| | #1 (mesaj-linki) | |
| MessengerDiscovery Live 1.5 Bu konu kapatılıp arşive taşınmıştır. MessengerDiscovery 2 ile ilgili sorularınız aşağıdaki bağlantı altında cevaplanacaktır: http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ld-0048-a.html MessengerDiscovery Live 1.5 kullanımınıza hazır! Bu sürümdeki önemli yenilikler; web kamerası görüntüsünü kaydetme, web kamerasından resim çekip görüntü resminiz olarak belirleyebilme ve karşınızdaki kişiye gönderebilme, şifrelenmiş anlık iletiler, iğnelenmiş kişiler, daha estetik uyarı pencereleri, tamamen yenilenmiş arayüz... Ayrıca MessengerDiscovery Live 1.4.5 sürümünden bu yana yüzlerce hata giderilmiş ve mevcut özelliklerde iyileştirmeler yapılmıştır. ![]() Güncelleme: Oturum açmış değilsiniz, kişi yöneticisi, uyarılar ve görüntü resimleri özellikleriyle ilgili bilinen tüm sorunların giderildiği MessengerDiscovery Live 1.5.0725 sürümüne güncellenmiştir (24 Temmuz 2008). Değişiklik listesi için tıklayınız. Güncelleme 2: Uyarı pencereleri ve web kamerası kaydetme özelliğiyle ilgili hata gidermeleri başta olmak üzere birçok geliştirme ve hata gidermesi içeren MDL 1.5.0800 sürümüne güncellenmiştir (26 Ekim 2008). Güncelleme 3: MessengerDiscovery Live 1.5.0805 sürümüne güncellendi. MessengerDiscovery Live 1.5 Resimli Anlatımı İçin Tıklayınız MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme İndirmek için aşağıdaki ek dosyasına tıklayınız. (MessengerDiscovery Live 1.5.0800 sürümüne güncellenmiştir - Bir önceki 1.5.0725 sürümü şurada yer almaktadır) | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5
Konu düzenlenmiş ve açılmıştır. 5 Temmuz'da yayımlanacak olan MessengerDiscovery Live 1.5 sürümü ilk olarak üyelerimizin kullanımı için sunulmuştur. Umarız bu yeni sürümde çok daha az problem yaşayan kullanıcı olur | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
tşkler Kısa açıklama ![]() Msn nizi kişiselleştirin engelleyenleri görün silenleri görün sınırsız titreşim v.s buna benzer bir çok özellik Yetkili notu: Resimli anlatım sayfamızda özelliklerle ilgili detaylı bilgi bulunmaktadır. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
nrmal konuşma olunca gurup konuşmasına davet edildiniz diyor hata 1
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.5 | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ben beni silen kişileri ve engelliyenleri göremiyorum ve ya nereden bakacagımı bılmıyorum lutfen yardım edın | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) | |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Sorunsuz bi sekilde yukledik. umarımda böyle gider. Tesekkurler =)
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
emeğine sağlık
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
içinde tr var değilmi ing demişsinde şimdiden tşkler....
| |
|
![]() |
| mdl 1 5 indir, mdl indir, messengerdiscovery live 1 5, |
MessengerDiscovery Live 1.5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |