|
#21 (mesaj-linki)
| |||
| | |||
|
yaa yükledim ama kendi kendine baglatı kopuyo geliyo bazen konfrans görüşmelerde baglantıdan atıyo sinir oldum
|
|
#22 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
|
|
#23 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
|
B&S Çok yavaş iniyor! Bir çözüm yolu rica ederim. |
|
#24 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
|
|
#25 (mesaj-linki)
| |||
| | |||
MSN 8.1 ÇOKLU AÇMA
8.1 msn için çoklu açmayı bulamıyordum bir arkadşım tavsiye etti sitenizi ve problemi çözdüm iyi çalışmalar Teşekkür ederim... |
|
#26 (mesaj-linki)
| |||
| | |||
|
ben de yükledim bu sürümü ama sürekli kendi kendine bağlantı kopuo ve insanı deli ediooo...ben problemin adsl den falan kaynaklandığını sanmıorum sorun programda bence..
|
|
#27 (mesaj-linki)
| |||
| | |||
|
merhaba sabahtan beri uğraşıyorum siteyi açmıyor çoklu oturum açma programını indiremiyorum yardımlarınızı bekliyorum |
|
#28 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
Çoklu Ortam Açma: WLMUniversalPatcherPlusPlus095.zip Çoklu Ortam A-Patch: A-Patch130rc1b54_WLM.zip |
|
#29 (mesaj-linki)
| |||
| | |||
| msn diskovery istiyorum nasıl yüklicem |
|
#30 (mesaj-linki)
| |||
| | |||
|
baba 8.0 dan hiçbi farkı yok bea
|
![]() |
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 137 | 1 Hafta Önce 21:15 |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 618 | 3 Hafta Önce 12:11 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 01:40 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü | DjTiesto | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 04-11-2008 13:11 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 06:35 |