MessengerDiscovery Live 1.5 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-07-2008   #81 (mesaj-linki)
DeLiL - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5

Ya Bende Menuler ingilizce O Kontrol Paneli Turkce ama Menu ingilizce Hepinizdemi Öyle Yoksa Benmi Yanlış Yaptım ?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 04-07-2008   #82 (mesaj-linki)
ck1991 - avatarı

NeutralizeR bu programın herşeyi güzel ama hiçbir zaman hatasız olamadı bir türlü msn plus gibi sorunsuz fazla RAM yemeyip işlemci yormayan bir Discovery Göremedik umarım gelecek yıllarda çok daha kararlı yapıda karşımıza çıkar çünkü muhteşem özellikleri var

Edit:yaw yükledim bişey gözükmüyor antivirüs kapalı modemde port engelleme yok yüklemeden önce msni kapatmıştım anlamadım gitti
Eski 04-07-2008   #83 (mesaj-linki)
DjTiesto

Msn 9.0 a uyumlumudur
Eski 04-07-2008   #84 (mesaj-linki)
serakyol

DjTiesto adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Msn 9.0 a uyumlumudur
yess
Eski 04-07-2008   #85 (mesaj-linki)
bybugra - avatarı

teşekkürler NeutralizeR...sorunsuz çalışıyor...
Eski 04-07-2008   #86 (mesaj-linki)

MessengerDiscovery Live 1.5 i kurdum, gerekli ayrları yaptım, ben, ,m engellemiş kim silmiş anlamak istiyorum ama 'your contact list first needs to be updated. please try again in 2 minutes' uyarısı geliyor. oturumu açıp kapadım, bekledim ama değişen bir şey olmadı.
Eski 04-07-2008   #87 (mesaj-linki)
m.u.g.e

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MessengerDiscovery Live 1.5 kullanımınıza hazır!

Bu sürümdeki önemli yenilikler; web kamerası görüntüsünü kaydetme, web kamerasından resim çekip görüntü resminiz olarak belirleyebilme ve karşınızdaki kişiye gönderebilme, şifrelenmiş anlık iletiler, iğnelenmiş kişiler, daha estetik uyarı pencereleri, tamamen yenilenmiş arayüz...

Ayrıca MessengerDiscovery Live 1.4.5 sürümünden bu yana yüzlerce hata giderilmiş ve mevcut özelliklerde iyileştirmeler yapılmıştır.

Yapılan tüm değişikliklerin listesi (İngilizce):
MessengerDiscovery Live 1.5 Resimli Anlatımı İçin Tıklayınız

İndirmek için aşağıdaki ek dosyasına tıklayınız.
Ellerine saglık, Emeğine saglık daha ne diyim çok mutlu oldum valla günlerdir bunun çıkmasını bekliordum. 1.4 kullanıodum cok sorun cıkartıodu
Umarım bundaki tüm özellikler saglıklı çalısır benim pc de..
Bu eklentisiz de msn in keyfi çıkmıoo
Teşekkür ederim bizlerle paylaştığın için.
Tam karıştıramadım ne var ne yok yükledim yatıyorum yarın bakıcam artık..
Eski 04-07-2008   #88 (mesaj-linki)
m.u.g.e

Sanırım Durumum özelliği yok bunda..
Bulamadım
Eski 04-07-2008   #89 (mesaj-linki)
Pwnage - avatarı

PaRaSuT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MessengerDiscovery Live 1.5 i kurdum, gerekli ayrları yaptım, ben, ,m engellemiş kim silmiş anlamak istiyorum ama 'your contact list first needs to be updated. please try again in 2 minutes' uyarısı geliyor. oturumu açıp kapadım, bekledim ama değişen bir şey olmadı.
Sizi silen kişileri görmek isterseniz : MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR)
Eski 04-07-2008   #90 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

bluedreamms adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Değerli arkadaşlar...
Ben kurdum fakat çalışmadı.. Yardım konusunu izleyerek kaldırdım.. Kalıntı dosyalarını silmek için çalıştır dan girdiğimde belirtilen dosyaların olmadığını gördüm..Belki bu yüzden çalışmamış olabilir. Şimdi yeniden kurmaya çekiniyorum. Bu sürüm sanırım deneme safhasında.. Daha kolay ve ayrıntılı kurulum bilgisi (nasıl düzenlenir ise) daha iyi olacak.. Emek için teşekkürler ama bilgisayar ı çok iyi bilmeyenler (benim gibi) için zor bir kurulum. MLM nin kurulumu gibi işi kendi kendine yapabilmeli bence..
Saygılar ve Sevgiler...
Program Ekle veya Kaldır listesinden MessengerDiscovery Live'ı bulun ve kaldırın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. MDL 1.5'i kurun. Sorun devam ederse WLM'yi bir kez kapatıp yeniden açın.

GÜNIŞIĞIM adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
NEDEN KİŞİLERDE LİSTEMDEKİ BİR KAÇ KİŞİYİ GÖSTERİYOO
Tüm kişilerin ilgili listeye geçmeleri için belirli bir zamanın geçmesi gerekiyor.

for_rock adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Teşekkürler, 2.sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum
webcam kaydında hangi dosya türünde kaydediyor acaba, bunu seçebiliyomuyuz.
AVI formatında kaydedebiliyorsunuz. Kayıt esnasında sıkıştırma için hangi codec'i kullanmak istediğiniz soruluyor. Zamanla MDL özellikleriyle ilgili daha fazla resimli anlatım yapılacak.

killikli adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yhaa arkadaşlar belki forumda geçmiştir daha önce bulamadım.. messenger plus la messenger discovery birlikte çalışabiliolarmı??
Evet, herhangi bir probleme neden olmuyorlar.

memorge1 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
windows vista üzerinde msn 9.0 kullanıyorum. discovery 1.5 yükledikten sonra 8100030d hatası vermeye başladı ve oturum açamıyorum.
Windows XP SP3 ve Windows Vista SP1 sürümlerinde MDL 1.5 denenmiştir. Şahsen 3 farklı bilgisayarda ve 2 farklı işletim sisteminde denemiş olmama rağmen herhangi bir problemle karşılaşmadım. Bir kez ilk kurulum sonrası "oturum açmış değilsiniz" uyarısıyla karşılaştım onu da saatin yanındaki WLM sembolüne sağ tıklayıp "Çıkış" seçeneğini kullandıktan sonra WLM'yi yeniden başlatarak çözdüm.

mozist adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kaç kere tamamen silip yüklediğim halde görünmüyor discovery...bilgisayardan anlamayan bi tip de değilim ama çözemedim bu işi açıkcası...neyle alakalı olabilir bi fikri olan var mı...
Güvenlik programlarınız geçici olarak devre dışı bırakıldığı esnada kaldırma/yükleme işlemlerini tekrar edin ve sisteminizi yeniden başlatın.

for_rock adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende bi sorun haricinde hiçbişeyle karşılaşmadım.
ileti geldiğinde çıkan ( yani kişi çevrim içi vs.) sesi bir türlü kapatamadım. ayarlarından "bir uyarı görüntülenirken ses çal" yanındaki çek işaretini kaldırıyorum ama hala uyarı gelince ses çıkıyor. napabilirim?
İlgili özelliği değiştirdikten sonra önce oturumunuzu kapatın, sonra WLM'den çıkış yapın ve yeniden başlatın.

Lost adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar hiç söylememişsiniz bahsetmemişsiniz bu program windows live messenger 8,5 ve 9 da calısıyomu tşk ler simdiden arkadaslar birde biri sildiğinde göstermiyor discovery de sorunmu var format attım yine aynı ne yapmam gerekiyor?
Windows Live Messenger 8.5 ve 9.0 BETA sürümleriyle uyumludur. Ancak WLM 9.0 BETA henüz tam kararlı bir sürüm olmadığından WLM 8.5 kullanmanızı öneriyoruz.

serakyol adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bende bi sorun var, sanırım ilk ben açıklayacağım bunu!
p4 2,4Ghz işlemci
2gb ram (667 Mhz)
yaklaşık 350 gb hdd
kendi pc min özellikleri bunlar...
kendi pc imde discovery kuruyorum makina resmen Ruh gibi oluyor
msn oturum açıyorum, makina kararsız kalıyor açılsınmı açılmasın mı...
konuşma penceresi açıyorum, rahat 10 ila 60sn arasında ve bazen abartısız 3-5 dk beklediğimi bile hatırlıyorum...
msn ile ilgili küçük bi hareket benim makinaya adrenalin veriyor ve makina birden taş kesiliyo )
sanırım bu discovery den dolayı benim makina panik atak hastalığına yakalandı
şimdi ben diyecem sorun benim pc de, bana şu tarz cevaplar gelecek biliyorum;
işletim sistemi,
msn sürümü değiş,
plus yüklü ise onu sil,
msn tekrar yükle,
v.s. v.s.
yok arkadaşlar yok, bana bunlardan hiçbriini söylemeyin!
3pc var işyerinde 2 de evde
toplam 3 farklı işletim sistemi denedim
bütün makinaların özelliği aynı değil tabi...

şimdi bana diyeceksiniz o halde kullanma arkadaşım )) diye
ama bende discovery nin bi kaç yönünü çok sevdiğim için kullanmak isitoyorum...
mesela silenleri anında söylüyor ( tabi bu benim pc de 5dk kasıyo taaki o ekranı gösterip kaybolana kadar )) )
onun dışında webcam kayıt, v.b.
neyse benim sorunuma çözüm üretecek kimseler varmı??
şimdiden teşekkürler....
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? burada anlatıldığı şekilde temiz bir kurulum yaptıktan sonra sisteminizi yeniden başlatmanıza rağmen bu yavaşlama sorunu devam ediyorsa maalesef getirebileceğimiz başka bir çözüm önerisi mevcut değil. Bu sorunla daha önce karşılaşmış olsaydık belki bir çözüm sunmamız mümkün olabilirdi. Denediğim tüm sistemlerde özellikle de son MDL sürümü fark edilebilecek bir yavaşlığa neden olmadı.

bulentperktas adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaslar bu 1.5 sürümünün çevrimdışı kişileri gösterme özelliğinin kullanımını bilen varmı? Biraz yardımcı olurmusunuz ???
Çevrimdışı oturum açan kişiler size konuşma penceresi açtıkları zaman alacağınız uyarı ile bilgi sahibi olabilirsiniz.

DeLiL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ya Bende Menuler ingilizce O Kontrol Paneli Turkce ama Menu ingilizce Hepinizdemi Öyle Yoksa Benmi Yanlış Yaptım ?
Dil seçiminden bir kez daha Türkçe'yi seçin ve WLM'yi yeniden başlatın.

ck1991 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
NeutralizeR bu programın herşeyi güzel ama hiçbir zaman hatasız olamadı bir türlü msn plus gibi sorunsuz fazla RAM yemeyip işlemci yormayan bir Discovery Göremedik umarım gelecek yıllarda çok daha kararlı yapıda karşımıza çıkar çünkü muhteşem özellikleri var

Edit:yaw yükledim bişey gözükmüyor antivirüs kapalı modemde port engelleme yok yüklemeden önce msni kapatmıştım anlamadım gitti
Hiçbir sorun yaşamadan MDL'yi kullananların sayısı çok daha fazla. Sunduğumuz tüm çözüm önerilerini uygulamış olmanıza rağmen sorunu çözemediyseniz kaldırmanız daha doğru olur.

PaRaSuT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sizi engelleyenler hakkında bilgi almanız mümkün değil. Ancak şu konuyu inceleyebilirsiniz: MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?

MDL'yi kurduktan sonra birkaç saat WLM kullanacak olursanız tüm kişilerin listeye gelmiş olduklarını göreceksiniz.

m.u.g.e adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sanırım Durumum özelliği yok bunda..
Bulamadım
Tam olarak hangi özellikten bahsettiğinizi anlayamadım maalesef.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10