| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5
eyvallah evegidince kuracağım | |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
arkdaşlar yenı surumu hemen ındırıyorum sabırsızlanıyorum kulanmak ıcın paylasımı gercketıren arkadaısm cok tesekkurler devamnı dılerız
| |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 kaç kere tamamen silip yüklediğim halde görünmüyor discovery...bilgisayardan anlamayan bi tip de değilim ama çözemedim bu işi açıkcası...neyle alakalı olabilir bi fikri olan var mı... | |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
olağan kod hatası gibi durmuyor. çünkü discovery i kaldırdığım zaman böyle veya herhangi bir hata kodu almıyorum. 1.5 yüklediğim msn, hata kodu veriyor.
| |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
kurdum ama oturum açmadığınızdan dolayı ayarları kullanılamamaktadır diye uyarı çıkıyor...bende tekrar eskisini kurdum tıkır tıkır çalışıyor....
| |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
ben de hata veriyor oturum açamıyorum 8100030d
| |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 Sanırım burada herkeste aynı kod hatası var; 8100030d diye Bu kod hatası güvenlik programından izinli olmadığı veya engellendiği için verir. Güvenlik programından sadece Messenger Discovery Live'a izin vermelisiniz. Ayrıca Messenger Discovery Live 1.5 sürümünü eski sürüm üstüne yüklediyseniz sorun oluyor, eski sürümü "tamamen" kaldırın. Öncelikle Program Ekle / Kaldırdan silin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayar tekrar açıldığında Messenger Discovery Live dosya veya klasörlerini temizleyin (kayıt defteri dahil olmak üzere). Bunları yaptıktan sonra kurulum yapabilirsiniz. Yine sonuç vermez ise Messenger Discovery Live'ı sonrasında da Windows Live Messenger'ı tamamen kaldırdıktan sonra yeniden kurulum yapın. Oturum açmadınız uyarısı ile karşılaşırsanız; saatin yanındaki Messenger Discovery Live simgesi üstünde sağ tıklayın ve Messenger Discovery Live'ı kapat seçeneğinin yanında X işaretinin olup olmadığını kontrol edin, yani kesintisiz şekilde kullanılması için X olarak görünmesi gerekir. Windows Live Messenger'ı Tamamen Kaldırma Messenger Discovery Live'ı Tamamen Kaldırma | |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |