll - avatarı

arkadaşlar çok güsel bir program tavsiye ederim
teşekkürler......
Eski 13-04-2009   #529 (mesaj-linki)

MDL_1.5.0800 kullanıyorum hareketli görünme özelliğini uygulayamıyorum
805 i yükledim zaman bu özellik olacak mı?
Eski 13-04-2009   #530 (mesaj-linki)

805 i yükledim fakat yine o özellik hakkında bi verilen yok...
ne yapmam gerekiyor?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10