Program Ekle veya Kaldır listesinden MessengerDiscovery Live'ı bulun ve kaldırın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
MDL 1.5'i kurun. Sorun devam ederse
WLM'yi bir kez kapatıp yeniden açın.
Tüm kişilerin ilgili listeye geçmeleri için belirli bir zamanın geçmesi gerekiyor.
|
for_rock adlı kullanıcıdan alıntı
|
Teşekkürler, 2.sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum 
webcam kaydında hangi dosya türünde kaydediyor acaba, bunu seçebiliyomuyuz.
|
AVI formatında kaydedebiliyorsunuz. Kayıt esnasında sıkıştırma için hangi codec'i kullanmak istediğiniz soruluyor. Zamanla
MDL özellikleriyle ilgili daha fazla resimli anlatım yapılacak.
|
killikli adlı kullanıcıdan alıntı
|
| yhaa arkadaşlar belki forumda geçmiştir daha önce bulamadım.. messenger plus la messenger discovery birlikte çalışabiliolarmı?? |
Evet, herhangi bir probleme neden olmuyorlar.
|
memorge1 adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
windows vista üzerinde msn 9.0 kullanıyorum. discovery 1.5 yükledikten sonra 8100030d hatası vermeye başladı ve oturum açamıyorum.
|
Windows XP SP3 ve Windows Vista SP1 sürümlerinde
MDL 1.5 denenmiştir. Şahsen 3 farklı bilgisayarda ve 2 farklı işletim sisteminde denemiş olmama rağmen herhangi bir problemle karşılaşmadım. Bir kez ilk kurulum sonrası "oturum açmış değilsiniz" uyarısıyla karşılaştım onu da saatin yanındaki
WLM sembolüne sağ tıklayıp "Çıkış" seçeneğini kullandıktan sonra
WLM'yi yeniden başlatarak çözdüm.
|
mozist adlı kullanıcıdan alıntı
|
| kaç kere tamamen silip yüklediğim halde görünmüyor discovery...bilgisayardan anlamayan bi tip de değilim ama çözemedim bu işi açıkcası...neyle alakalı olabilir bi fikri olan var mı... |
Güvenlik programlarınız geçici olarak devre dışı bırakıldığı esnada kaldırma/yükleme işlemlerini tekrar edin ve sisteminizi yeniden başlatın.
|
for_rock adlı kullanıcıdan alıntı
|
bende bi sorun haricinde hiçbişeyle karşılaşmadım.
ileti geldiğinde çıkan ( yani kişi çevrim içi vs.) sesi bir türlü kapatamadım. ayarlarından "bir uyarı görüntülenirken ses çal" yanındaki çek işaretini kaldırıyorum ama hala uyarı gelince ses çıkıyor. napabilirim?
|
İlgili özelliği değiştirdikten sonra önce oturumunuzu kapatın, sonra
WLM'den çıkış yapın ve yeniden başlatın.
|
Lost adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
Arkadaşlar hiç söylememişsiniz bahsetmemişsiniz bu program windows live messenger 8,5 ve 9 da calısıyomu tşk ler simdiden arkadaslar birde biri sildiğinde göstermiyor discovery de sorunmu var format attım yine aynı ne yapmam gerekiyor?
|
Windows Live Messenger 8.5 ve 9.0 BETA sürümleriyle uyumludur. Ancak
WLM 9.0 BETA henüz tam kararlı bir sürüm olmadığından
WLM 8.5 kullanmanızı öneriyoruz.
|
serakyol adlı kullanıcıdan alıntı
|
ya bende bi sorun var, sanırım ilk ben açıklayacağım bunu!
p4 2,4Ghz işlemci
2gb ram (667 Mhz)
yaklaşık 350 gb hdd
kendi pc min özellikleri bunlar...
kendi pc imde discovery kuruyorum makina resmen Ruh gibi oluyor msn oturum açıyorum, makina kararsız kalıyor açılsınmı açılmasın mı...
konuşma penceresi açıyorum, rahat 10 ila 60sn arasında ve bazen abartısız 3-5 dk beklediğimi bile hatırlıyorum... msn ile ilgili küçük bi hareket benim makinaya adrenalin veriyor ve makina birden taş kesiliyo )
sanırım bu discovery den dolayı benim makina panik atak hastalığına yakalandı 
şimdi ben diyecem sorun benim pc de, bana şu tarz cevaplar gelecek biliyorum;
işletim sistemi, msn sürümü değiş,
plus yüklü ise onu sil, msn tekrar yükle,
v.s. v.s.
yok arkadaşlar yok, bana bunlardan hiçbriini söylemeyin!
3pc var işyerinde 2 de evde 
toplam 3 farklı işletim sistemi denedim 
bütün makinaların özelliği aynı değil tabi...
şimdi bana diyeceksiniz o halde kullanma arkadaşım )) diye
ama bende discovery nin bi kaç yönünü çok sevdiğim için kullanmak isitoyorum...
mesela silenleri anında söylüyor ( tabi bu benim pc de 5dk kasıyo taaki o ekranı gösterip kaybolana kadar )) )
onun dışında webcam kayıt, v.b.
neyse benim sorunuma çözüm üretecek kimseler varmı??
şimdiden teşekkürler....
|
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? burada anlatıldığı şekilde temiz bir kurulum yaptıktan sonra sisteminizi yeniden başlatmanıza rağmen bu yavaşlama sorunu devam ediyorsa maalesef getirebileceğimiz başka bir çözüm önerisi mevcut değil. Bu sorunla daha önce karşılaşmış olsaydık belki bir çözüm sunmamız mümkün olabilirdi. Denediğim tüm sistemlerde özellikle de son
MDL sürümü fark edilebilecek bir yavaşlığa neden olmadı.
|
bulentperktas adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
Arkadaslar bu 1.5 sürümünün çevrimdışı kişileri gösterme özelliğinin kullanımını bilen varmı? Biraz yardımcı olurmusunuz ???
|
Çevrimdışı oturum açan kişiler size konuşma penceresi açtıkları zaman alacağınız uyarı ile bilgi sahibi olabilirsiniz.
|
DeLiL adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
Ya Bende Menuler ingilizce O Kontrol Paneli Turkce ama Menu ingilizce Hepinizdemi Öyle Yoksa Benmi Yanlış Yaptım ?
|
Dil seçiminden bir kez daha Türkçe'yi seçin ve
WLM'yi yeniden başlatın.
Hiçbir sorun yaşamadan
MDL'yi kullananların sayısı çok daha fazla. Sunduğumuz tüm çözüm önerilerini uygulamış olmanıza rağmen sorunu çözemediyseniz kaldırmanız daha doğru olur.
|
PaRaSuT adlı kullanıcıdan alıntı
|
| MessengerDiscovery Live 1.5 i kurdum, gerekli ayrları yaptım, ben, ,m engellemiş kim silmiş anlamak istiyorum ama 'your contact list first needs to be updated. please try again in 2 minutes' uyarısı geliyor. oturumu açıp kapadım, bekledim ama değişen bir şey olmadı. |
Sizi engelleyenler hakkında bilgi almanız mümkün değil. Ancak şu konuyu inceleyebilirsiniz:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? MDL'yi kurduktan sonra birkaç saat
WLM kullanacak olursanız tüm kişilerin listeye gelmiş olduklarını göreceksiniz.
|
m.u.g.e adlı kullanıcıdan alıntı
|
Sanırım Durumum özelliği yok bunda.. Bulamadım |
Tam olarak hangi özellikten bahsettiğinizi anlayamadım maalesef.