| | #531 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5
Yukarıdaki konuyu alternatif olarak inceleyebilirsiniz. | |||||
|
| | #532 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 Indirdikden sonra "Windows Live Messenger" Acilmiyor..... bu "Discovery" Yuzunden mi ? Son Düzenleyen T_walkeR; 02-05-2009 @ 12:07. Sebep: harf Hatasi | |
|
| | #533 (mesaj-linki) | |||||||||
denemeni öneririm:
| |||||||||
|
| | #534 (mesaj-linki) | |
YHA LÜTFEN YARDIM EDİN YHA BENDDE O KİŞİLERE TIKLAYINCA AÇILMIO DİREK O DİSCOVERİRY SİMGHESİ YOK OLUO YHA NAPÇANM YARDIM EDİN HELPP.... :/
| |
|
| | #535 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #536 (mesaj-linki) | |
Ben Kuruom AMa Hata Verio Yardım Lütfen Hata Şu: C:\WINDOWS\system32\COMCTL32.ocx Mevcut Dosya değiştirilirken hata oluştu: DeleteFile başarısız oldu ; satır 32 Dosya Başka bir işlem tarafından kullanıldığından bu işlem dosyaya islenemiyor. Yeniden denemek için Yeniden Dene'ye,dosyayı Atlama İçin Yoksay (önerilmez......... Msn Kapalı Sorun ne olabilir ???? | |
|
| | #537 (mesaj-linki) | |
Bu sorunu çözdüm ama sorunlar bitmez Şimdi msn yi açıom 5-10 dk. sonra msn bağlantınız kesildi yeniden bağlancaksınız... dio sorun ne olabilir acaba ??_?
| |
|
| | #538 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 Arkadaşlar merhaba; Bugün pc ye format attım formatladıktan sonra msn yi,plus ve discoveryi tekrardan yükledim. Discovery varken msn açılmıyor 8100030d sorunu veriyor.Daha önceden böyle bir sorunum yoktu ama şu an var.Discoveryi kaldırıyorum msn açılıyor yüklüyorum açılmıyor.Yardımcı olurmusunuz lütfen, Teşekkürler... | |
|
| | #539 (mesaj-linki) | |
tüm ekibe teşekkür ederim işte fark farlı virüs programlarında messenger discovery nasıl çalıştırılır bu kadar ince ayrıntılara giren tek size sizsiniz emeğinize yüreğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim hepiniz esen kalın büyük insanlar )
| |
|
| | #540 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 Bu konu kapatılıp arşive taşınmıştır. Güncel MessengerDiscovery 2 ile ilgili sorularınız aşağıdaki bağlantı altında cevaplanacaktır: http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ld-0048-a.html | |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |