Discovery hata Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 06-07-2008   #1 (mesaj-linki)
demarcox
Discovery hata

arkadaşlar ben msn discovery i son surumunu kurdum ilk etapta ayarlarını yaptım ve bilgisayarı kapatıp actıgım zmn sorun vermeye başladı ve msn oturum açmış değilsiniz diye bi yazı gelıyo burda gosterıldıgı gıbı guvenlık ayarlarını yaptım fakat hata devam ediyor yardımmmmmm
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 06-07-2008   #2 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: hata...!

demarcox adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben msn discovery i son surumunu kurdum ilk etapta ayarlarını yaptım ve bilgisayarı kapatıp actıgım zmn sorun vermeye başladı ve msn oturum açmış değilsiniz diye bi yazı gelıyo burda gosterıldıgı gıbı guvenlık ayarlarını yaptım fakat hata devam ediyor yardımmmmmm
Lütfen bu sorunla ilgili yeni konu açmayınız. MessengerDiscovery forumunda ilgili konular mevcut.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
discovery hataları, discovery hatası, discovery yükleme, msn discovery hata, msn discovery hataları,
Discovery hata Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 04-10-2009 01:46
Msn Discovery Msn açılmadı hata çözümü asiay Arşive Kaldırılan Konular 2 10-07-2008 04:55
MSN DISCOVERY Rosebud Arşive Kaldırılan Konular 1 28-04-2008 21:33
Discovery çalışmıyor bedlam71 Arşive Kaldırılan Konular 1 13-04-2008 21:30
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 220 25-06-2006 03:09