| | #71 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5
her ikisinde de çalışıyor wlm 8,5 ve 9.0
| |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 | |
|
| | #73 (mesaj-linki) | |
elinize sağlık
| |
|
| | #74 (mesaj-linki) | |
ya bende bi sorun var, sanırım ilk ben açıklayacağım bunu! p4 2,4Ghz işlemci 2gb ram (667 Mhz) yaklaşık 350 gb hdd kendi pc min özellikleri bunlar... kendi pc imde discovery kuruyorum makina resmen Ruh gibi oluyor msn oturum açıyorum, makina kararsız kalıyor açılsınmı açılmasın mı... konuşma penceresi açıyorum, rahat 10 ila 60sn arasında ve bazen abartısız 3-5 dk beklediğimi bile hatırlıyorum... msn ile ilgili küçük bi hareket benim makinaya adrenalin veriyor ve makina birden taş kesiliyo )sanırım bu discovery den dolayı benim makina panik atak hastalığına yakalandı ![]() şimdi ben diyecem sorun benim pc de, bana şu tarz cevaplar gelecek biliyorum; işletim sistemi, msn sürümü değiş, plus yüklü ise onu sil, msn tekrar yükle, v.s. v.s. yok arkadaşlar yok, bana bunlardan hiçbriini söylemeyin! 3pc var işyerinde 2 de evde ![]() toplam 3 farklı işletim sistemi denedim ![]() bütün makinaların özelliği aynı değil tabi... şimdi bana diyeceksiniz o halde kullanma arkadaşım )) diye ama bende discovery nin bi kaç yönünü çok sevdiğim için kullanmak isitoyorum... mesela silenleri anında söylüyor ( tabi bu benim pc de 5dk kasıyo taaki o ekranı gösterip kaybolana kadar )) )onun dışında webcam kayıt, v.b. neyse benim sorunuma çözüm üretecek kimseler varmı?? şimdiden teşekkürler.... | |
|
| | #75 (mesaj-linki) | |
merhaba ben bu programı kurdum ama oturum actıgım halde oturum acmadınız dıyo nasıl cözebılırım
| |
|
| | #76 (mesaj-linki) | |
Arkadaslar bu 1.5 sürümünün çevrimdışı kişileri gösterme özelliğinin kullanımını bilen varmı? Biraz yardımcı olurmusunuz ???
| |
|
| | #77 (mesaj-linki) | |
büyük emek sağolunda kurduğum gibi sildim kasıyoo bayya msni + pc yide plusun özelliklerid yetiyoda artıyoo bi kaydetme için kurnmak saçma bu işi yapan ayrı prolar var zaten neyse iyg.
| |
|
| | #78 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5işte benim sorunun aynısını biri daha söyledi ne mutlu bana! yanlız değilim...bi alkışşşşş ![]() halen çözüm bekliyorum. ona göre! | |
|
| | #79 (mesaj-linki) | |
arkadaşım nolurr bana yardım ett lütfennn.discovery 1.5 i kuramıyorum.kuruldu diyor ama msn de yok.deli olcam.
| |
|
| | #80 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 | |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |