MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü! Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 10-07-2008   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü!

Uzun süredir bazı kullanıcıların tüm çözüm önerilerini denemelerine rağmen MessengerDiscovery Live eklentisini "Oturum açmış değilsiniz" uyarısıyla kullanamadıklarına ya da MessengerDiscovery Live yüklüyken Windows Live Messenger oturumu açamadıklarına dair raporlar alıyorduk. Dün MessengerDiscovery üreticisi Matt Holwood ile beraber kullanıcı tabanlı olmayan bu sorunu çözdük. MDL 1.5.0710 sürümünden itibaren bu sorunla tekrar karşılaşılmayacak. Ancak elbette ki hala kullanıcı tabanlı hatalardan dolayı (MDL'ye güvenlik programından izin vermemek vb.) bu sorunlarla karşılaşılabilinir. İlgili son sürümü aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

Güncelleme: Oturum açmış değilsiniz, kişi yöneticisi, uyarılar ve görüntü resimleri özellikleriyle ilgili bilinen tüm sorunların giderildiği MessengerDiscovery Live 1.5.0722 sürümüne güncellenmiştir (24 Temmuz 2008). Değişiklik listesi için tıklayınız.

http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...ive-1-5-a.html

"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 10-07-2008   #2 (mesaj-linki)
ARKHEsamuray - avatarı
Cvp: MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü!

bilgi için teşekkürler ama bide şu war MDL çalışmamasındaki bi sorunda antivirüsten kaynaklanıyor.. inşallah sorun çıkmaz
Eski 12-07-2008   #3 (mesaj-linki)

teşekkürler...
Eski 14-07-2008   #4 (mesaj-linki)
itaLy

Ben bunuda kurdum yine ayni problemi yasiyorum ne hikmetse :/ nasil bisey bu ya saglam bi sürümü yokmu bu programin merak etmeye basladim iyice
Eski 14-07-2008   #5 (mesaj-linki)

arkadaşlaaaar. bi sorun var. mdl güncelledim fakat biri bana birsey yadıgında grup konusması koruması - Messenger Discovery bu konusmaya katılmak istiyor musunuz evet hayır cıkıyor. altta bunu bir daha sorma ya basmama ragmen yine soruyor. Bir an önce çozum bekliyoruz. teşekkürler.
Eski 15-07-2008   #6 (mesaj-linki)

sercax adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlaaaar. bi sorun var. mdl güncelledim fakat biri bana birsey yadıgında grup konusması koruması - Messenger Discovery bu konusmaya katılmak istiyor musunuz evet hayır cıkıyor. altta bunu bir daha sorma ya basmama ragmen yine soruyor. Bir an önce çozum bekliyoruz. teşekkürler.
işte arkadaşlar ve sayın MsXLabs ekibi... soldaki msn sizinle sadece teke tek konuşma penceresi acan kişi sağdaki siz. bunu bir daha sorma dememize rağmen soruyor. çözüm bekliyoruz

iceboy33 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
teşekkürler...
lütfen teşekkür butonunu kullanalım.

Son Düzenleyen SeRCaX.TR; 15-07-2008 @ 22:16. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 16-07-2008   #7 (mesaj-linki)
mahbosh

Oturum açmış değilsiniz sorunu henüz çözülememiş bence. Discovery'nin son versiyonunu 3 günde 2 defa tamamen silip baştan yüklememe rağmen belli bir süre sonra tekrar aynı mesajı veriyor..
- Güvenlik duvarımı kontrol ettim... orada söylendiği gibi windows live discovery diye bir seçenek yok tiklemek için. Sadece windows live messenger seçeneği var.. oda söylendiği gibi 'tik' li zaten.
- işletim sistemim Vista
Ayrcıa ne dinliyorum özelliğinide sizin yönlendirmeniz ile dün devreye sokmayı başarmıştım.. Fakat bu gün yine gitti. Söyledikleirnizi yapmama rağmen hala çıkmıyor...
Programı silip silip yüklemekten biraz sıkıldım... Eğer bu sorun bu şekilde devam edecekse galiba Discovery sevdasından toptan vazgeçeceğim
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler
Eski 16-07-2008   #8 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Son mesajlarda belirtilen sorunlar üreticiye rapor edildi, inceleniyor...
Eski 17-07-2008   #9 (mesaj-linki)
mevanescence - avatarı

Çok teşekkürler
Emeğinize sağlık
Eski 21-07-2008   #10 (mesaj-linki)

paylaşımınız için teşekkürler...
fakat.. ben aynı anda başka bir adres açtığımda, kişiler'e girip kimlerin online olduklarını yada olmadıklarını göremiyorum, sadece ilk açtığım adresin kişilerini görebiliyorum....umarım sıkıntımı anlatabilmişimdir... ne yapmam gerekir, nedeni ne olabilir, yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü! Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
"Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı ahmetgns MessengerDiscovery 8 15-10-2009 14:56
MSN'de "Bu programlar Yüklenemedi" Sorunu tasakmann MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 16-09-2009 14:30
"Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 65 15-09-2009 04:27
MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor ozgurv Arşive Kaldırılan Konular 1 17-09-2008 00:59
"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü NeutralizeR MessengerDiscovery 13 09-07-2008 17:43