| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5
teşekkürler..
| |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
Selam benim bi sorunum var cevap alabilirsem sevinirim. Bu son sürümü kurduktan sonra başarıyla kuruldu yazan bi site açılıyo ve arkasın dan msn açılıyo buraya kadar herşey normal ama msn yanında discovery simgesi yok çalışmıyo acaba sorun nerden kaynaklana bilir 3-4 defa kaldırıp kurdum hep aynı oluyo eski sürümlerde çok normal ve düzgün çalışıyodu şu anda çalışmıyo cevabınız için şimdiden tşkler...
| |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5Windows Live Messenger kişi listesinden Discovery simgesine tıklayıp ayarları açın. Açılan pencereden sağ bölümde görüntü ayarları sekmesine gelin ve buradan Messenger Discovery'i sistem tepsisinde göster seçeneğinin onay kutusunu doldurup tamam veya uygula diyin. Eğer Messenger içinden Discovery ayarlarını açamıyorsanız Discovery Live'ı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekir. Oturum açıldığında da Discovery'nin kalıntı dosyalarını ve klasörlerini silmeniz gerekir (kayıt defteri de dahil olmak üzere). Bunları yaptıktan sonra yeni kurulum yapabilirsiniz. Messenger Discovery Live'ı Tamamen Kaldırma | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
eşekürler
| |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
teşekkürler emeğinize sağlık
| |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
bende bi sorun haricinde hiçbişeyle karşılaşmadım. ileti geldiğinde çıkan ( yani kişi çevrim içi vs.) sesi bir türlü kapatamadım. ayarlarından "bir uyarı görüntülenirken ses çal" yanındaki çek işaretini kaldırıyorum ama hala uyarı gelince ses çıkıyor. napabilirim? | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 çok süper bi paylaşım ellerinize sağlık arkadaşlar..... | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |||||
MSN'i kapatın bilgisayarın saatini Gün /Ay / Yıl / Saat / Dakika olarak güncelleyin.. Veya bios'a girip, biostan saat ayarını yapınız.. İkinci Çözüm YOlu : başlat >Çalıştır > regsvr32 softpub.dll girip enter diyoruz... Üçüncü Çözüm Yolu : Kullandığınız antivirüs programlarının, hassasiyetinden emin olunuz. Eğer engelliyorsa izin veriniz, hangi antivirüs kullandığınızı bilemiyeceğim bunu tek tek antivirüslere göre anlatamayacağım,ama siz izin verdiğinden emin olana kadar bu işlemi hallediniz. Zone Alarm,Kaspersky gibi güvenlik programları kullanıyorsanız özellikle bu hata ile karşılaşmamanız çok nadir bir durum. Kullandığınız güvenlik programlarının eminimki izinliler listesi vardır,kesinlikle kontrol ediniz ve uygulayınız.. Devam.. Windows Güvenlik Duvarı ayarları.. Resim : ![]() Resimde gözüken tik işaretlerinden emin olunuz, yani izin verdiğinizden. Dördüncü Çözüm Yolu : Msn > Araçlar > Seçenekler > Bağlantı > Bağlantı Sorun Gidericisi ( çalıştırın ) > verilen hatayı onarınız > size bir onay sorusu soracaktır; silmek için onaylayınız... İnş Bu sefer Olur.Yoksa NEUTRALİZER'E VEYA yetkililere sorun... Son Düzenleyen C0mPuTeR; 03-07-2008 @ 23:53. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
walla cayır cayır çalışıyor neutralizer çok tşk ederim hiç bir sorunla karşılaşmadım vista kullanıcısıyım wlm 8.5 kullanıyom
| |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar hiç söylememişsiniz bahsetmemişsiniz bu program windows live messenger 8,5 ve 9 da calısıyomu tşk ler simdiden arkadaslar birde biri sildiğinde göstermiyor discovery de sorunmu var format attım yine aynı ne yapmam gerekiyor?
| |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |